Juanito Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Овако је требало да каже: страшно је што људи који не желе да раде на бувљаку морају то да чине јер у држави не може да се развије довољан број радних места из различитих области како би се људи бавили оним чиме желе. Дипломе ту такође немају много везе с било чим. У развијеном свету је рад на бувљаку озбиљан посао на коме може баш фино да се заради. Нема ту апсолутно ничег баналног. Мени понекад дође да радим на бувљаку (или нешто на ту фору), а да се оним што волим бавим ”из хобија”, тј. у слободно време... Aquilius Cratus, АлександраВ, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 11 minutes ago, Juan рече Мени понекад дође да радим на бувљаку (или нешто на ту фору), а да се оним што волим бавим ”из хобија”, тј. у слободно време... Što? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 11 minutes ago, Natasa. рече Što? Преко дана радим у неком тропском бару оплужујући згодне острвљанке, а увече седнем на плажу и програмирам слушајући таласе. Треба ли објашњење? PredragVId, Aquilius Cratus, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 @Juan Ljudi ne kontaju, a ovi iz SANU jos manje, da mladi nucnici, inzenjeri, ljudi ciji je posao ikako moguce raditi putem neta ne zele nuzno da se vezuju za jedno mesto za sva vremena. Eto na primeru kontraverzne venecuelanske astrofizicarke si rekao da su naucnici moderni nomadi. Nece naprosto ljudi da se vezuju za propale firme, a sve, bukvalno sve, drzave su firme ciji je osnovni marketinskli trik u tome da ljude ubede da nisu firme. Bili pekari, utomehanicari, lekari, trgovci ljudi pocinju zarad sopstvenog dobra, i dobra najblizih, da razmisljaju u pravcu globalizacije svog posla a ne da se zkalinju n vernost propalim firmama. Grizzly Adams, Juanito, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 (измењено) 1 hour ago, GeniusAtWork рече Иначе, када се протеклих година потезало питање одласка најбољих студената из земље, једно половина коментара по медијима је било типа: "Узети им пасоше док не врате сваки динар који је држава уложила у њих, па онда нек иду где хоће!" (мислим да је била и нека варијанта да не добију пасош док и не одслуже војску). Ја да сам A++ студент, добро бих се запитао да ли желим да живим у средини где људи тако резонују; па не знам које паре и услове да ми неко нуди. Довољно је само испратити твоје постове у којима препричаваш коментаре које си чуо/прочитао. Баш у последње време, мсм. Измењено Октобар 7, 2016 од Џуманџи GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 50 minutes ago, Juan рече Преко дана радим у неком тропском бару оплужујући згодне острвљанке, а увече седнем на плажу и програмирам слушајући таласе. Треба ли објашњење? Preko dana programiraš jer se dobro plaća, a uveče služiš zgodne pripite ostrvljanke i još dobiješ ekstra zaradu. Business and plesaure RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Зато треба сви разумни да се покупе и оду (чак и ако не воле), а нека остану само ти што оће да "одузимају пасоше". Па да видим шта ће да једу... GeniusAtWork, Juanito, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Зато треба сви разумни да се покупе и оду (чак и ако не воле), а нека остану само ти што оће да "одузимају пасоше". Па да видим шта ће да једу... Sami sebe, međusobno. GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 U sustini i nije toliko tesko, svi govore da je Srbija siromasna zemlja, ja ne verujem u to. Para je ovde dovoljno, problem je sto su u sivoj zoni. Svako treba da radi ono sto je do njega, Akademija da stvara inteletualce, a ne poluintelektualce. Akademija mora da rascisti korupciju, narocito na Pravnom fakultetu. U Novom Sadu je pravni fakultet sinonim za korupciju. MItropoliti Amfilohije i SPC da se ne bave nefunkcionalnim moralisanjem , vec da prave molebane i litije, kroz citavu drzavu, protiv korupcije. U policiji borba protiv korupcije mora biti nemilosrdna. E sada, koliko je ovo realno i moguce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука