Џуманџи Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 (измењено) 12 minutes ago, Немањић рече Народе српски!, небих се више ни јављао јер све што сам имао рећи рекао сам у мом прогласу Kako ces da znas da li te je raja prihvatila? Dobro dosao na 4um Измењено Септембар 22, 2016 од Џуманџи RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Joj sunce ti poljubim, al se namnožiše trolovi po forumu, kao da je neko otključao Lazu...više nije ni smešno Grizzly Adams, Juanito, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 18 minutes ago, RYLAH рече Само по закону, сви смо једнаки Iscenzurisala sam te, sve po zakonu. RYLAH and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 48 minutes ago, Немањић рече изашао из дубине пећине српске тада је продужио лозу Немањића са првом девојком коју је затекао у шуми када је изашао из пећине у којој је вековима спавао Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине"... Natasa. and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине"... Vala koliko ljudi troluju, reklo bi se da vlada žešća nej***** RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Могли би бре мало и попови да попусте ланац, побудалиће народ скроз. Боље да згреше мало па да се исповедају, него да одлепе тотално... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 6 minutes ago, Grizzly Adams рече Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине". Нити је шта знао Фројди, а ни ти, богме, џаба виђе пола Америке , па и пећински људи су имали жене .....А породица Кременко и Каменко ... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 Sve se mislim - sto li mi je odmah na pamet pala Crvenkapa, kad ono: "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 7 minutes ago, Grizzly Adams рече Могли би бре мало и попови да попусте ланац, побудалиће народ скроз. Боље да згреше мало па да се исповедају, него да одлепе тотално... Јес да нашим поповима свашта може да се приговори ал, да не грешимо душу, за ово нису криви. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 3 minutes ago, -Владимир- рече Јес да нашим поповима свашта може да се приговори ал, да не грешимо душу, за ово нису криви. Ма шалим се мало, јес` било непримерено... Извињавам се свештеницима и свима које сам увредио. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 19 hours ago, kordun рече novi sad nije nikad u istoriji bila srpska teritorija, to su srbi puskom izborili od germana prije 100 godina, ne bi bilo lose i da ste vi cesi nesto ugrabili od germana, nabilo vas tamo u cosak, ne mrdate petsta pet godina nikuda Cuj sad ovog. A prva srpska gimnazija osnovana pre malko vise od 100 godina tamo negde oko Novog Sada...a sve duhovne obnove kretale tamo negde iz Novog Sada...ali ne, Novi Sad pre 100 godina osvojen puskom. Ajde onda da ga vratimo Germanima kad je nedavno osvojen puskom, ili da prestanemo da trazimo nazad Kosovo, posto je istu sudbinu izgleda imalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2016 18 minutes ago, Grizzly Adams рече Ма шалим се мало, јес` било непримерено... Извињавам се свештеницима и свима које сам увредио. Ма зезам се и ја. Мораћу да престанем да штедим на смајлијима, изгледа да су џабе. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немањић Написано Септембар 23, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Е, а сте насели , извинте ако је неко помислио да је ово тачно . Текст који сам написао говрио један од ликова из видеа. Ај сад да вас видим можете да погађате који? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 Како оћерасте једног Немањића, ми из лозе Карановића боље да се и не јављамо. Е, моја Србијо шта си дочекала, спаса ти нема.... GeniusAtWork, RYLAH, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2016 5 hours ago, Немањић рече Е, а сте насели , извинте ако је неко помислио да је ово тачно . Текст који сам написао говрио један од ликова из видеа. Ај сад да вас видим можете да погађате који? Оно за проглас сам сконтао да је зезање, али ово за спавање вековима у пећини је звучало убедљиво. Сад си ме разочарао Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука