Jump to content

ПPОГЛАС ПРИНЦА ОД ЛОЗЕ НЕМАЊИЋА СРПСКОМ НАРОДУ

Оцени ову тему

Немањић

Препоручена порука

12 minutes ago, Немањић рече
Народе српски!, небих се више ни јављао јер све што сам имао рећи рекао сам у мом прогласу

Kako ces da znas da li te je raja prihvatila?

Dobro dosao na 4um :)

Измењено од Џуманџи
  • Волим 1

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Joj sunce ti poljubim, al se namnožiše trolovi po forumu, kao da je neko otključao Lazu...više nije ni smešno :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, RYLAH рече

Само по закону, сви смо једнаки :))) 

Iscenzurisala sam te, sve po zakonu. :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

48 minutes ago, Немањић рече

изашао из дубине пећине српске тада је продужио лозу Немањића са првом девојком коју је затекао у шуми када је изашао из пећине у којој је вековима спавао

Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине"... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Grizzly Adams рече

Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине"... :smeh1:

Vala koliko ljudi troluju, reklo bi se da vlada žešća nej***** :D

Подели на овим сајтовима

Могли би бре мало и попови да попусте ланац, побудалиће народ скроз.

Боље да згреше мало па да се исповедају, него да одлепе тотално... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Grizzly Adams рече

Дечко, нисам Сигмунд Фројд, ал` би ти стварно препоручио да што пре нађеш девојку и "изађеш из пећине".

Нити је шта знао Фројди,  а ни ти, богме, џаба виђе пола Америке , па и пећински људи су имали жене .....А породица Кременко и Каменко ...:))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Grizzly Adams рече

Могли би бре мало и попови да попусте ланац, побудалиће народ скроз.

Боље да згреше мало па да се исповедају, него да одлепе тотално... :)

Јес да нашим поповима свашта може да се приговори ал, да не грешимо душу, за ово нису криви. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, -Владимир- рече

Јес да нашим поповима свашта може да се приговори ал, да не грешимо душу, за ово нису криви. 

Ма шалим се мало, јес` било непримерено...

Извињавам се свештеницима и свима које сам увредио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

19 hours ago, kordun рече

novi sad nije nikad u istoriji bila srpska teritorija, to su srbi puskom izborili od germana prije 100 godina, ne bi bilo lose i da ste vi cesi nesto ugrabili od germana, nabilo vas tamo u cosak, ne mrdate petsta pet godina nikuda

Cuj sad ovog. A prva srpska gimnazija osnovana pre malko vise od 100 godina tamo negde oko Novog Sada...a sve duhovne obnove kretale tamo negde iz Novog Sada...ali ne, Novi Sad pre 100 godina osvojen puskom. Ajde onda da ga vratimo Germanima kad je nedavno osvojen puskom, ili da prestanemo da trazimo nazad Kosovo, posto je istu sudbinu izgleda imalo.

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Grizzly Adams рече

Ма шалим се мало, јес` било непримерено...

Извињавам се свештеницима и свима које сам увредио.

Ма зезам се и ја. Мораћу да престанем да штедим на смајлијима, изгледа да су џабе. :)

Подели на овим сајтовима

Е, а сте насели :coolio:, извинте ако је неко помислио да је ово тачно :skidamkapu:. Текст који сам написао говрио један од ликова из видеа. Ај сад да вас видим можете да погађате који?

Подели на овим сајтовима

Како оћерасте једног Немањића, ми из лозе Карановића боље да се и не јављамо. Е, моја Србијо шта си дочекала, спаса ти нема....

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Немањић рече

Е, а сте насели :coolio:, извинте ако је неко помислио да је ово тачно :skidamkapu:. Текст који сам написао говрио један од ликова из видеа. Ај сад да вас видим можете да погађате који?

Оно за проглас сам сконтао да је зезање, али ово за спавање вековима у пећини је звучало убедљиво. Сад си ме разочарао :(

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...