Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 8 minutes ago, Месечева рече То говори у прилог тези да се човек не рађа као геј. Pa ona i nije gay već bisexualna, a takvih je mnogo. Imaš 4 ili 5% onih koji mogu pored golih žena prolaziti kao pored stubova. Na forumu su bila dvojica. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Управо сада, cloudking рече Da ali koji brak po redu? Crkva odobrava razvode i ponovno vencavanje... e pa kako da znamo koji od tih brakova je utkan u samu nasu prirodu a koji su promasaji? Da li su ti promaseni brakovi grehovi? Jer ipak smo se telesno i duhovno predali nekome ko nije utkan u nasu prirodu? A tu je i ono pitanje fetisa na koje mi niko nije odgovorio... U nasu prirodu je utkan brak kao potreba i ceznja, dakle kao prinicip/zakon prirode, a to nema veze sa ovim sto ti pitas. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Mesečeva Sve studije su na stranicama American psyhological asociacion. Takodje i Kanadskog i Australijskog psihološkog udruženja. Pa ne znam kad je prvo legalno usvajanje bilo jer brak homoseksualaca nije bio legalizovan. Ali sam stavio tekst doktora koji je odrastao u homosexualnoj zajednici i radio istraživanje o uticaju istopolnih zajednica na razvoj djeteta. Onako okvirno, ima ih dosta od 20 do 40 godina. Ако је ок зашто је онда у САД усвајање дозвољено у свега 5-6 држава? Постоје и другачије студије. Такође, наука се прилично мало бавила сексуалношћу. Мислим да би прво требала тиме да се позбави. Али озбиљно, а не којекаквим статистичким студијама да нам млате испред очију у којима је довољно да променимо узорак испитаника и да добијемо други резултат. Значи, испитивања на тему неурохемије, неурофизилогије, а не на бази варљиве статистике. Превише је ово осетљива тема да бисмо се с њом играли и прихватали је здраво за готово. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 17 minutes ago, Месечева рече То говори у прилог тези да се човек не рађа као геј. To govori u prilog tvrdnji da se ljudi koji su rodjeni kao gejevi pod pritiskom sredine odluce da zive lazni heteroseksualni zivot i stupaju u brakove i cak radjaju decu... medjutim takvi brakovi nemaju buducnost i uglavnom se zavrsavaju frustracijama i razvodom... sto smo primetili i u ovom gore opisanom slucaju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 27 minutes ago, obi-wan рече 3) U Carstvu postoje polovi (ne brisu se kao gumicom, znacemo ko je ko, da li je zensko ili musko bio u ovom svetu), ali ne postoji polnost (potreba za polnim opstenjem i razmnozavanjem). Gle kakve zicere bacas da te posle svi zezaju da si jedini na forumu u direkton telefonskoj liniji s bogom Al ozbiljno... kako si dosao do ovog saznanja? Jel pise o tome nesto u bibliji? Kako tacno znas kako ce "carstvo" da izgleda? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 2 minutes ago, Месечева рече Значи, испитивања на тему неурохемије, неурофизилогије, а не на бази варљиве статистике. Превише је ово осетљива тема да бисмо се с њом играли и прихватали је здраво за готово. Naprotiv... tema prosta ko pasulj... i da nema vas homofoba niko ziv ne bi od nje pravio teske filozofije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 5 minutes ago, cloudking рече Da ali koji brak po redu? Crkva odobrava razvode i ponovno vencavanje... e pa kako da znamo koji od tih brakova je utkan u samu nasu prirodu a koji su promasaji? Da li su ti promaseni brakovi grehovi? Jer ipak smo se telesno i duhovno predali nekome ko nije utkan u nasu prirodu? A tu je i ono pitanje fetisa na koje mi niko nije odgovorio... Dobro pitanje, ako je utkan u samu prirodu i ukoliko ima eshatološki dimenziju, otkud toliko povladjivanja kod razvoda, pa imamo dva ili tri braka? Valjda bi tu trebali biti rigorozni, ako svetu koja je postojala još u raju toliko razobličavamo. Meni se više čini da se monogamni brak kao društveni konstrukt iskoristio da se ne bude jos gori. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 minutes ago, cloudking рече To govori u prilog tvrdnji da se ljudi koji su rodjeni kao gejevi pod pritiskom sredine odluce da zive lazni heteroseksualni zivot i stupaju u brakove i cak radjaju decu... medjutim takvi brakovi nemaju buducnost i uglavnom se zavrsavaju frustracijama i razvodom... sto smo primetili i u ovom gore opisanom slucaju... Ово што си сад написао је тачно колико и мој став који си цитирао. Поента је да ни ти ни ја нећемо сазнати ко је управу док се не обаве узбиљна истраживања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 minute ago, Месечева рече Ово што си сад написао је тачно колико и мој став који си цитирао. Поента је да ни ти ни ја нећемо сазнати ко је управу док се не обаве узбиљна истраживања. Radjena su vec. Ljudi se radjaju kao homoseksualci. ja ne poznajem ni jednu osobu koja je izabrala svoju seksualnost. Jesi ti izabrala da budes hetero? I ako jesi, secas li se tog trenuka? Kako je to izgledalo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Управо сада, cloudking рече Radjena su vec. Ljudi se radjaju kao homoseksualci. ja ne poznajem ni jednu osobu koja je izabrala svoju seksualnost. Jesi ti izabrala da budes hetero? I ako jesi, secas li se tog trenuka? Kako je to izgledalo? Баш зато што се нико од нас не сећа ни не можемо ништа од тога да тврдимо са сигурношћу. Кад се будеш сетио, јави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 8 minutes ago, cloudking рече Al ozbiljno... kako si dosao do ovog saznanja? Jel pise o tome nesto u bibliji? Kako tacno znas kako ce "carstvo" da izgleda? Nigde nisam rekao da znam kako ce Carstrvo da izgleda, nego da se u Njemu ne brisu nase licne karakteristike, i da nestaje potreba za polnoscu kakvom je ovde poznajemo. - - - Do ovog saznanja dosao sam direk`nom linijom, naravno, kako drukcije... АлександраВ and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 minutes ago, Ronald рече Dobro pitanje, ako je utkan u samu prirodu i ukoliko ima eshatološki dimenziju, otkud toliko povladjivanja kod razvoda, pa imamo dva ili tri braka? Deca su precesto ostajala bez majki ili oceva, pretpostavljam da je bilo sasvim logicno snishoditi u tim slucajevima - jer je jos jedan partner bio potreban za puko prezivljavanje/brigu i vaspitanje. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 5 minutes ago, Месечева рече Баш зато што се нико од нас не сећа ни не можемо ништа од тога да тврдимо са сигурношћу. Кад се будеш сетио, јави. ja se secam. Secam se da se taj trenutak nikada nije desio iz prostog razloga sto sam rodjen kao heteroseksualac i nikada nisam dosao u situaciju da to preispitujem. Ljudi koji zagovaraju tu tezu da se seksualnost bira su ljudi koji su seksualno nesigurni i koji su skloni istom polu... ta sklonost ih u nekom trenutku dovede u stanje straha i oni se nadju u situaciji koja bi mogla da se oceni kao izbor i naravno naprave pogresan izbor i postanu hetero... onda postanu teski homofobi i biju pedere jer podsvesno mislie da ce time ubiti i svoj homoseksualni nagon kojeg se plase ili postani blagi homofobi koji samo galame po forumima protiv gejeva... prosto je. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 3 minutes ago, obi-wan рече Nigde nisam rekao da znam kako ce Carstrvo da izgleda, nego da se u Njemu ne brisu nase licne karakteristike, i da nestaje potreba za polnoscu kakvom je ovde poznajemo. - - - Do ovog saznanja dosao sam direk`nom linijom, naravno, kako drukcije... Ok... odakle znas kakva ce sitacija sa polnoscu da bude u carstvu? Ne secam se da sam naisao na taj podatak u svetom pismu pa pitam... verovatno mi je promaklo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 15 minutes ago, Месечева рече Ако је ок зашто је онда у САД усвајање дозвољено у свега 5-6 држава? Постоје и другачије студије. Такође, наука се прилично мало бавила сексуалношћу. Мислим да би прво требала тиме да се позбави. Али озбиљно, а не којекаквим статистичким студијама да нам млате испред очију у којима је довољно да променимо узорак испитаника и да добијемо други резултат. Значи, испитивања на тему неурохемије, неурофизилогије, а не на бази варљиве статистике. Превише је ово осетљива тема да бисмо се с њом играли и прихватали је здраво за готово. Pa dozvoljeno je samo u nekoliko jer su radikalniji u pojedinim državama nego u Crnoj Gori. Međutim brak je dozvoljen ustavom od prošle godine. Drugačije studije su ti kao one koje je Flor navela, trule u metodologiji. Kako u neurofiziologiji i neurohemiji? Ja se plašim da je pola djece u Srbiji koje su odgojili biološki roditelji proživljelo mnogo trauma, što indirektnih, ali i direktnih batinama. Počev od budalastih metoda strasenja kao vaspitnih mjera i ko će njih da ispita i provjeri. Djeca koja su odrasla u intervjuima većinom imaju pozitivne komentare i to je to. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука