Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

18 hours ago, Muramasa рече

Kud vi odoste da razglabate, bez pristanka i jedne od dve strane.

Salimo se, sve najbolje:D

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

kasu od heljde

Ако је из Русије онда су Руске блињи / чинке /:)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Muramasa рече

Dijana tu priču poteže bar tri meseca unazad. Ja Džumandži nikada u životu nisam video, niti sam sa njom razmenio privatnu poruku, samo sam konstatovao da je najlepša od svih koji su postavili fotke na onoj temi i prozorljiva Dijana je izvela zaključak.

Nisam to vidio, već sam se priključio na njeno prozorljivo zezanje. A Dijana, ko Dijana, voli ona da pretpostavlja i izvodi zaključke, hehe, ali sve sa dobrom namjerom. A Dzu jeste više slatka nego zgodna i nekako sa tom njenom facom umiljata, nije mnogo visoka, oko 167-168 cm,  mršavica, mada to po meni nije mršavo vec normalno oko 42-45 kg i to bi bilo to, hehehe:) Dzu je moja drugarica i dobra i draga osoba:)

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Џуманџи рече

Cifre su netacne, vise je to. :)

Uglavnom, dobra roba, jos mlo pa nestalo. 

Ae, bre, preteraste ga

Pogotovo ovo "Ae, bre",hehehe:D

Подели на овим сајтовима

On 11/22/2016 at 17:46, Arsenija рече

Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna .

... samo forum vaše neće postojati ...  

Koje si ti djubre od žene :smeh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 11/23/2016 at 16:26, Muramasa рече

Dijana tu priču poteže bar tri meseca unazad. Ja Džumandži nikada u životu nisam video, niti sam sa njom razmenio privatnu poruku, samo sam konstatovao da je najlepša od svih koji su postavili fotke na onoj temi i prozorljiva Dijana je izvela zaključak.

Prepodobna, prozorljiva, imal' ovom kraja?!... :))

Ali ja nisam izvela nikakve zakljucke, doduse, pretpostavke jesam... Sreca tvoja, pa Dzu nije od onih vernica sto padaju na tvoj anti-revniteljski* sarm pa uzdrmavaju tvoj pedjanski mir, tako da, opusti se... :mazenje:

*"Sta zna zena ko je kakve vjere, stotinu ce promjeniti vjera, da ucini sta joj srce zudi", tj. nek je revnitelj, pa i naopak, to je tako muzevno, valjda, sta znam... :smeh1:

On 11/23/2016 at 16:49, Ronald рече

Nisam to vidio, već sam se priključio na njeno prozorljivo zezanje. A Dijana, ko Dijana, voli ona da pretpostavlja i izvodi zaključke, hehe, ali sve sa dobrom namjerom.

Sto si kvaran, ja sam se nadovezala na tvoje zezanje!  :whackado:

On 11/23/2016 at 17:16, Џуманџи рече

e, bre, preteraste ga

Muki je neodoljiv za ovakve zafrkancije, nemo' se ljutis, ti si tu slucajno! :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

On 22.11.2016. at 14:20, Arsenija рече

Postojim .  :citac:

Jesam trol , ponekad ....

Ali samo jedan ...  mali ... mali ženski trol ...  

:skidamkapu::naklon::pivo::blessyou:

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Muramusa

Pa i Njegos je grijesio mnogo, ovde dosta i lupio, tako da i njega trebamo gledati kriticki. Nije zivio ko zna kad vec u vrijeme kada su se neki njegovi savremenici kao Dzon Stjuart Mil zalagali sa smanjenje potcinjenosti zena i za vece slobode. Nije stigao da procita njegovu knjigu jer je umro ranije, ali nadam se da bi i on korigovao stavove.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

Muramusa

Pa i Njegos je grijesio mnogo, ovde dosta i lupio, tako da i njega trebamo gledati kriticki. Nije zivio ko zna kad vec u vrijeme kada su se neki njegovi savremenici kao Dzon Stjuart Mil zalagali sa smanjenje potcinjenosti zena i za vece slobode. Nije stigao da procita njegovu knjigu jer je umro ranije, ali nadam se da bi i on korigovao stavove.

Možda je živeo u tom vremenu, ali nije živeo na tom prostoru. Feminizam na Cetinju :)), pa to i danas zvuči apsurdno :)).

Подели на овим сајтовима

Nije to karakteristicno samo za Njegosa. Mnogi geniji su imali neke musko-sovinisticke izjave; Njegosu i Dostojevskom, pa Ducicu se to moze odbiti na umjetnicku slobodu, ali Jung i Frojd su to sasvim lijepo odsjekli, a Vajninger zacrnio... Nije da nema istine u nekim njihovim rijecima, ali naravno, uvijek ima izuzetaka, oni i nisu mislili na sve zene, nego na vecinu, a u slucaju umjetnika na neki zamisljeni prototip.

Sta je sve zena sposobna da ucini za ljubav muskarca, i koliko se osjeca nepotpuno bez nje kao licnost, to je samo bolna istina...  Adam je 'kaznjen' tjelesnom zavisnoscu, a zena dusevnom (jednog od drugog)... :1319_womens:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...