Justin Waters Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 17 hours ago, Срђан Шијакињић рече Људи не знам која је прича, али ја сам са том особом причао преко ФБ и она (та особа) ми је сложила целу причу ко је, шта је, и имала је баш доста инфо о рату у Сирији итд. Уопште нисам стекао утисак да се труди да изазове било какву реакцију код мене (што је јелте сврха тролова), него је само давала инфо и тако, нека људска прича, рођаци у рату и сл. Mirjam je bila autenticna osoba u smislu da je zaista bio neko ko je iz Sirije. Lazno je bilo sto se predstavljala da je zensko, imala sliku neke makedonske manekenke i tvrdila/tvrdio da je zena pravoslavnog svestenika. Ta osoba je zaista bila u Zagrebu i to je autenticno. E sad ja mislim da sam tog trola upoznao u zivotu. Naime ovdje kod mene sad postoji jedan par pravoslavnih Sirijaca, brat i sestra koji odlicno govore srpski tj hrvatski. Sestra je vec 4 godine u BL pjeva u crkvenom horu. Brat je skoro dosao u Bosnu i tu sad zive zajedno. Brat je dosao iz Zagreba sa studija (slucajnost?). Tamo je proveo dve godine. Iamo sam prilike s ovo dvoje se upoznati. Decko je skroz ok, pricao je malo u ratu u Siriji. Roditelji su mu sad u Holmsu, inace su iz Alepa. Nije bio u Siriji otkad je rat izbio 2011. Naravno podrzava Asada i sve ostalo itd....i tako kad se ispricasmo, ja spomenu kako sam na jednom forumu znao za jednog Sirijca pravoslavne vjere. Nisam rekao da je to bila neka Mirjam, trol, vec ono forumas, reko da nisi ti mozda ucestvovao na poukama. Decko se pogubio i spustio pogled, nije nista progovarao. Moj prijatelj pored mene je isto kasnije mi rekao, primjetio da je cudno reagovao. Poslao sam mu zahtjev za prijateljstvo na fejsu nije nikad potvrdio. Sta pomisliti i zasto je lik bio kao trol. Ko ce ga znati, i koliko u regionu ima Sirijaca pravoslavne vjere, koji perfektno govore srpskohrvatski? Милан Ракић, АлександраВ, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 22 hours ago, Снежана рече да се не лажемо, највећи трол којег је овај форум икада видео је ....Арсенија Kad malo bolje razmislim ... imate pravo . Ja sam trol . Рапсоди, АлександраВ and aliluja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Кад би ви тек знали какав сам ја трол! Ееееее, и чији сам идентитет здипио. А за Арсу се слажем са Снежом. Врло сумњив лик, али нешто ме тера да је чачкам. Не ваља ми посао, знам. Ко зна с ким се шалим. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 42 minutes ago, БанеЛ рече А за Арсу се слажем са Снежом. Врло сумњив лик, али нешто ме тера да је чачкам. Не ваља ми посао, знам. Ко зна с ким се шалим. Nesrecnik sam od malena , od sve muke pesme pevam ... Neša_, Дијана., Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 hours ago, Arsenija рече Kad malo bolje razmislim ... imate pravo . Ja sam trol . Ниси ти трол у правом смислу, по намјери, али некакко по ефекту ... А ја рекох да ми волимо своје тролове. Имамо тролове мезимце. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Ja bih dodala Dragog, ne znam da li je ovde jos aktivan, al taj covek je ziva nepoznanica bio godinama. Sve kao fol se razume, ne mozes ga uhvatiti sta radi, menja pricu ko carape, par slika koje je stavljao su neke iz detinjstva, ko god je bio u Becu i hteo da se upoznaju on je odbijao...i godinama furao neki svoj fazon Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 @Дијана. На страну то што ме сад горе Арса чачка, колико се сећам кад сам дошао овде, Арса је била на одобравању. И колико се сећам, неко од администратора је рекао да је реч о сумњивом профилу. После тога се нешто профинила. Него, ако. Ко зна што је то добро. Форум не би био исти без ње. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 On 9/16/2016 at 10:24, Justin Waters рече Sta pomisliti i zasto je lik bio kao trol. Ko ce ga znati, i koliko u regionu ima Sirijaca pravoslavne vjere, koji perfektno govore srpskohrvatski? Можда због безбедносних разлога, ко зна... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 11 hours ago, БанеЛ рече @Дијана. На страну то што ме сад горе Арса чачка, колико се сећам кад сам дошао овде, Арса је била на одобравању. И колико се сећам, неко од администратора је рекао да је реч о сумњивом профилу. После тога се нешто профинила. Него, ако. Ко зна што је то добро. Форум не би био исти без ње. Jeste bila, ali bila je u sukobu s administracijom. To je sad prevazidjeno. Bilo je i nesto da je vise osoba pisalo s tog profila. Bila je ona uvijek draga i fina, ali tad je bilo nesto.. svakom dodje faza nekakva kad je negativniji, ako redovno pise ovde, to se uvijek odrazi nekako. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Ko ona ? Pa ta Arsenija je pravi trol ... borac za pravdu ... Znam ja nju odlično ... Nije ona mala maca ... Sada kaže ima neki plan ... Sačuvaj je Boze tih pametnih ideja ... Nesrećna je , sirotica ... Mora da radi na sebi ... i sve to pod stare dane ... ... a mene je zavetovala da se u njeno ime izljubimo za kraj ...Mua ... mua. .. mua ... Lol. Дијана., Караконџула and aliluja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Lol. Је л' коришћење неразумљивих ријечи, попут ове - "Лол", означава да је неко трол, па зато Арсенију проглашавате истим? "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Verujem da je bilo zbog radi kakvog takvog argumenta ... No nećemo više da se bavimo tom temom ... Postoje brojni propusti na ovom forumu koja bi valjalo da popravi neko iz vrha ... Ali dobro ... nadam se da je moj doprinos forumu bio ... nezanemarljiv ... U to ime - zivi bili ! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 20 hours ago, Јелена011 рече Ja bih dodala Dragog, ne znam da li je ovde jos aktivan, al taj covek je ziva nepoznanica bio godinama. Sve kao fol se razume, ne mozes ga uhvatiti sta radi, menja pricu ko carape, par slika koje je stavljao su neke iz detinjstva, ko god je bio u Becu i hteo da se upoznaju on je odbijao...i godinama furao neki svoj fazon Мене је Драги страшно разочарао на теми о аутистичном детету. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 On 15.9.2016. at 21:34, Милан Ракић рече Pa javio se, eto, kao i da sam se ja npr. javio tada kada je bilo aktuelno ispitivanje ko je ta osoba, odnosno Miriam. Kako god, ona ili on se predstavila ovde na Forumu kao liječnica koja je izbegla iz Sirije i živi privremeno u Zagrebu jer joj je majka iz tog "belog grada". Otac joj beše Sirijac. Prema njenim rečima, čovek joj je pop u Siriji i ona je povremeno odlazila tamo da ga obiđe. Kao pristalica Asada, pričala je da je i učestvovala u određenim aktivnostima tokom rata u toj zemlji. Znam da su je mnogi forumaši provocirali pitanjima iz oblasti medicine, odnosno arapskog jezika... Ko god da je, razumeo se u medicinu i zna arapski jezik. Takođe pozanje osnove islama i zna naše pravoslavlje. Slike koje je Huan pronašao da li su njene ili ne to već ne znam, ali je činjenica da su bile šerovane po raznoraztnim profilima na društvenim mrežama, što ukazuje na sumnju oko vizuelnog odnosno rodnog/polnog identiteta te osobe. Sve ostalo, opet koliko se sećam, dakle, medicina, arapski jezik, hrvatski jezik, IP adresa koja je registovana u Zagrebu, zaista potvrđuju ono što je ispričala/čao o sebi. Uostalom, njken profil je aktivan,pa možete da pretaražite njene napise, teme koje je otvarao i sl., pa prosudite na koncu sami da li je trol ili ne. Msm, po sećanju da nije trol, sem ukoliko ne uzmemo u obzir da je svojevrsno trolovanje i lažno predstavljanje, ukoliko to nije ona, a kako je Huan slikama i obratio pozornost... Ако смем да питам Милане да ли ти и уживо користиш овакав речник? Приметио сам да користиш доста хрватскосрпских речи. Јеси ли ишао у средњу школу у Загребу? Иначе гласам за Хуана и Дрвце. Мајстори за ширење блудних помисли. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 24 minutes ago, Ниџока 1.1 рече Ако смем да питам Милане да ли ти и уживо користиш овакав речник? Приметио сам да користиш доста хрватскосрпских речи. Јеси ли ишао у средњу школу у Загребу? Иначе гласам за Хуана и Дрвце. Мајстори за ширење блудних помисли. Користим наравно! Не, нисам ишао у школу у Загреб. Али сам живео и радио у држави у којој није било разлике између лекара и лијечника. Иначе, ако ниси приметио, ја сам само цитирао тог/ту, односно њега/њу како се представио/ла... Дакле као лијечница из Загреба. Шта мислиш, да ли сам лошији Србин или православац, ако се служим са оба писма и дијалекта? Ненад Р., Н И Н Е and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука