Александар Милојков Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Kod nas će biti uživanja u Džennetu Значи, телесно уживање, секс, јело,...? Јел тако схватате Рај? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Kod nas će biti uživanja u DžennetuЕПП брате...то је само ЕПП. 0104_cheesyMisliš ekonomsko propagandni program, 0202_238 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Kod nas će biti uživanja u DžennetuЕПП брате...то је само ЕПП. 0104_cheesyMisliš ekonomsko propagandni program, 0202_238 И после, што Швабе хоће да приме ислам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ево ја отворено пред свима вама и пред Богом кажем да толико волим своју жену коју ми је Бог подарио да ми је не само идеја о другој жени немогућа,већ да би да нема ње,једне једине,моја душа заувек била пола мртва,и да ниједна друга никада не би могла да заузме њено место,нити физички нити духовно,нити бих ја тако нешто могао ни у делиријуму да помислим и да сам убеђен да ако човек истински воли,да ако уопште уме да воли,једну жену ,да му је сама помисао на другу апсолутно страна,одбојна и бесмислена...мислим да се то зове истинска љубав и хвала Богу драгом на истинској спознаји љубави...свако ко каже да може волети више жена истовремено је или лажов или има неки проблем специфичне природе.Чврсто стојим иза реченог.Bratac cjenim tvoju iskrenost ali ako mi dozvoliš malo šale:Ima li tu tvoja supruga ili je nema?Možda si prisiljen da tako pišeš!Moja ima brata crni pojas prisiljen sam da se složim sa tobom.Šalim se.Naravno poligamija je dozvoljena uz stroge uslove a ne naređena i to je stvar izbora.Recimo u Bosni znam za desetak slučajeva poligamije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски за мој укус,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Kod nas će biti uživanja u DžennetuЕПП брате...то је само ЕПП. 0104_cheesyMisliš ekonomsko propagandni program, 0202_238 И после, што Швабе хоће да приме ислам... algabacaju Đaba je imamo bolju ponudu. 0110_hahaha 4chsmu1vi im ponudite sustezanje, pa ćete vidjeti kako ćete proći! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више.nije brate u njemu ništa nije slično ovozemaljskom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више.nije brate u njemu ništa nije slično ovozemaljskomПа јел ће бити телесних уживања и свега осталог?Ја барем тако схватам исламско учење о рају.Исправи ме ако грешим. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ево ја отворено пред свима вама и пред Богом кажем да толико волим своју жену коју ми је Бог подарио да ми је не само идеја о другој жени немогућа,већ да би да нема ње,једне једине,моја душа заувек била пола мртва,и да ниједна друга никада не би могла да заузме њено место,нити физички нити духовно,нити бих ја тако нешто могао ни у делиријуму да помислим и да сам убеђен да ако човек истински воли,да ако уопште уме да воли,једну жену ,да му је сама помисао на другу апсолутно страна,одбојна и бесмислена...мислим да се то зове истинска љубав и хвала Богу драгом на истинској спознаји љубави...свако ко каже да може волети више жена истовремено је или лажов или има неки проблем специфичне природе.Чврсто стојим иза реченог. U potpunosti se slažem s tobom i doista je ljubav prema ženi koja je prva u životu muškarca nešto što se ne može promijeniti niti objasniti. Ali,ti sigurno znaš da ta ljubav ne mora biti i obostrana. Drugo,kada se govori o višeženstvu i ono sigurno ima svoju mudrost,a čovjek je takve prirode, koju neko navede kao palom, da je podložan i poklekne...da ne bi pokleknuo ima pravo na višeženstvo,i to opet onaj ko je u stanju da izdržava i pokloni pažnju svakoj podjednako. A,njegovo srce zna koju najviše voli. To je tumačenje...lično,ne mislim imati više žena,ali treba da se razumije da je to od dozvoljenih stvari,koje,opet kažem,imaju svoju mudrost. Eh sad...kada bismo pričali o imaginaciji i serviranju šejtanskom u ovom vremenu nevjere,neznanja,gdje se golišavost ženska na sve strane prezentuje,neznam koliko muškaraca normalnih može a da ne mašta...ili smo svi dobri lažovi? "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више.nije brate u njemu ništa nije slično ovozemaljskom Јес, у Рају жене немају мензис, бело прање и не врше нужду! Извини Енизе, морао сам... 0202_238 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више.nije brate u njemu ništa nije slično ovozemaljskomПа јел ће бити телесних уживања и свега осталог?Ја барем тако схватам исламско учење о рају.Исправи ме ако грешим.Naravno, ali ni slično ovome ovozemaljskom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Četvrto muškarci su ti koji gube živote a ne žene i biva manjak muškaraca a ne žena. У Кини је тренутно мањак жена, шта да им саветујемо? Nek dođu srbiju neka se žene jer kod vas je višak.Jesam brate, da se nasmijemo. 0202_238Надам се да си се шалио са овим? Мислим да је то озбиљан проблем код вас. Али, то не бих да вам као спочитавам, већ имам слутњу да је то узрок разним фрустрацијама, баш као што ви мислите (за фрустрације) код хришћана. Чини ми се да неки муслимани могу бити патолошки онеспособљени за брачну љубав, која је нераскидиво повезана сексуалношћу, па се што пре хита ка некаквом оправданом и ратном жртвом, односно војничком жртвом, због заслуге и управо те награде ,,уживања'' у женама и сексу. Не бих могао више да говорим о томе колико је то очекивање ,,уживања'' у Рају, као некаквог, хајде да кажемо, оргијања, потпуни промашај. Ако можеш, објасни ми само да ли је то уживање, са једном женом, или са четири, или по избору девојке-девице, или чак има и оргијања? Да Бог сачува (за нас хришћане). Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ево ја отворено пред свима вама и пред Богом кажем да толико волим своју жену коју ми је Бог подарио да ми је не само идеја о другој жени немогућа,већ да би да нема ње,једне једине,моја душа заувек била пола мртва,и да ниједна друга никада не би могла да заузме њено место,нити физички нити духовно,нити бих ја тако нешто могао ни у делиријуму да помислим и да сам убеђен да ако човек истински воли,да ако уопште уме да воли,једну жену ,да му је сама помисао на другу апсолутно страна,одбојна и бесмислена...мислим да се то зове истинска љубав и хвала Богу драгом на истинској спознаји љубави...свако ко каже да може волети више жена истовремено је или лажов или има неки проблем специфичне природе.Чврсто стојим иза реченог.Bratac cjenim tvoju iskrenost ali ako mi dozvoliš malo šale:Ima li tu tvoja supruga ili je nema?Možda si prisiljen da tako pišeš!Moja ima brata crni pojas prisiljen sam da se složim sa tobom.Šalim se. 0104_cheesyЗаиста стојим иза реченог...јер је иза мене стоји пиштољ. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Енизе брате,ваш рај је некако много овоземаљски,и нема ништа посебно што човек не може да искуси овде у животу.За нас рај је ипак нешто много више.nije brate u njemu ništa nije slično ovozemaljskom Јес, у Рају жене немају мензис, бело прање и не врше нужду! Извини Енизе, морао сам... 0202_238 0110_hahaha Ne izvinjavaj se zaista tako vjerujemo!ako budeš poželio da uživaš i na onom svijetu bujrum kod nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ево ја отворено пред свима вама и пред Богом кажем да толико волим своју жену коју ми је Бог подарио да ми је не само идеја о другој жени немогућа,већ да би да нема ње,једне једине,моја душа заувек била пола мртва,и да ниједна друга никада не би могла да заузме њено место,нити физички нити духовно,нити бих ја тако нешто могао ни у делиријуму да помислим и да сам убеђен да ако човек истински воли,да ако уопште уме да воли,једну жену ,да му је сама помисао на другу апсолутно страна,одбојна и бесмислена...мислим да се то зове истинска љубав и хвала Богу драгом на истинској спознаји љубави...свако ко каже да може волети више жена истовремено је или лажов или има неки проблем специфичне природе.Чврсто стојим иза реченог. U potpunosti se slažem s tobom i doista je ljubav prema ženi koja je prva u životu muškarca nešto što se ne može promijeniti niti objasniti. Ali,ti sigurno znaš da ta ljubav ne mora biti i obostrana. Drugo,kada se govori o višeženstvu i ono sigurno ima svoju mudrost,a čovjek je takve prirode, koju neko navede kao palom, da je podložan i poklekne...da ne bi pokleknuo ima pravo na višeženstvo,i to opet onaj ko je u stanju da izdržava i pokloni pažnju svakoj podjednako. A,njegovo srce zna koju najviše voli. To je tumačenje...lično,ne mislim imati više žena,ali treba da se razumije da je to od dozvoljenih stvari,koje,opet kažem,imaju svoju mudrost. Eh sad...kada bismo pričali o imaginaciji i serviranju šejtanskom u ovom vremenu nevjere,neznanja,gdje se golišavost ženska na sve strane prezentuje,neznam koliko muškaraca normalnih može a da ne mašta...ili smo svi dobri lažovi? И наш чувени фолкер Ера Ојданић је зступник полигамије. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gF9KrjhJREM&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука