Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Da se malo još nasmiješ na jedan moj gaf koji je uistiniu bio nenamjeran: Pokvarilo mi se auto, i odvezao sam ga majstoru.Dok je on pravio auto primjetim jednog malca pet šest godina.Prilazim mu i kažem mu kako si mali?Dobro sam.Šta se radi, niš..Koliko imaš godina, toliko i toliko.ideš li sine u džamiju, ne.. hajde akobogda ići češ! Kako se malac zoveš? Ops,, katolik! Da nesreća bude veća striko mu moj kolega!A još da bude veća babo mu cjepa drva, sjekira u ruci! Ljudi ja pogreših izvinite, ma nema problema svoji smo!Rekoh sebi:Enize, Enize, ispeci pa reci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy Jest samo dok je se spuštao prema dole stanje je sve manje bilo opuštajuće i na kraju, uh ružno i pomisliti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Da se malo još nasmiješ na jedan moj gaf koji je uistiniu bio nenamjeran: Pokvarilo mi se auto, i odvezao sam ga majstoru.Dok je on pravio auto primjetim jednog malca pet šest godina.Prilazim mu i kažem mu kako si mali?Dobro sam.Šta se radi, niš..Koliko imaš godina, toliko i toliko.ideš li sine u džamiju, ne.. hajde akobogda ići češ! Kako se malac zoveš? Ops,, katolik! Da nesreća bude veća striko mu moj kolega!A još da bude veća babo mu cjepa drva, sjekira u ruci! Ljudi ja pogreših izvinite, ma nema problema svoji smo!Rekoh sebi:Enize, Enize, ispeci pa reci! Јес,вала..."боље испеци па реци" него "Енизе реци а ти комшо сеци". 0104_cheesy Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy tanning Jest samo dok je se spuštao prema dole stanje je sve manje bilo opuštajuće i na kraju, uh ružno i pomisliti! Одвикавање "зависника од летења" је данас изузетно усавршено...само још кад излечени не би умирали! 0104_cheesyЛаку ноћ и праштајте! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 10, 2010 Пријави Подели Написано Април 10, 2010 Da se malo još nasmiješ na jedan moj gaf koji je uistiniu bio nenamjeran: Pokvarilo mi se auto, i odvezao sam ga majstoru.Dok je on pravio auto primjetim jednog malca pet šest godina.Prilazim mu i kažem mu kako si mali?Dobro sam.Šta se radi, niš..Koliko imaš godina, toliko i toliko.ideš li sine u džamiju, ne.. hajde akobogda ići češ! Kako se malac zoveš? Ops,, katolik! Da nesreća bude veća striko mu moj kolega!A još da bude veća babo mu cjepa drva, sjekira u ruci! Ljudi ja pogreših izvinite, ma nema problema svoji smo!Rekoh sebi:Enize, Enize, ispeci pa reci! Јес,вала..."боље испеци па реци" него "Енизе реци а ти комшо сеци". 0104_cheesy Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy tanning Jest samo dok je se spuštao prema dole stanje je sve manje bilo opuštajuće i na kraju, uh ružno i pomisliti! Одвикавање "зависника од летења" је данас изузетно усавршено...само још кад излечени не би умирали! 0104_cheesyЛаку ноћ и праштајте! I vi takođe! Laku noć i čujemo se! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука