Jump to content

Да ли нам треба Бог који никад није био човек?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 529
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Da se malo još nasmiješ na jedan moj gaf koji je uistiniu bio nenamjeran:

Pokvarilo mi se auto, i odvezao sam ga majstoru.Dok je on pravio auto primjetim jednog malca pet šest godina.Prilazim mu i kažem mu kako si mali?Dobro sam.Šta se radi, niš..Koliko imaš godina, toliko i toliko.ideš li sine u džamiju, ne.. hajde akobogda ići češ! Kako se malac zoveš? Ops,, katolik! Da nesreća bude veća striko mu moj kolega!A još da bude veća babo mu cjepa drva, sjekira u ruci! Ljudi ja pogreših izvinite, ma nema problema svoji smo!Rekoh sebi:Enize, Enize, ispeci pa reci!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Pokvarilo mi se auto, i odvezao sam ga majstoru.Dok je on pravio auto primjetim jednog malca pet šest godina.Prilazim mu i kažem mu kako si mali?Dobro sam.Šta se radi, niš..Koliko imaš godina, toliko i toliko.ideš li sine u džamiju, ne.. hajde akobogda ići češ! Kako se malac zoveš? Ops,, katolik! Da nesreća bude veća striko mu moj kolega!A još da bude veća babo mu cjepa drva, sjekira u ruci! Ljudi ja pogreših izvinite, ma nema problema svoji smo!Rekoh sebi:Enize, Enize, ispeci pa reci!

Јес,вала..."боље испеци па реци"  него "Енизе реци а ти комшо сеци". 0104_cheesy

Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!

Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy  tanning

Jest samo dok je se spuštao prema dole stanje je sve manje bilo opuštajuće i na kraju, uh ružno i pomisliti!

Одвикавање "зависника од летења" је данас изузетно усавршено...само још кад излечени не би умирали! 0104_cheesy

Лаку ноћ и праштајте! sFun_bat

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Јес,вала..."боље испеци па реци"  него "Енизе реци а ти комшо сеци". 0104_cheesy

Neka malo i opuštenije atmosfere, mislim da nam godi!

Па јест...Икар је баш имао "опуштену атмосферу"! 0104_cheesy  tanning

Jest samo dok je se spuštao prema dole stanje je sve manje bilo opuštajuće i na kraju, uh ružno i pomisliti!

Одвикавање "зависника од летења" је данас изузетно усавршено...само још кад излечени не би умирали! 0104_cheesy

Лаку ноћ и праштајте! sFun_bat

I vi takođe! Laku noć i čujemo se!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...