cloudking Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Шта им вреди кад ми нећемо. Кад уништимо планету опет ће да изгину, џаба су кречили... Na unistenje planete mora da se plati porez bato... spremaj pare, blizi mi se godisnji odmor pa treba regres odnekud da mi se isplati da vodim familiju u neki rezort dok jos nisu poplavljeni Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, cloudking рече Na unistenje planete mora da se plati porez bato... spremaj pare, blizi mi se godisnji odmor pa treba regres odnekud da mi se isplati da vodim familiju u neki rezort dok jos nisu poplavljeni Стрпи се мало, биће ти море испред куће... Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Гризли спрема Гризлијеву барку на коју ће да смести златне полуге. Јавио му се Фридман и упозорио да ће да збрише планету огрезлу у левичарству и да је он једини истински капиталиста на свету на коме ће остати да обнови цивилизацију. Avocado, Lady Godiva, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 20 минута, Аурор рече Vidiš da su primili i milion totalnih varvara... Брате, застранићеш тотално. Ово ти кажем без зезања и чисто пријатељски. За оволике године на форуму сасвим сам сигуран да нити си лош човек, нити си расиста. Напротив. Али покушај бар мало критички да примаш информације са разних страна. Ово је стварно грозно што си написао. И ја и даље не верујем да ти стварно ово мислиш... Juanito, Paradoksologija, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Гризли у акцији, правимо од Немачке тропско острво! uros and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 On 1.8.2016. at 16:41, GeniusAtWork рече Тероризам, економија и ратови имају много директнији и непосреднији утицај на свачији живот. Није ништа чудно што је неко више забринут да ли ће да му неко подметне бомбу следећи пут када уће у авион или у кафану, да ли ће сутра да остане без посла и шта ће онда да се деси са његовом породицом, и слично, него како ће антропогено загревање наредних година и деценија утицати на глобалну климу. Плус што код овог другог постоји гомила оних који поричу да то уопште постоји (ево ти га републикански кандидат за председника САД као први пример), па и то додатно збуњује људе, а да и не помињемо разне теоретичаре завера и сличне којима је то једна од омиљених тема које користе да би тровали људе својим будалаштинама. Највећа опасност прети баш од оних ствари који људи обраћају мање пажње и који немају директни утицај сада, али у будућности могу имати веома озбиљне последице, а да огромна већина људи није ни свесна те опасности. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 1 hour ago, cloudking рече Onda ja kazem - opet si nacista pa ti kazes- kad kazem "totalnih" ne mislim na sve nego samo na deo pa ja kazem- a koliko je taj deo pa ti kazes- pa mali vrlo pa ja kazem- ali malopre si napisao milion totalnih varvara? pa ti kazes- nisam ja to nikada napisao pa grizli kaze- mislim da auror nije to bas tako mislio kao sto ste odmah svi skocili da ga optuzujete pa auror kaze- bas sam tako mislio pa ja kazem- sta si mislio kad si napsiao milion totalnih varvara? pa ti kazes- hehe, mislio sam dakle postojao sam hehe uh... eto, ustedeo sam nam svima bar 5-6 stranica foruma. Nema na cemu Ovi koji su primljeni od 2015. jesu, uopšte ne mislim da je nacizam to reći... Nije ni rasizam, nikakva mržnja. Svi znamo što su došli (free money) i kakve će gnusote da počine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 9 минута, Аурор рече Ovi koji su primljeni od 2015. jesu, uopšte ne mislim da je nacizam to reći... Nije ni rasizam, nikakva mržnja. Svi znamo što su došli (free money) i kakve će gnusote da počine. Koji ovi? Stajao si na granici i prebrojavao ljude, imas uvid u neke spiskove? Koje gnusobe ce pocinili? Sta su dosad pocinili da je vjerodostojno i da nije izmisljeno u altrajt kuhinji? Znas li koliko djece ima koji su pobjegli od uzasa rata bas kao i izbjeglice iz Bosne? Kako oni mogu biti varvari i kakve gnusobe mogu ciniti? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 20 минута, Аурор рече Ovi koji su primljeni od 2015. jesu, uopšte ne mislim da je nacizam to reći... Od 2015 do danas uslo milion varvara? Jbt... a koliko ih je uslo onda ukupno do sad. Cek, bolje da izguglam ti svakako neces da kazes... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 26 минута, Аурор рече Ovi koji su primljeni od 2015. jesu, uopšte ne mislim da je nacizam to reći... Nije ni rasizam, nikakva mržnja. Svi znamo što su došli (free money) i kakve će gnusote da počine. A na sta mislis kad kazes "varvari"? Na teroriste ili muslimane generalno? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Jel bi mogla da se otvori neka tema o Aurorovom divnom odnosu prema nekim verskim zajednicama i etničkim grupama, da se ne spamuje sa tim svaka tema na kojoj se pojavi? Аурор and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 1 hour ago, cloudking рече A na sta mislis kad kazes "varvari"? Na teroriste ili muslimane generalno? Hehe, i ti pitas svasta, pa terorist = musliman. Dijete, beba, zena, starac, mlado, staro...svejedno ako je musliman, znaci terorista znaci varavar, znaci nesto ogavno. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Juce sam bila u jednom astronomskom centru. Sledece jeseni se pusta u rad novi teleskop. Velika verovatnoca da cemo uskoro otkriti planetu pogodnu za zivot. Ne razumem cemu panika https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 пре 45 минута, florenntina рече Juce sam bila u jednom astronomskom centru. Sledece jeseni se pusta u rad novi teleskop. Velika verovatnoca da cemo uskoro otkriti planetu pogodnu za zivot. Ne razumem cemu panika Poprilicno kasnis sa istrazivanjima... vec smo ih pronasli i to desetak vec... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_potentially_habitable_exoplanets#List_from_the_Habitable_Exoplanets_Catalog пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Управо сада, cloudking рече Poprilicno kasnis sa istrazivanjima... vec smo ih pronasli i to desetak vec... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_potentially_habitable_exoplanets#List_from_the_Habitable_Exoplanets_Catalog Ima ih vise od desetak, bar po onome sto su nam astronauti juce ispricali a neke su pronasli i studenti sa UBC-a, iz komsiluka Medjutim, ja sam pisala o "pogodnim za zivot" i deluje mi vrlo verovatno za ocekivati, bar po onome sto sam razumela juce... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука