Jump to content

Препоручена порука

Помаже Бог!

Направио сам још једну АНДРОИД апликацију ЧАСОСЛОВ. Вечерас сам је објавио биће видљива за једно 2 сата, па ако можеш да буде мало на насловној страници. То можеш сутра у току дана објавити.  Ја ћу је поставити тамо на тему андроид апликације. Хвала ти на свему што ми помажеш. Свако добро од Господа теби и твојима!

Част ми је браћо и сестре да Вам представим нову андроид апликацију 

ЧАСОСЛОВ

Часослов је књига која садржи непроменљиве делове дневног богослужења, осим Литургије, а намењена је чтечевима и појцима у певници. У њој се излажу чинови Полуноћнице, Јутрења, првог, трећег, шестог и деветог часа, Вечерња и великог и малог Повечерја. 
Назив Часослов ова књига је добила зато што се у њој излаже чин часова. Часослов такође садржи допунски део који у различитим издањима има различит садржај. Обично постоје јутарње молитве, које се читају пре полуноћнице, чин уздизања панагије, благосиљање трпезе, канон Богородици састављен од стране монаха Теостирикта, молитве за оне који одлазе на починак, тропари и кондаци, богородични којима се закључује појање тропара и стихира. Великом Часослову такође се придодаје Месецослов. Мали Часослов представља скраћење Великог. Ова скраћења тичу се само допуна.

Превео са грчког и словенског језика умировљени Епископ захумско-херцеговачки Атанасије (Јевтић)

Можете погледати на овом линку 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hodocasnik.casoslov  

АПЛИКАЦИЈА ЋЕ БИТИ ВИДЉИВА ЗА 2 САТА НАКОН ОБЈАВЉИВАЊА
Остале апликације можете погледати на овом линку  

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Хаџи+Срђан+Ћирковић 
Проследите осталима
Свако добро!

casoslovlista.png

izmena radio stanice.png

oprogramu.png

pocetnamainfragment.png

radiostanice.png

radiostaniceslusanje.png

tropari i kondaci opsti.png

velikopovecerje.png

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Да ли има и за IOS оперативни систем ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

On 29. 11. 2016. at 19:07, Хаџи Срђан рече

Јок. Не знам да ли ћу радити у неко скорије време али отом потом. Свако добро!

Expand  

Хајде брате Срђане потруди се и за Ајфон телефоне . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Видећу у наредном периоду да ли могу и да ли ми се исплати. Програмери из србије и бих не могу да наплате апликације, па једино ето  да се "заради" колико толико је од оних реклама кад корисник кликне на њу. То је занемарљиво мало али добро је и то Богу хвала! Што се тиче мојих апликација то не би никад фиксно наплаћивао лупам "1$" то сам оставио као дар хришћанима. Кликови на оне рекламе је ето као нека "донација". 

Свако добро!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...