Jump to content

Ljubavna veza iz koristi

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma udacu se iz koristi, jer ja ove sudove vise prati ne mogu!!!

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

E Aco jesi car :D I ja tako razmisljam jer je fizicka lepota prvo sto primetim, a itekako se obradujem ako devojka pored lepote poseduje i inteligenciju kao i lepe manira :D 

Подели на овим сајтовима

Па не могу Твртко, само бришем твоје коментаре, у своје сам заљубљена ... 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Tvrtko рече

@Снежана , A zašto mi je nestao chat?

Тако то иде кад се ближи бан.

Подели на овим сајтовима

On 7/22/2016 at 20:10, Aleksandar Ciganović рече

Sta mislite o vezama iz koristi i zbog cega to ljudi rade?Kako je moguce da neko zaboravi na svoje dostojanstvo i bude sa nekim recimo zato sto taj neko ima novca itd?Takodje me zanima sta mislite o onom partneru koji misli da moze da vuce drugu stranu za nos i da je ona tu da bi njemu sluzila?I na kraju svega sta mislite da je najpotrebnije za uspesnu vezu?:D

Rade zato što je prirodno uslovljeno. Korist uvek postoji, ako nije materijalna u smislu novca, onda je materijalna u smislu tela. Jednostavno je, naše urodjene nagone je formirala evolucija. Ženama je u prirodi da u muškarcu traže sigurnost, one same , svesno ili nesvesno, nisu cilj, cilj je potomstvo. Muškarcu je uvek cilj seks sa što boljom genetikom i što više, po prirodi smo poligamni. Jedan od razloga zašto su žene emotivnijie, više pričaju, uvek traže emocionalnu rekaciju od muškarca je opet potomstvo. Gde muškarac više voli on tu više i ulaže, zato žena od muškarca uvek traži emocinalnu rekaciju, pravi dramu i kada je sve u redu. Žene lakše prelaze preko seksualne nevere a vrlo retko preko emocionalne. Ukoliko muškarac više voli drugu ženu opstanak potomstva je ugrožen. Muškarac će lakše preći preko emocionalne nevere, vrlo teško preko seksualne. Razlog je taj što muškarac uvek ima prostora da sumnja da li je potomstvo njegovo. Manji ili veći, ovog ili onog tipa,  interesi su uvek prisutni.

Подели на овим сајтовима

On 7/22/2016 at 20:10, Aleksandar Ciganović рече

na kraju svega sta mislite da je najpotrebnije za uspesnu vezu?

Suprotnosti se NE privlače. Vrlo je važno da su ljudi slični, to slični ne podrazumeva spoljašnje, vidljivo ponašanje, već unutrašnje stanje, slične želje i itd.

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Tvrtko рече

I muškarci i žene su uglavnom "vizuelni tipovi" i to znači da je izgled presudan za većinu. Žene se ne zaljubljuju ni u pažnju muškarca, ni u duhovitost, ni u manire, ni u inteligenciju. Nema tu nikakve hemije. Samo Fizika.

Чекај, шта би са оним да жене гледају само колико пара мушкарац има? Какви сад визуелни типови и изглед?

Подели на овим сајтовима

On July 23, 2016 at 3:36, *Jелена* рече

Po meni veza iz koristi se svodi na jednu kljucnu stvar a to je ulazim u vezu da uzmem a ne da dam.S tim da uzimanje i davanje mogu biti jako siroki pojmovi od dusevnih do materijalnih.

Al' si ovo lepo definisala. Bas mi se svidja.

Citajuci temu setila sam se nekih komsinica za koje mislim da su se ciljano udale (bogatstvo, lepota, obrazovanje). Medjutim, ostale su tokom zivota dobre zene i posvecene majke sto je rezultiralo relativno stabilnim i normalnim porodicama. Nekako mi ne ide da ih oznacim kao " udale se iz koristi" jer to nije ni formalno ni sustinski tacno kada pogledas malo siru sliku. Zato mi se dopalo mnogo kada sam videla tvoj post jer daje nekako siru sliku u kojoj za sve ima mesta :)

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Tvrtko рече

Siguran sam 

Drago mi je da si siguran :D i ne dozvoli da ti neko izvuce tlo ispod nogu narocito ne nekim sirokim pojmovima ;) sto je sigurno-sigurno je!

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Љубав је највећи интерес и највећа корист. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...