Aquilius Cratus Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 59 minutes ago, Nebojsa Sarac рече Momci, Mislim da niste svesni sa kim imate posla. Po vecini vasih komentara deluje mi da vecina vas ustvari i ne radi puno toga korisnog po pitanju pomaganja drugim ljudima vec da ste vise u nekom svom staklenom prividno sigurnom svetu. Sta ces, kad neko krene da se druzi sa demonima onda ovi od njega prave majmuna i navlace ga na najgluplje moguce stvari, kao recimo lov na pokemone. Tako da malo vremena ostaje za bilo sta van sigurnog staklenog pokemonskog sveta. GeniusAtWork, ИгорМ, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 44 minutes ago, Nebojsa Sarac рече Momci, Mislim da niste svesni sa kim imate posla. Po vecini vasih komentara deluje mi da vecina vas ustvari i ne radi puno toga korisnog po pitanju pomaganja drugim ljudima vec da ste vise u nekom svom staklenom prividno sigurnom svetu. Srđan - Ti nesto i znas. Sto vise potpisa i podrske bude bilo sve je veca sansa da projekat zazivi i da nađe što veću podršku ljudi. ne trazi se od ljudi da nista rade ovda samo potpis. Kolko je vas koji citate ovo dalo potpis za neke pametne ili glupe peticije, za neke stranke ili izbore, za ocuvanje zivotne okoline ili za zivotinje i pse lutalice - a kada je u pitanju samo potpis, bez ikakvog rada i truda za spasavanje ljudskih zivota za vecni zivot onda je to problem!?! Sumnjivo je bolje da sacuvam svoj voljeni potpis za psa lutalicu ili nekog neverovatnog sposobnog politicara koji ce da mi promeni zivot - ovde necu da sudelujem - ovo je suvise opasno ko zna sta se krije iza toga izgleda da hoce da pricaju ljudima o Bogu .... To je suvise opasno i sumnjivo lepo je nama ovako. Geniusatwork - pitao si " А шта би тачно подразумевало спајање науке и религије, пошто причаш о "модерним вавилонским наукама" и о правим и квази-наукама, као и о томе да је наука данас највећи идол људима? Које би се то науке и како спајале са религијом? " Druze nemoj da se uvredis izgledas dobronamerno ali ne mogu da verujem da postavljas takvo pitanje. Okreni se oko sebe zar si tek juce stigao kod nas na planetu. Moguce je da ne shvatas sta znaci druga Bozija zapovest i sta znaci problem idolopoklonstva ali nemam vremena da sada detaljno to objasnjavam. Nauka jeste idol broj jedan 21 veka. Od nauke ljudi sada traze odgovore i resenja za hranu, za problem smrt,i za cuda prirode i svemira, a ne pitaju se ko je to sve stvorio. Nauka bez Tvorca. Pred naukom se kleci i njoj su danas upucene molitve miliona ljudi danas. U njihovim srcima u dusama oni ne ostavljaju ni trunku prostora za Boga u srcu, umu i zivotu. Drvce - shvaticu tu sliku kao pozitivnu salu iako nisam siguran tacno za zadnje namere. Deja Vu - po nadimku bi rekao da te salecu demoni. Jedan moj prijatelj bi dao dijagnozu da si "blago demonizovan". Deza vi je demonski osecaj kojim demon stvara kod coveka osecaj da moze da zna buducnost - u Svetom pismu jasno pise da samo Bog zna buducnost i deza vi osecaj se kosi sa onim sto je Bog rekao. Pobozan covek ne koristi demonske trikove i poslove u svom imenu ili nadimku. Po onom sto pise ispod tvog imena na postu nesvesno otkrivas svoj karakter i rekao bi da imas dosta jeftine drskosti u sebi, a po komentaru koji si napisao ostavljas utisak coveka koji je sigurno Hristov najbolji vojnik iz koga prosto bujaju ideje i reci kojima bi se milioni ljudi moglo spasiti vecne smrti. Bez tebe mi smo nista i Hrist se pita sta bi bez tebe - da bi bilo lakse zvacemo te Deja Vu... Za pametnog coveka koji zna Boga i zna da misli dovoljna su moja prva dva posta da vidi sustinu i da li vredi i da li zeli da da svoju podrsku tim naporima. Pozdrav svim dobronamernim forumasima. Nauka idol 21. vijeka, heheeheh, a nije nacionalizam, jos si poceo autoritarno DV da uspostavljas duhovne dijagnoze. Mozda da promijenis dobavljaca, izgleda da je previse jak taj LSD-i, preporucio bih ti da krenes na necim laksim. Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 57 minutes ago, Nebojsa Sarac рече Druze nemoj da se uvredis izgledas dobronamerno ali ne mogu da verujem da postavljas takvo pitanje. Okreni se oko sebe zar si tek juce stigao kod nas na planetu. Moguce je da ne shvatas sta znaci druga Bozija zapovest i sta znaci problem idolopoklonstva ali nemam vremena da sada detaljno to objasnjavam. Nauka jeste idol broj jedan 21 veka. Od nauke ljudi sada traze odgovore i resenja za hranu, za problem smrt,i za cuda prirode i svemira, a ne pitaju se ko je to sve stvorio. Nauka bez Tvorca. Pred naukom se kleci i njoj su danas upucene molitve miliona ljudi danas. U njihovim srcima u dusama oni ne ostavljaju ni trunku prostora za Boga u srcu, umu i zivotu. ОК. И зашто онда хоћеш да ту и такву науку спојиш са религијом? Кажеш: 20 hours ago, Nebojsa Sarac рече Na primer bilo bi lepo napraviti seriju predavanja o kreacionizmu i spajanju nauke i religije ili na primer serija predavanja o Biblijskoj arheologiji, predavanja o opasnostima ? RYLAH, Милан Ракић, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Ај, забавна је тема, нек још мало тролује па да замандаљујемо... Јанко, GeniusAtWork, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Ипак Мирољубово чедо. П.С. Акви, хакујеш? Милан Ракић, Биљана, Aquilius Cratus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 23 minutes ago, RYLAH рече Ај, забавна је тема, нек још мало тролује па да замандаљујемо... Kaludjerovic Sreten and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 2 hours ago, Nebojsa Sarac рече Momci, Mislim da niste svesni sa kim imate posla. [...] Pozdrav svim dobronamernim forumasima. Upravo si neke od najdobronamernijih forumaša napao jer su ti postavljali pitanja i tražili objašnjenja. Time nam namećeš zaključak o tome s kim imamo posla. Dobrodošao na forum. Ovaj forum ume da bude sjajno mesto ako ne nazivamo demonskim slugama sve one koji se ne slažu sa nama. Милан Ракић, GeniusAtWork, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Ima ovdje i demonskih gospodara, ne samo sluga :-) GeniusAtWork, RYLAH and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 51 minutes ago, Јанко рече Ипак Мирољубово чедо. П.С. Акви, хакујеш? Kad u basti trebam zakopati neki veci stub za pasulj ili krastavac onda bude sa sekirom malo hack hack hack da se lakse zakopa. RYLAH, Ronald, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 MP droga je jaka i izaziva halucinacije na nacin da se u svakoj osobi vidi zaposjednotost demonskim silama. Ako ima volje odvikavanje moze krenuti odmah sa lijekom zvanim ZRU. Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 Мени ово сумњиво. Шта ако после неко отвара фирме и купује апартмане у Бугарској на моје име ? АлександраВ, Avocado, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 16, 2016 Пријави Подели Написано Јул 16, 2016 39 minutes ago, -Владимир- рече Мени ово сумњиво. Шта ако после неко отвара фирме и купује апартмане у Бугарској на моје име ? Tako bi ti postao mucenik ... Kada bi zbog Biblije otisao u zatvor , konacno bi mogao da je na miru prostudiras ... Zao mi je ponekad tu svetu knjigu ... Ne treba mi nju da istrazujemo do banalnosti , vec ona treba da pomogne nama da istrazimo sebe ... Kaludjerovic Sreten, Аурор, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 17, 2016 Пријави Подели Написано Јул 17, 2016 Није ваљда да и Мики има бот тим? Kaludjerovic Sreten and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Sarac Написано Јул 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2016 Izgleda da sam na pogresnom mestu. Mislio sam da je ovo forum zvanican za pravoslavlje., ali cini mi se da ovde dolaze vise oni koji su "pravoslavci" kao sto je neko navijac "crvene zvezde ili partizana". Ne verujem da vecina vas cita Bibliju niti da zna Boga, cini mi se da vise hranite dusu sa nekom vrstom prazne forme religije u kojoj je sve drugo na prvom mestu samo ne Bog i Biblija. Nisam siguran da li je ovo zvanican forum pod kontrolom crkve ali cini se da ovde ima nekih "administratora i moderatora" koje bi trebalo najuriti pogotovo ako rade za platu da ne sramote crkvu svojim ponasanjem. Znam ko je Miroljub Petrovic, cuo sam da je bio adventista, on nije deo pravoslavne crkve koliko mi je poznao ali cini mi se da je veca korist od njega nego od vecine vas koji ste se javili ovde da komentarisete. Sad kad razmislim, nesto nije tu normalno, svi vi ste pravoslavci ali svi znate za tog M. petrovica, bar tri ili cetri razlicite osobe su ga spominjale negativno i previse paznje za nekog ko ne pripada nekim velikim crkvenim organizacijama. Moracu da nadjem vise informacija o tom Petrovicu na internetu , previse ga pljujete, a davno sam naucio da misljenje vecine na ovom svetu ne vredi pet para. Bog je jasno rekao - ne povedi se za vecinom, kako vecina radi i misli. A sto se tice ovog foruma , pre iskljucenja,mogu samo reci nesto sto je Bog ispisao na zidu dvorca Vavilonskog cara koji ga je uvredio i ponizio svojom oholoscu i drskocu. Umro je iste noci kad je Danilo protumacio natpis koji je nevidljiva ruka napisala a to je: "Stavljeni ste na vagu i nađeni ste laki. Vaši dani su odbrojani. ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јул 18, 2016 Пријави Подели Написано Јул 18, 2016 То Небојша, православчино!!! Нека им је неко коначно рекао! Ин јор фејс пропали! Kaludjerovic Sreten and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука