Jump to content

Антицрквени сајтови и лажни "православни" сајтови

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Muramasa рече

Како ти не досади да увек причаш и слушаш једно те исто? Зар ти не дође некад да промениш?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Trolovao sam i iz pozicije vernika.

Да, али ту исто тролујеш хришћане само из другог угла.

Мислим да узмеш да зезаш пацифисте, хипике, муслимане, феминисткиње, комунисте... Да ли је могуће да се хришћани највише примају?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Ložim i SJW-ove. Infiltrirao sam se u grupu "GenderFluid pride" u kom idioti iznose argumente tipa "I self idenfify as..." pa sad dolazi neka konfuzija od pola. Ne mora nužno kao pol, može i kao životinja. Ko se ne složi sa njihovom nebulozom, taj je homofob, zatucan, rasista...

Ja sam se tamo deklarisao kao sajonac i sad krećem da teram priču kako su ljudi niža rasa.

Па то што ти радиш је у ствари хуманитарни рад. Када их истролујеш можда и схвате шта су.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Muramasa рече

Nikada tako nisam razmišljao. Meni je zabavno da vidim njihove histerične reakcije.

Да, али није исто као уживо. Онда у тренутку мораш да смислиш оно што ће ту конкретну особу да избаци из такта и на основу реакције видиш у ком правцу да наставиш.

Иначе ово је велика жртва коју чиниш за ближње и Бог ће ти то сигуно вредновати на сташноме суду. Можда и заслужиш вечност међу преподобнима.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Sve i da dobijem ponudu da budem sa prepodobnima, odbio bih je.

Јбт, јеси ли увек тако смртно озбиљан? Мора да ће бити досадно горе када ти и о. Јоил кренете да ћаскате. 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Lady Godiva рече

Јбт, јеси ли увек тако смртно озбиљан? Мора да ће бити досадно горе када ти и о. Јоил кренете да ћаскате. 

:))

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Muramasa рече

Moje mesto je kod Laveya i Crowleya. Nije čak ni kod prepodobinh koji gore.

Ти си само смирен и скроман. Сигурна сам да ћеш бити окружен преподобним девојкама и то не само са 72 као шта ислам погрешно учи. Ех, шта ти је рај... Читаву вечност да ти причају о врлини.

Ми што горимо смо друга категорија. Ми ћемо изгледа код Туђмана на цигару.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

O kakvom ti smirenju pričaš? Ja biram da budem kod Crowleya i Laveya, a ne sa prepodobnima koji se na ovoj temi prenemažu kao Jefrem Sirin i sebi predviđaju pakao.

Па то је зато што си схватио своју недостојност и грешност и што прихваташ све што добијеш на страшноме суду. У томе се огледа твоје велико смирење. 

Можемо много да научино од тебе.

Подели на овим сајтовима

Ova tema je  trebala da bude ozbiljna tema informativnog tipa koju kad neko otvori, ima pouzdane informacije koje sajtove TREBA izbjegavati.

Nije trebala da bude tema za nametanje licnih predrasuda o pojedinim sajtovima (Dzumandzi) stecenim na osnovu jednog ili par procitanih tekstova koji nam se ne svidjaju (anti TE), preganjanje sa Muramasom (dokle?) i razbibriga. 

Upropastena tema... -.-

Подели на овим сајтовима

On 7/3/2016 at 14:18, Дијана. рече

Trebalo je predstavljati jedan po jedan sajt pa da vidimo da li su antipravoslavni..., neko je napisao da je sajt Pravoslavna porodica nepravoslavan, a inace je jedan od boljih sajtova, nista se na njemu ne moze naci nepravoslavno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...