Danijela Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 To brate Nikola, podrzi me, ja to vec dve strane pisem александар живаљев, Лапис Лазули, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 19:58, kordun рече a zasto siptarke radjaju, u cemu su one bolje od srpkinja? u cemu je fora? zene su glavni krivci zasto nema djece Expand Можда тамо код тебе... Овде по изјавама, главни кривци су мушкарци који као да су "пали са Марса", па чекају да се створе услови, као да су њихови родитељи "чекали услове". Јесте тешко и мрачно и никакво, ал` се бориш и идеш даље... Можда неко и успе да створи услове... Ал добар део неће... Или хоће. Ал онда неће моћи да им се дигне... Опет фали услов! Дијана., aliluja, Agaton Vuzman and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:03, Милан Ракић рече Можда тамо код тебе... Овде по изјавама, главни кривци су мушкарци који као да су "пали са Марса", па чекају да се створе услови, као да су њихови родитељи "чекали услове". Јесте тешко и мрачно и никакво, ал` се бориш и идеш даље... Можда неко и успе да створи услове... Ал добар део неће... Или хоће. Ал онда неће моћи да им се дигне... Опет фали услов! који си ти геније [emoji23] [emoji23] [emoji23] александар живаљев, Милан Ракић, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:03, Милан Ракић рече Можда тамо код тебе... Овде по изјавама, главни кривци су мушкарци који као да су "пали са Марса", па чекају да се створе услови, као да су њихови родитељи "чекали услове". Јесте тешко и мрачно и никакво, ал` се бориш и идеш даље... Можда неко и успе да створи услове... Ал добар део неће... Или хоће. Ал онда неће моћи да им се дигне... Опет фали услов! Expand brate moj, prosjecna svabica vodi troje ulicom pa ti vidi!!! oni sa time nikada nisu imali problema, da jesu ne bi ih bilo 80 miliona, nego ove nase se nesto prenemazu, najljepse su, najbolje su majke, al to jako tesko postaju Agaton Vuzman, Neša_ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 19:53, Odahviing рече snalazi se kako znaš i umeš Expand И опет би те неко осуђивао због тога, не знајући кроз шта пролазиш и да си заправо хтео неки сасвим другачији живот за своју породицу. Неки људи знају да никада неће моћи да обезбеде деци богат живот, али за скроман, нормалан живот имају довољно. И рађају децу. А онда наиђу на многе осуде, подсмевања итд. Заиста ти од срца желим да се оствариш као родитељ и да то буде као што си и планирао. Само бих волела да знаш да оно што ти мислиш да дете треба да има и оно што се касније испостави као важно не мора нужно да се поклопи. А непредвиђене околности, то је тек прича за себе. Свако добро александар живаљев, Sanja Т., Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:05, kordun рече brate moj, prosjecna svabica vodi troje ulicom pa ti vidi!!! oni sa time nikada nisu imali problema Expand са условима? АлександраВ, Paradoksologija, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:07, Милан Ракић рече са условима? Expand svabe su inteligentni ljudi, kod njih sila ne pali nikada, pa ni zenska... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:06, АлександраВ рече И опет би те неко осуђивао због тога, не знајући кроз шта пролазиш и да си заправо хтео неки сасвим другачији живот за своју породицу. Неки људи знају да никада неће моћи да обезбеде деци богат живот, али за скроман, нормалан живот имају довољно. И рађају децу. А онда наиђу на многе осуде, подсмевања итд. Заиста ти од срца желим да се оствариш као родитељ и да то буде као што си и планирао. Само бих волела да знаш да оно што ти мислиш да дете треба да има и оно што се касније испостави као важно не мора нужно да се поклопи. А непредвиђене околности, то је тек прича за себе. Свако добро Expand Hristos se rodio u pecini, nije imo cak ni klima uredjaj, kamo li onaj karburator u bolnici Лидија Миленковић, АлександраВ, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:04, Снежана рече који си ти геније Expand Јес. Ти ми причај! А одгаји оне две руже! Снежана and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 al treba se odreci sebe, zrtvovati se za djecu, nema onda skupih torbica, cipelica, parfema, ludih izlazaka i sta ti ja znam billy2014, Ignjatije, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 19:43, Odahviing рече Nije teško napraviti, teško je omogućiti mu dobar život, mogućnos da se školuje, da jede, pije, da se zabavi i još mnogo stvari. Ja dok ne budem mnogao da obezbedim detetu i u materijalnom i u emodivnom smislu sve što mislim da dete treba da ima, a trenutno ne bih mogao ni u jednom, ne pada mi na pamet da imam jedno. Expand A što to posebno dijete treba imati , dijete najviše treba ljubav i pažnju roditelja , a sve ostalo će biti , nevjerujem da svako dijete ne može dobiti osnovne materijalne stvari , škole su dobre i besplatne ,zdravstvo, kultura , knjižnice su besplatne što još treba? Živim u jednosobnom stanu sa petero djece i sa jednom plaćom i svi su dobri učenici i sretni veseli razigrani sve djele . Ako budeš čekao neke bolje uvjete .. od toga ništa. Лидија Миленковић, Ignjatije, Лапис Лазули and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:11, Милан Ракић рече Јес. Ти ми причај! А одгаји оне две руже! Хвала АлександраВ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Кад год причам(о) о породици, деци, заснивању породице, сетим се себе и своје жене и како смо ми почели.. Нисмо далеко догурали у материјалном смислу. Има ту свакојаких инпута, углавном и даље подстанари, ја у пензији, двоје деце нек` су жива и здрава и тако то... Деца воспитана, није што су моја, не знају, данас рекох Нифади ни ко је ЈК, нити прате ријалитије, бејасмо јако на свадби и деца одтанцоваше само пола сата "блока" рок музике.. Отсало не знају, ал` ћуте... Имамо колко имамо, не жалимо се, гајимо их и надамо се да ће они живети боље од нас.. И опет, кад некад тако пиздим по себи, кака сам беда, нема ни кучета ни мачета ни аута, ни крова над главом, сетим се једног дивног човека и колеге, пуковника Зорана Стојиљковића, пилота и професора на Војној академији, који је у још горим животним условима него у којима ја живим (просто због површине животног простора) и да не причам даље, отац 11-оро деце и који је и даље подстанар (истина, има на коришћењу службени стан)... И онда сам себи затворим уста... Снежана, Agaton Vuzman, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Ето, да је Киза "чекао услове" због рата и свега што нас је снашло, данас би вероватни и даље био момак... А није... Да подсетим... Дакле, пуковник авијације Зоран Стојиљковић, у свом досадашњем животу, "успео" је да буде пилот на "Јастребу", "Супергалебу" и на "Орлу" са више од 1000 сати налета... Да има неколико прекоманди, од Церкља, преко Маховљана (Бања Лука), Лађеваца до Батајнице... Да се као подстанар сељака 20-ак пута... Да заврши Командно штабну академију, Школу Националне одбране и Ратну школу грчког ваздухопловства. Да обавља низ пилотских дужности у Церкљу, Маховљанима, Лађевцима и на Батајници, као и оперативних дужности у Команди РВ у Земуну... Да буде војни аташе Војске Србије у БиХ, те напослетку да буде предавач тактике на Школи Националне одбране при Војној академији на Бањици, а успут да завршава и последипломске студије на Факултету политичких наука у Центру за Америчке студије... Поред тога, да заврши Богословски Институт СПЦ и стекне звање вероучитеља, да се активно бави спортом (трчање и бициклизам)... Да говори поред матерњег, енглески, грчки, словеначки и македонски језик... На врхунцу читаве приче, са супругом Мануелом да изроди 11-оро деце и на крају, као "шлаг на торти" која "омеђује" читаву причу о њему, да буде литургијски хришћанин.. и Лукин деда ево овде и нашег модератора Ниџојле-Николе Поповића Киза и Мануела су постали деда и баба малом Луки од кћери Ане и зета Давида, и све то са својих 49 година... И да поменем децу: Ана се родила 1991. године, она са Давидом има синчића/унука Луку... После Ане, Зоран и Мануела су родили редом: Тању (1993), Даницу (1995), Ђорђа (1996), Софију (1998),Милицу (1999), Јелену (2001), Димитрија (2002), Дуњу (2004), Божидара (2006) и напослетку (за сада) Лазара(2012) -Владимир-, Чунга Лунга, Agaton Vuzman and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 On 1. 7. 2016. at 20:14, kopitar рече A što to posebno dijete treba imati , dijete najviše treba ljubav i pažnju roditelja , a sve ostalo će biti , nevjerujem da svako dijete ne može dobiti osnovne materijalne stvari , škole su dobre i besplatne ,zdravstvo, kultura , knjižnice su besplatne što još treba? Živim u jednosobnom stanu sa petero djece i sa jednom plaćom i svi su dobri učenici i sretni veseli razigrani sve djele . Ako budeš čekao neke bolje uvjete .. od toga ništa. Expand Napisah kilometarski kometar, koji je pratio moj tok razmišljanja o ovome. Ali mi puče WiFi i sve nestate. Uglavnom krajnji odgovor je bio ne znam. I da sam sada totalno zbunjen što se toga tiče, ali i da sam za sada previše neodgovoran i da se previše ponašam kao dete da bih mogao da imam dete. александар живаљев, kopitar, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука