Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Не мислим да постоје негативне емоције. Istina... to što zovu negativnim emocijama, ja zovem - u padu. I nema štetnih emocija...sve su od koristi. Šta bi mi bili bez njih? Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Управо сада, Ayla рече Šta bi mi bili bez njih? Mašine. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Управо сада, Goku рече Mašine. Tako je, @Goku ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече постављајте препоруке за/линкове штива које се баве овом темат'ком Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Џуманџи and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 1 hour ago, Ayla рече Šta bi mi bili bez njih? Верујем да емоције могу бити искорењене једног дана и да не одређују човештво баш толико колико сматрамо. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Управо сада, Џуманџи рече Верујем да емоције могу бити искорењене једног дана и да не одређују човештво баш толико колико сматрамо. Ne prihvatam to. Ja bih bez emocija bila samo ljuska...ništa više. Moje emocije, to sam ja. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Js... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Svako preterivanje je stetno pa i u emocijama. Bokisha, Данче*, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Ух преширока тема, из разних углова се може посматрати и тумачити. Једно моје мало размишљање.Негативне емоције су скоро увек повезане са неким грешним стањем у коме човек обитава или залута. Негативна емоција може се испољити и чак прерасти у навику као последица погрешног усмерења / научености / личности. Позитивне емоције скоро увек су повезане са врлинским животом . Идеално стање... сагласје емоција и разума . Како препознати / ај донт ноу /...мејби по миру који осећамо, али пазите који осећамо , не и разумемо. Моје мало поређење емоција / можда бољи израз емотивности, осећајности / у односу на разум. Разум оклоп, скелет, логика без духа и осета . Емоција дух који испуњава оклоп, логику, евент. разум . Што рече чини ми се Волт Витмен / парафраза / Рекао сам да тело није више од душе, и рекао сам да душа није више од тела, и ко год корача на осмину смиље без саосећања, на погреб свој корача у покров свој одевен..... Bokisha and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Духовник ме је учио да не верујем превише ни себи, ни својим осећањима... Некад сам баш ратовала против њих, чак и кад се наизглед чинило да су позитивна, али нису ми била на духовну корист. Некада сам мислила да је у емоцији све, сада више не гледам тако на ствари. Рапсоди and Bokisha је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 http://www.bbc.com/future/story/20150818-what-is-it-like-to-have-never-felt-an-emotion "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Prvo da se usaglasimo tj da postavimo definiciju šta je emocija,u odnosu na koju ćemo da vodimo diskusiju, inače odosmo u ćorsokak Sent from my GT-I9500 using Tapatalk Рапсоди and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука