kamila Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 2 minutes ago, Милан Ракић рече Па онда најбоље да их пострељамо! Ау брате... Ne daj Boze nemam takvo srce Admine. Unesrecene bolesne ljudi sazeljavam, a i govorim ono sto mislim da je pravo. PredragVId and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 46 minutes ago, kamila рече Dobro ajde da razumemo to covek promeni pol jer se oseca kao neko drugi u sopstvenom telu. Ali da li je u redu ispravljati ono kako je Bog stvorio, jer promena pola je ozbiljna stvar za covekovu licnost, bar ovde na zemlji. Mislim kao i za homoseksualce, njihov je problem u glavi, a nije Bog pogresio - stvorio muskarca u zenskom telu, ili obrnuto. Jesi li se ikad zapitala da li ti imas neki problem u glavi, jer kako mozes da znas da homosexuale osobe imaju problem a ti nemas? Objasni mi kako si ti zakljucila da si normalna osoba, na osnovu cega? zuti car and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Procitajte o velicini jednog svetitelja kako se ponasa kad mu njegovo duhovno cedo posle toliko godina kaze da hoce da se ozeni i da napusti pastvu. Pazite dao mu je blagoslov, jer on njega zna, do tancina. http://www.orthodoxandgay.com/the-first-duty-of-love-is-to-listen PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 6 minutes ago, Ronald рече Jesi li se ikad zapitala da li ti imas neki problem u glavi, jer kako mozes da znas da homosexuale osobe imaju problem a ti nemas? Moze biti ima svasta ali cini mi se pe**eri i hermafroditi su u najvecom problemu od svih nas. PredragVId, Рапсоди and Bokisha је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Боже опрости. Звучи ми као Хеловен! Бррр. kamila је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 17 hours ago, Panthera Leo рече Шта ће овакви дегенерици на верском форуму. Шта ће људи који друге људе називају дегенерицима на верском форуму? Juanito, Ronald, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 7 minutes ago, kamila рече Moze biti ima svasta ali cini mi se pe**eri i hermafroditi su u najvecom problemu od svih nas. U kakvom problemu? Evo ja sam asexualan, frigidnost je prisutna ali sexualna zelja ne, sta je to hajde objasni mi, jesam li ja u problemu, kako ti znas ko ima problem u glavi? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 51 minutes ago, Милан Ракић рече А да л` можда смета таквој особи? Неке ствари не иду на силу . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Sta da covek prokometarise na ovu temu kad roditelji svojoj deci kupuju silikone za rodjendan . Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 23 minutes ago, Arsenija рече Sta da covek prokometarise na ovu temu kad roditelji svojoj deci kupuju silikone za rodjendan . Nisi pomenula GMO paradajz...Arso, spameru mekog srca. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 hour ago, Ronald рече Evo ja sam asexualan, frigidnost je prisutna ali sexualna zelja ne, sta je to hajde objasni mi, jesam li ja u problemu, слава Богу што ти дарова бестрашће по том питању....то је велики дар и растерећење -ма какав проблем kamila and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 E ja ću, svega mi, nakon par pročitanih postova, počet da se brinem za sebe. Davno rekoh, neki bi ovdje i najmudrijeg izludjeli. Ljudi, šalite li se ili ste sve što ste napisali rekli ozbiljno, pri zdravoj pameti? Јелена011 and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Kazu da postoje dve vrste transgender ljudi. 1. Oni koji su rodjeni kao muskarci (spolja) ali su nekim cudom nasledili zensku genetiku iznutra. U nedostatku boljeg izraza, u muskom telu sa zenskim mozgom. 2. Oni koji imaju mentalni poremecaj. U svakom slucaju, nadam se da je Major jedan od ovih prvih, i da nije napravio veliku gresku u svom zivotu. Posto je kod onih koji imaju mentalni poremecaj pa prodju kroz takve operacija rizik od suicida izuzetno visok. U svakom slucaju nije pametno osudjivati ih, nazivati ih degenericima i slicno. Nije nase sta oni rade sa svojim polnim organima. A posebno nije nase da ih nazivamo degenericima ukoliko su stvarno bolesni. Koliko vas bi depresivno suicidnoj osobi rekli da je degenerik? Eto to vam je odgovor. Дијана. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 hour ago, Ronald рече Jesi li se ikad zapitala da li ti imas neki problem u glavi, jer kako mozes da znas da homosexuale osobe imaju problem a ti nemas? Objasni mi kako si ti zakljucila da si normalna osoba, na osnovu cega? зависи како мериш пријатељу....ако си неверујући онда је логично твоје противљење...верујући има ју поткрепу у речи Божијој Посланица Св.Апостола Павла Римљанима (Зач. 80). 18. Јер се открива гњев Божији с неба на сваку безбожност и неправду људи који држе истину у неправди. 19. Јер што се може дознати за Бога познато је њима, јер им је Бог објавио. 20. Јер што је на Њему невидљиво, од постања свијета умом се на створењима јасно види, његова вјечна сила и божанство, да немају изговора. 21. Јер кад познаше Бога, не прославише га као Бога, нити му захвалише, него залудјеше у својим умовањима, и потамње неразумно срце њихово; 22. Говорећи да су мудри, полудјеше, 23. И замијенише славу бесмртнога Бога подобијем смртнога човјека и птица и четвороножних животиња и гмизаваца. 24. Зато их предаде Бог у жељама њихових срца у нечистоту, да се бешчасте тјелеса њихова међу њима самима; 25. Који замијенише истину Божију лажју, и више поштоваше и послужише твари него Творцу, који је благословен у вијекове. Амин. 26. Зато их предаде Бог у срамне страсти. Јер и жене њихове претворише природно употребљавање у противприродно, 27. А исто тако и мушкарци оставивши природно употребљавање жена, распалише се жељом својом један на другога, мушкарци са мушкарцима чинећи срам, примајући на себи одговарајућу плату за своју заблуду. kamila and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 minute ago, Bokisha рече зависи како мериш пријатељу....ако си неверујући онда је логично твоје противљење...верујући има ју поткрепу у речи Божијој Посланица Св.Апостола Павла Римљанима (Зач. 80). 18. Јер се открива гњев Божији с неба на сваку безбожност и неправду људи који држе истину у неправди. 19. Јер што се може дознати за Бога познато је њима, јер им је Бог објавио. 20. Јер што је на Њему невидљиво, од постања свијета умом се на створењима јасно види, његова вјечна сила и божанство, да немају изговора. 21. Јер кад познаше Бога, не прославише га као Бога, нити му захвалише, него залудјеше у својим умовањима, и потамње неразумно срце њихово; 22. Говорећи да су мудри, полудјеше, 23. И замијенише славу бесмртнога Бога подобијем смртнога човјека и птица и четвороножних животиња и гмизаваца. 24. Зато их предаде Бог у жељама њихових срца у нечистоту, да се бешчасте тјелеса њихова међу њима самима; 25. Који замијенише истину Божију лажју, и више поштоваше и послужише твари него Творцу, који је благословен у вијекове. Амин. 26. Зато их предаде Бог у срамне страсти. Јер и жене њихове претворише природно употребљавање у противприродно, Al to se isto odnosi na vecinu danasnjih mladih ljudi. Zar nije sramna strast ono sta mladost srbije radi danas? Jel te vise brne da ti dete ne postane homoseksualac ili da ne postane neko ko ce sutra dan na kokainu u nekom grupnjaku da zavrsi? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука