Ayla Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 3 часа, Богомислић рече Прво мораш да будеш њен неспокој, па онда да јој приђеш док је у овулацији и тек онда када је твоја неко време и када прође овулација и почетна похота, онда може бити љубави. Kako znaš da je u ovulaciji, i koji su znaci koje prepoznaješ? Nauči ga bre da prepozna i on to. stevan911 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 48 минута, Feniks. рече Recept ide: Kesicu čaja medom zalepiti na usta i držati 24 h. ? ? Samo u ekstremnim slučajevima. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 47 минута, Ayla рече Kako znaš da je u ovulaciji, i koji su znaci koje prepoznaješ? Nauči ga bre da prepozna i on to. Ja već znam, nego ako će zbog drugih koji ne znaju, a hteli bi da znaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Управо сада, Bojan* рече Ja već znam, nego ako će zbog drugih koji ne znaju, a hteli bi da znaju. Daj da čujem, šta znaš... kako znaš da je žena u periodu ovulacije? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Тако што јој ватром горе образи румени. Smaragdni kamičak, sanja84 and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Управо сада, Богомислић рече Тако што јој ватром горе образи румени. ... a ruse kose vjetrovi nose? Bravo! Предраг М, sanja84 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 Косе расплетене прстима судбине. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 1 сат, Ayla рече ... a ruse kose vjetrovi nose? Bravo! Al’ ako nisi zgodan i ne možeš da obezbediš dobar provod, jer ti to ne dozvoljava finansijsko stanje, onda nemaš čemu da se nadaš, sem nekom čudu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече Al’ ako nisi zgodan i ne možeš da obezbediš dobar provod, jer ti to ne dozvoljava finansijsko stanje, onda nemaš čemu da se nadaš, sem nekom čudu. Da... tako je! Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 1, 2020 Пријави Подели Написано Март 1, 2020 @Bojan* Nemacka otvorila granice... pravac na bauštel i posle par meseci lova do krova i onda mozes da sve svoje snove da ostvaris stevan911 је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Март 2, 2020 Пријави Подели Написано Март 2, 2020 пре 3 часа, Bojan* рече Al’ ako nisi zgodan i ne možeš da obezbediš dobar provod, jer ti to ne dozvoljava finansijsko stanje, onda nemaš čemu da se nadaš, sem nekom čudu. A јел си ти ружан, извини? И шта ти подразумерваш под ружним односно лепим? Зар то није у зависности од човека, укуси су различити. Примера ради, знам и неке, мени бар, ружне ликове који имају згодне жене и девојке поред себе. Што се тиче пара, не кажем да нема утицаја, али име нешто што жене воле више од пара, веруј ми. На крају, брате, ако је проблем у парама, ради човече, заради паре па изведи неке женске на пиће и тако. Најгоре да кукаш како те ниједна неће јер немаш паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 2, 2020 Пријави Подели Написано Март 2, 2020 пре 4 часа, ronin рече @Bojan* Nemacka otvorila granice... pravac na bauštel i posle par meseci lova do krova i onda mozes da sve svoje snove da ostvaris A kome da ostavimo Srbiju? Migrantima? Ja sam od onih koji ne napuštaju svoju zemlju nego se hvataju u koštac sa problemima. Jednom kad odeš, teško se vraćaš. Nažalost, mnogi će otići, a Srbiju u kojoj se žene sve manje udaju i rađaju, naseliće stranci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 2, 2020 Пријави Подели Написано Март 2, 2020 пре 1 сат, Православни Србин рече A јел си ти ружан, извини? И шта ти подразумерваш под ружним односно лепим? Зар то није у зависности од човека, укуси су различити. Примера ради, знам и неке, мени бар, ружне ликове који имају згодне жене и девојке поред себе. .. Ne možemo mi muškarci biti sasvim sigurni šta je sve ženama fizički privlačno kod muškaraca. Ono što mi mislimo da je ružno, njima nije, već naprotiv. Nema potrebe da se izvinjavaš. Otvoreno razgovaramo, samo što sam već pisao o tome. Nisam ružan, ali nemam onaj fizički izgled koji u ženskim očima muškarca čine privlačnim, zbog čega požele sa njim seks. Možemo se mi ovde lagati i biti duhoviti, ali ženama odnosno devojkama nije cilj ni ljubav, ni brak, nego što veće telesno zadovoljstvo. Obično one same to otvoreno priznaju, posebno u kasnijim godinama. Ovo možeš lako zaključiti, ako posmatraš kakve muškarce biraju, a kakve odbacuju. Naravno da su mnogo mnogo poželjniji oni koji imaju bolji izgled, koje bije glas da su promenili veći broj partnerki, što znači da im ljubav nije prioritet i koji imaju odgovarajuće finansijske mogućnosti, što nimalo nije zanemarljivo u ovim teškim vremenima. Deo ovoga si mogao da čuješ i na prvoj TV, pre neki dan u vestima, gde su objavili da je procenat žena koje ne žele da se udaju i rode decu 31 % . Rekli su da je i u zemljama Evropske unije taj trend, ali da je u Srbiji mnogo izraženiji. Pored toga, na 100.000 neudatih žena na selu dolazi oko 280.000 neoženjenih muškaraca. Veće obrazovanje drastično smanjuje broj brakova i rađanje dece. Da si čuo anketu u kojoj su ženama postavljali pitanja u vezi sa tim, bilo bi ti jasno. Dakle, ne izmišljam ja ništa i nisam ja jedan, nego nas ima na stotine hiljada sa istim problemom, čije rešavanje se ne može ostvariti bez druge strane, ali ta druga strana je krenula nekim drugim putem sa nekim drugim ciljevima, koje su nametnuli najpre razni štampani mediji, televizija, pa zatim i internet, “društvene mreže”, neprirodna gradska sredina... Društvo u krizi mnogo je izloženije i podložnije destruktivnim pojavama i delovanjima, a krajnji rezultat toga je propast porodice. Sa ponašanjem kakvo je sada, u tom pravcu se ide, a ko god ukaže na to, zagovornici tog ponašanja su po pravilu najglasniji da ga odmah ućutkaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 2, 2020 Пријави Подели Написано Март 2, 2020 пре 5 часа, Bojan* рече u kojoj se žene sve manje udaju i rađaju, Zašto je to tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 2, 2020 Пријави Подели Написано Март 2, 2020 пре 9 часа, ronin рече @Bojan* Nemacka otvorila granice... pravac na bauštel i posle par meseci lova do krova i onda mozes da sve svoje snove da ostvaris Dođe ovde sa iznajmljenim Mercedesom, a u Njemačku pere sudove ...al nema veze, klinke se lože . Koja seljačina...otiš'o u Njemačku po Mercedesa . Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz ? My friends all drive Porsches, I must make amends. Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So Lord, won't you buy me a Mercedes Benz ? ronin је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука