Поет Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 @Smaragdni kamičak Lep i glup su danas odlicne kombinacije, moze se reci jedine dobitne. Meni to nista ne vredi. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 пре 9 часа, Bojan* рече Devojke se ne ponašaju kao sestre. Možda jedna od sto hiljada. Ja govorim sa pozicije pravoslavnog vernika, a većina žena izbegava stvarne vernike, posebno ako nisu visoki i zgodni. Zato smo sami. Drugim rečima, ako želiš pravu pravoslavnu hrišćanku za brak, ima da se namučiš prvo dok je nađeš, a zatim još je teže da je zainteresuješ za sebe, a najteže da je zadržiš. Zadnju reč ipak imaju ženski hormoni. Zgodnim muškarcima to ide lako i brzo, bez ženskih uslova, ali često i bez braka na kraju. Не ваља ти приступ. Изнутра мораш да мислиш као хришћанин, али она не сме да те види као хришћанина. Изнутра треба да узнесеш славу Господу што је створио лепотицу што ти дух воздигну, али споља мораш да јој делујеш као нечастиви, да искористиш њене хормоне као слабост да је освојиш. Кад јој памет узмеш црним очима, нема бриге, задржаћеш је сигурно. пре 4 часа, Bojan* рече Nemam pojma, ali ponekad vinjak dobro dođe, ko može da pije. Ja ne mogu. Ja sam antialkoholičar. Није сваки алкохол лош. Лоше је пиво, јер га пију зидари и навијачи, дакле плебс. Лош је вињак јер га пију паламуди са Филозофског, који носе мајице са ликом Чеа Геваре. Вино је добро. Христос је воду претворио у вино јер је добро. Господа пију вино, а жене воле господу, бар неке врсте господе, не добростојеће фићфириће, него оне што би славно носили мач и оклоп да су рођени пре 800 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2019 Evo pravog pristupa: Аристарх and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 14 часа, Bojan* рече Žene više vole one koji piju. Žene vole oficire . Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 @Smaragdni kamičak Bojan*, Аристарх, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 11 часа, Smaragdni kamičak рече Evo pravog pristupa: Šta je ovo? Neke sugestije ili šta? Ko kome? Ne shvatam... Uostalom, nebitno je. Šminku smatram besmislenim troškom vremena i novca. A nije ni zdrava. Sadrži razne aditive od kojih neki imaju strukturu ženskih hormona, što znači da utiču na seksualni nagon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 Пре сат времена, Natasa. рече Žene vole oficire . Siromašne srpske poljoprivrednike ne vole. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 12 часа, Богомислић рече споља мораш да јој делујеш као нечастиви, Ovo sam znao, ipak ja bih se radije držao pravoslavlja. Ne želim da prodam dušu. Mada mi se čini da to u mom slučaju možda ne bi ni imalo efekta. пре 12 часа, Богомислић рече Није сваки алкохол лош. Лоше је пиво, јер га пију зидари и навијачи Ja volim da pijem nemačko crno slatko pivo bez alkohola. Ali odavno nisam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 2 часа, Natasa. рече Žene vole oficire . Srpski oficiri su siromasni, znam iz prve ruke Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 Пре сат времена, Bojan* рече Šminku smatram besmislenim troškom vremena i novca. A nije ni zdrava. Sadrži razne aditive od kojih neki imaju strukturu ženskih hormona, što znači da utiču na seksualni nagon. Пре сат времена, Bojan* рече Ja volim da pijem nemačko crno slatko pivo bez alkohola. Ali odavno nisam. A pa i to pivo ima istu aminohidroksitrolnu valencu kao šminka, razmisli o tome. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 Зашто соган долмица није слана? По мојој мјери? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 6 часа, Bojan* рече Siromašne srpske poljoprivrednike ne vole. Zato što vole oficire. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 5 часа, Danijela рече Srpski oficiri su siromasni, znam iz prve ruke Nema veze...nije sve u parama, ima nešto i u uniformi. Kad obučem uniformu zagleda me svaka žena, šta da radim kad mi brate stoji kao salivena Kad me vide oči šire, žene vole oficire.... Smaragdni kamičak and Danijela је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 пре 23 часа, Богомислић рече Вино је добро. Христос је воду претворио у вино јер је добро. Господа пију вино, а жене воле господу, бар неке врсте господе, не добростојеће фићфириће, него оне што би славно носили мач и оклоп да су рођени пре 800 година. Да, а вино је добар афродизијак, ваља попити једну чашу пре односа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Децембар 26, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2019 On 25.12.2019. at 12:36, Bojan* рече Devojke se ne ponašaju kao sestre. Možda jedna od sto hiljada. Ja govorim sa pozicije pravoslavnog vernika, a većina žena izbegava stvarne vernike, posebno ako nisu visoki i zgodni. Zato smo sami. Drugim rečima, ako želiš pravu pravoslavnu hrišćanku za brak, ima da se namučiš prvo dok je nađeš, a zatim još je teže da je zainteresuješ za sebe, a najteže da je zadržiš. Zadnju reč ipak imaju ženski hormoni. Zgodnim muškarcima to ide lako i brzo, bez ženskih uslova, ali često i bez braka na kraju. Ај бре Нешо, па докле ћеш више да тролујеш ово твоје кукање над собом како ниси леп, привлачан, згодан, како си несхваћен и остало? И како ,,зле жене" не цене твоје моралне квалитете, него само гледају физички изглед, пар и кола. Како те више не мрзи човече, знаш шта си све за то време могао да урадиш за то време. А то ти мислиш да говориш из перспективе Православља, не знам како се твоје кукање, песимизам и непрестано мрачење уклапа са Православљем? И да, запамти - ниси сам зато што си верник, што ниси висок до неке мере или коју си већ небулозу навео. Али, једноставно, мораш схватити да лик који само мутави, који не зна две речи да проговори са женском, не уме да је заинтересује, насмеје, привуче - тај је не може смувати. Тако је то, пријатељу. То нема везе са тим јеси ли верник или не, то има везе са тобом. Свако може да нађе себи девојку и жену, али свако. Испада по твојим мерилима да у Србији и нема верника, сем те мањине самаца. Ма јес како да није. А шта је мој један добар другар, студент богословије, вредан и радан дечко, и искрени верник. Како он бре нађе жену, а ти не можеш?Али, уме човек да прича, није мутав, зна да заинтерсује и привуче било кога, а не само женску. Веруј ми, највећи део је управо у томе, јер да би жена хтела да буде са тобом, мораш да је и заинтересујеш. Наравно да је и лепота физичка битна, али дефинитивно није све у томе. Тако да, Нешо, време је да промениш неке своје ставове, и добро ти рече камичак, Бог је дао човеку памет, најглупље је да човек искористи своју памет за троловање, уместо да је употреби за нешто боље. stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука