Ana B. Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 8 часа, ronin рече @Ana B. Hoce li skoro taj dzemper, ja se smrzoh Ako hoćeš može i od vučje kože Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Ako hoćeš može i od vučje kože Moze, a za tebe ima jednu bundu od medvedjeg krzna, taman da se slazemo „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 20 часа, Natasenka рече jes ovo ti kad si bio mali? nešto mi ličiš. Pre bih rekao da sam bio ovakav cak mozda i veci deo svoga zivota. ? Dzentlemen se ne radja, to postajes radom na sebi i uz pomoc dobrog duhovnika. Romantika, blagost, dzentlmenstvo, da oprosti, da zamoli za oprostaj, da ima razumevanja, da pogresi i prizna gresku, da bude duhovan... sve to treba da poseduje jedan pravi muskarac. Tj Vitez. Maja Pavlovic, Natasenka and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Kad smo vec kod dzempera, treba i meni jedan. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Pre bih rekao da sam bio ovakav cak mozda i veci deo svoga zivota. ? Dzentlemen se ne radja, to postajes radom na sebi i uz pomoc dobrog duhovnika. Romantika, blagost, dzentlmenstvo, da oprosti, da zamoli za oprostaj, da ima razumevanja, da pogresi i prizna gresku, da bude duhovan... sve to treba da poseduje jedan pravi muskarac. Tj Vitez. Pre bih rekla Ligo da si ti ovaj s druge slike ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 4 часа, Ana B. рече Nešin stil muvanja Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 @Ana B. мање више за нешу, али маче је шоу програм зацених се од смеха Лидија Миленковић and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 1 hour ago, Ana B. рече Pre bih rekla Ligo da si ti ovaj s druge slike I ja to kazem, al sad se trudim da budem kao ovaj prvi. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 7 минута, Иван ♪♫ рече Jesi l' ti taj suit bat sajkou? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Gde si sister? @Ana B. Oces da nam se ovde ljudi posmrzavaju bez tebe? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 59 минута, Nikola Stojanovic рече Gde si sister? @Ana B. Oces da nam se ovde ljudi posmrzavaju bez tebe? Mилена КШ and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Nema je bre, dodje pa nestane, . Nisam to ocekivao od nje, dozivece mi brat pomracenje i promrzline. @ronin ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 1 сат, Smaragdni kamičak рече Jesi l' ti taj suit bat sajkou? nisam, sladak sam ko secer Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 13, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 пре 2 часа, Иван ♪♫ рече Odvratno je simpatična Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука