Ana B. Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 2 часа, Vegeta рече Lepa, vrckava, a istovremeno sa suprugicastim šarmom. Odlično peva i savršeno podvriskuje. voliš da lepo skakuće i podvriskuje Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 3 часа, Maja Pavlovic рече Ronin je mangup A posto je jedini koji salje pisma danas, mogu da se oprostim od toga a ti nemoj da preteras sa cekanjem Cekas do prve bolje prilike. ? Iskreno, odgovara mi sad trenutno da budem malo sam.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Neka... I meni je fino samoj Pisacu si pisma duga... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 13 минута, Maja Pavlovic рече Neka... I meni je fino samoj Pisacu si pisma duga... U nemoj duga, sto kraca i jasna. ? Da ne ispadnes smarac. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Imam ja mnogo strpljenja za sebe Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 18 минута, Maja Pavlovic рече Imam ja mnogo strpljenja za sebe Pa pozajmi mi malo. Pa makar i na kasicicu. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Auuu, ako ti dam malo sta cu onda? Posvadjacu se sama sa sobom. Tesko tebi sa kasicicom mog strpljenja Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече Auuu, ako ti dam malo sta cu onda? Posvadjacu se sama sa sobom. Tesko tebi sa kasicicom mog strpljenja Podli mj bratski. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Ma evo ti kad si zapeo, al nemoj da se zalis posle upravi foruma Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече Ma evo ti kad si zapeo, al nemoj da se zalis posle upravi foruma Mislis za uznemiravanje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Nemoj sebi da zakomplikujes zivot sa mojim.strpljenjem... rekoh ti da sam uzasno nestrpljiva... O kakvom uznemiravanju je rec? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 1 hour ago, Maja Pavlovic рече Nemoj sebi da zakomplikujes zivot sa mojim.strpljenjem... rekoh ti da sam uzasno nestrpljiva... O kakvom uznemiravanju je rec? Strpljivom. ??? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 20 минута, Liga Džentlmena рече Strpljivom. ??? nemoj posle da se zalis administraciji, ne diraj lava dok spava „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 22 минута, Liga Džentlmena рече Strpljivom. ??? Ladno mi ne posla poruku... Moje nestrpljivo strpljenje ce da me unisti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 пре 3 минута, ronin рече nemoj posle da se zalis administraciji, ne diraj lava dok spava A ja bas volim da diram lava dok spava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука