ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 1 минут, Maja Pavlovic рече Ronin, ne brini za drva, ti samo ajvar spremi imas neki video tutorijal? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Pa bas zato sto je mudar. Mudri ljudi ne pricaju mnogo oni samo kazu nesto pametno i povuku se. U pravu si, ne lupaju na temi dva dana kao mi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Управо сада, ronin рече imas neki video tutorijal? Zezaj ti... To moze samo licno da se nauci ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 12 минута, Liga Džentlmena рече Pa bas zato sto je mudar. Mudri ljudi ne pricaju mnogo oni samo kazu nesto pametno i povuku se. Da, svaka izrečena riječ mudrog čovjeka je razumna i puna dubokoga smisla, zato mnoge ženske ne zapadaju do tog, danas nažalost više ni mnogi muški. https://youtu.be/qejyCGi2wgE Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Da li ima neka mlada dama ovde da me nauci tajne spremanja ajvara? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 8 минута, ronin рече Bacas se u promet. Pa bravo! ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 5 минута, Maja Pavlovic рече Bacas se u promet. Pa bravo! ? moram da naucim da spremam taj ajvar, valjda nije to toliko tesko? „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 5 минута, ronin рече moram da naucim da spremam taj ajvar, valjda nije to toliko tesko? Sta bre tesko Ispeci, ocisti, samelji, kuvaj... za detalje moram da uzmem maminu svesku Vidis, Neso, tako se muva, 'oce l' koja da napravi ajvar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 8 минута, Maja Pavlovic рече Sta bre tesko Ispeci, ocisti, samelji, kuvaj... za detalje moram da uzmem maminu svesku Vidis, Neso, tako se muva, 'oce l' koja da napravi ajvar znaci ovako „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Jaooo ovo savremeno doba unisti svu romantiku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Maja Pavlovic рече Jaooo ovo savremeno doba unisti svu romantiku. ne brini se romanticara jos uvek ima, preko puta PBF se nalazi njihov klub Flojd је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 Ne brinem ja... Jos nisam srela takvog. A koga nema bez njega se moze E preterala sam sada... Valjda je bilo dosta od mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 15 минута, Maja Pavlovic рече Ne brinem ja... Jos nisam srela takvog. A koga nema bez njega se moze E preterala sam sada... Valjda je bilo dosta od mene. još uvek ima momaka koji pišu pisma... „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 To je stvarno lepo sa njihove strane al niko meni nece da posalje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 17, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2018 пре 2 минута, Maja Pavlovic рече To je stvarno lepo sa njihove strane al niko meni nece da posalje pa kako da ti piše kada nema adresu „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука