Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 5 минута, Liga Džentlmena рече Poslusacu brata @obi-wan Evo, javno se izvinjavam svim zenama na forumu koje sam uvredio, povredio ili necim ucinio da se osecaju manje vrednim, prevario itd. Ako sam ih lagao, ili zloupotrebio njihovu cistotu misli i poremetio koncepciju hriscanskog zivota, ili bilo sta sto nije po pravilima foruma ili etike musko zenskih odnosa. Molio bih administratore i sve prisutne da ovu moju izjavu prihvate i imaju u vidu kada mi izricu kaznu. Jos jednom se izvinjavam za za sta sam kriv ili nisam kriv, a smatrate da sam pogresio. Nadam se da ce ovo biti dovoljno da se umire uskovitlane strasti. Ovo je obicna sprdnja, mene nisi ubedio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, Sofija_ рече Ovo je obicna sprdnja, mene nisi ubedio. Naravno da nije. Ne moze da te ubedi kad tebe (i ostale ovde sto napadaju onako ostrvljeno) to i ne zanima. Zanima vas da se gresnik razapne. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 @Sofija_ Samo napred, daj najgore od sebe, nista ne moze da me uvredi!... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, obi-wan рече Naravno da nije. Kako moze da te ubedi kad tebe (i ostale ovde sto napadaju ostrvljeno) to i ne zanima. Zanima vas da se gresnik razapne. i meni se tako izvinio u pp i opet ovde nastavio po starom, njegove reci uopste nisu iskrene(da ne kazem lupeta bezveze)pazi koje izraze koristi "zloupotrebio njihovu cistotu misli" "poremetio koncepciju hriscanskog zivota" bljak, koje licemerstvo i ljigavstvo.., ali, neka, neka vreme pokaze...mene ne zanima, ja sam rekla sta imam.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 14 минута, obi-wan рече @Sofija_ Samo napred, daj najgore od sebe, nista ne moze da me uvredi!... opet patetises, znas vrlo dobro da ja nisam zlonamerna, ali da trazim istinu na videlo, kako od sebe, tako i od drugih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Sofija_ рече opet patetises, znas vrlo dobro da ja nisam zlonamerna, ali da trazim istinu na videlo, kako od sebe, tako i od drugih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече i meni se tako izvinio u pp i opet ovde nastavio po starom, njegove reci uopste nisu iskrene(da ne kazem lupeta bezveze)pazi koje izraze koristi "zloupotrebio njihovu cistotu misli" "poremetio koncepciju hriscanskog zivota" bljak, koje licemerstvo i ljigavstvo.., ali, neka, neka vreme pokaze...mene ne zanima, ja sam rekla sta imam. Naravno, skroz sam zaboravio da ti imas iskrenomer... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 3 минута, Sofija_ рече opet patetises, znas vrlo dobro da ja nisam zlonamerna ali da trazim istinu na videlo, kako od sebe, tako i od drugih Sta da ti kazem... sama vidi kol`ko moze da ima sati, kad nisi provalila da je ovo sprdnja i zafrkancija... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Naravno, skroz sam zaboravio da ti imas iskrenomer... Obi braticu dragi, ja sam zavrsila svoje komentarisanje, od mene dosta, prijatan ti dan zelim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Управо сада, Sofija_ рече Obi braticu dragi, ja sam zavrsila svoje komentarisanje, od mene dosta, prijatan ti dan zelim Jasno, kad si u`vacena na delu, bezi sto pre... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 A posto je cela tema prilicno pateticna, narocito ovaj javni progorn, evo jos malo patetike... ... Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 Pobegose svi... sad mogu malo i da se opustim... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4861801257262506&set=a.147175158725163&type=3&theater Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 часа, Sofija_ рече @Liga Džentlmena ovo ispod je moja prva poruka upucena tebi, pa ako sam bila gruba ili bezobrazna nek mi se kaze, za iznosenje privatnih informacija bakero moj trebas da budes banovan, evo ja ne krijem nista, nek se vidi kako sam te opomenula, posle cega si ti meni pretio i vrlo agresivno dao do znanja da ces mi vratiti istom merom,ako to javno napisem, a mislim, da treba da se zna, ako neko nije od poverenja Гледано из перспективе људи који вас не познају, долази се до закључка да је цео проблем настао зато што се сазнало колико неко - ико има година!!?? Баш глупо. @Liga Džentlmena немој мислити да нешто овим тебе браним, још је глупље што си себи дозволио да све ово настане. Ако ниси знао пре, сада си сигурно научио да мораш мало и промислити пре него што кренеш да рафално испаљујеш постове, притом не водећи рачуна да ли си неког повредио. У овом случају, колико год било глупо, очигледно је да си некога повредио и треба искрено да се извиниш, само без призвука имало хумора јер није уопште смешно више. ...праштајте што се уопште и мешам... obi-wan, Flojd and Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 30 минута, Milica Bajic рече Гледано из перспективе људи који вас не познају, долази се до закључка да је цео проблем настао зато што се сазнало колико неко - ико има година!!?? Баш глупо. @Liga Džentlmena немој мислити да нешто овим тебе браним, још је глупље што си себи дозволио да све ово настане. Ако ниси знао пре, сада си сигурно научио да мораш мало и промислити пре него што кренеш да рафално испаљујеш постове, притом не водећи рачуна да ли си неког повредио. У овом случају, колико год било глупо, очигледно је да си некога повредио и треба искрено да се извиниш, само без призвука имало хумора јер није уопште смешно више. ...праштајте што се уопште и мешам... Ako. Imas pravo na svoje misljenje, ali eto i ti me osudi na osnovu njenih objava i komentara a da nisi videla celu prepisku. A to nije dobro a ni Hriscanski. Mi smo to vec sve lepo resili u pp. E sad zasto to ona javno objavljuje, to je vec druga stvar i sta zeli time da postigne to samo ona zna. Ako vec javno moze ovako da pise i da me naziva pogrdnim imenima, zamisli samo kako je to izgledalo u porukama. Neka objavi i moje odgovore na njene. Ima moju dozvolu da objavi celu prepisku. Lako je davati zakljucke na osnovu njene price i jedne poruke koju je ocigledno objavila i namerno preskocila one ostale. Pa kad je vec sve vas uplela onda donesite i vi zakljucke. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 13, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 пре 4 минута, Liga Džentlmena рече Ako. Imas pravo na svoje misljenje, ali eto i ti me osudi na osnovu njenih objava i komentara a da nisi videla celu prepisku. A to nije dobro a ni Hriscanski. Mi smo to vec sve lepo resili u pp. E sad zasto to ona javno objavljuje, to je vec druga stvar i sta zeli time da postigne to samo ona zna. Neka objavi i moje odgovore na njene. Ima moju dozvolu da objavi celu prepisku. Lako je davati zakljucke na osnovu njene price i jedne poruke koju je ocigledno objavila i namerno preskocila one ostale. Pa kad je vec sve vas uplela onda donesite i vi zakljucke. ?? Па то је толико бесмислено износити. Довољно сте, И ПРЕВИШЕ, обоје рекли. Поготово што још и све нас убацисте у те глупости, да, Боже сачувај, изигравамо судије. Ја само рачунам на твој благоразум да се у овој ситуацији извиниш и повучеш се, пошто је више него очигледно да је она ( чиме год ) повређена и сигурно се неће извињавати... Ето и ко писнуо г..но стиснуо! Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука