Veliki Marko Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече Не знам баш...није то било тако давно. Мама је '61. Живели су обоје на селу, али она била Вуковац, он хипик, школовао се у Бг...нико им то није наметао.Њој се чак отац и наљутио због тога, имала је стипендију да студира шта год пожели...али је одабрала нас Заборавио сам да напишем ова прича је везана за 1954 годину тада је све било другачије.Одрастање наших родитеља је одрастање без друштвених мрежа и интернета и уз црно беле телевизоре и они су били поштеђени а да нису ни били свесни. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 4 часа, Milica Bajic рече Уби ме цео дан размишљање на ову тему. Моји родиттељи пример за то. Заљубили се кад је мама имала 15, са 18 се венчали, брзо добили брата па мене...(није давна историја, она је '61.) Заједно касније студирали, прележали заједно све дечије болести, сад само што се не туку штаповима по дворишту, ко брат и сестра). Лепо их видети такве. Мучи ме то што не знам да ли је баш толико добро то што смо брат и ја морали са њима да одрастамо...Гледајући њих у време кад смо ми имали по 18, није могао нико ни штапом да нас натера да се женимо и удајемо, изгледа је код нас то изазвало контраефекат...а опет, баш нам је било лепо и надасве занимљиво детињство...хммм Ne verujem da je bio kontra efekat, vec je drustvo u kome ste se ktetali razmisljalo drugacije. Kao i sad vremena se menjaju i ljudi drugacije razmisljaju, ponasaju se i gledaju na zivot. Mislim da je to samo do drustva ili kruga ljudi u kome se kreces. Mada te mozda nije ni sreca posluzila. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 19 минута, Vegeta рече Budućnost je svetla, bar za nas. Ogroman broj muškaraca će propasti - neki od konzumiranja soje ilevičarenja ima da postanu potpuno isfeminizirani, neki će kao Tvrtko da sede sa strane i kukaju, ogroman broj ode u mgtow i na kraju ostaje jako malo muškaraca za vezu. Oni će biti vrlo traženi i žene će se otimati o njih. Vruće u gradu, gore ulice... zašto su same seksi curice?... U nekim delovima sveta (man drought u Australiji) se već dešava. Zahvali se zenama za to. Da su one drigacije i mi bi bili drugaciji. ? Nemoj previse sebi da laskas, mozda se nezrele klinke pale na tu pricu, ali ozbiljne devojke nee. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 Не знам..ја нешто не волим оправдања типа - интернет, технологија и сл. Не желим да се сутра моје дете правда таквим стварима што је нпр.прекинуло личну комуникацију са људима и оженио сајбер девојку, што може врло лако да се деси у времену које долази. Не волим ни оно правдање окружењем јер сваком је дат и мозак и способност одлучивања. Ипак ће бити најпре да би у школе требало као обавезан предмет увести ВАСПИТАЊЕ, изгледа да смо доста тога добили, а остали закинути на томе. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 Danasnje veze se u vecini slucajeva zasnivaju na komunikaciji preko zice tako da svi imaju neke sajber prijatelje ili simpatije. Slabo ko je spreman da stupi u kontakt uzivo jer bi svi da pisu sa neke sigurne distance.? Mogu da potvrdim tvoju pricu iz prve ruke, Obavezno uvodjenje predmeta VASPITANJE dece a ne samo obrazovanje, ali povrh svega i da se prosire skole roditeljstva. Potrebne su nam. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 23 минута, Liga Džentlmena рече Danasnje veze se u vecini slucajeva zasnivaju na komunikaciji preko zice tako da svi imaju neke sajber prijatelje ili simpatije. Slabo ko je spreman da stupi u kontakt uzivo jer bi svi da pisu sa neke sigurne distance.? *Под сајбер девојку мислим - виртуелну Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 2 минута, Milica Bajic рече *Под сајбер девојку мислим - виртуелну Hvala Vujaklijo, a ja se bas pitao sta taj strani izraz moze da znaci ne sam obavesten doro.? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 46 минута, Milica Bajic рече Не знам..ја нешто не волим оправдања типа - интернет, технологија и сл. Не желим да се сутра моје дете правда таквим стварима што је нпр.прекинуло личну комуникацију са људима и оженио сајбер девојку, што може врло лако да се деси у времену које долази. Не волим ни оно правдање окружењем јер сваком је дат и мозак и способност одлучивања. Ипак ће бити најпре да би у школе требало као обавезан предмет увести ВАСПИТАЊЕ, изгледа да смо доста тога добили, а остали закинути на томе. Генерално, родитељ је тај који васпитава своје дете,мени је мајка увек говорила да гледам себе и своје понашање и да ме није брига шта други раде и мисле,свој пут да трасирам тако да не газим по другима како би дошао до неког циља. Тиме сам се и водио, било је утицаја са стране наравно али некако сам се одупрео. Васпитање полази од куће и родитеља мислим да је то исправан пут, али опет кажем нисам родитељ још увек (само наводим пример своје мајке). Flojd је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 10 минута, Mali Marko рече Генерално, родитељ је тај који васпитава своје дете,мени је мајка увек говорила да гледам себе и своје понашање и да ме није брига шта други раде и мисле,свој пут да трасирам тако да не газим по другима како би дошао до неког циља. Тиме сам се и водио, било је утицаја са стране наравно али некако сам се одупрео. Васпитање полази од куће и родитеља мислим да је то исправан пут, али опет кажем нисам родитељ још увек (само наводим пример своје мајке) То је стварно супер и верујем да ћеш ти умети да васпиташ своје дете како треба, али школе би требало да потпомогну онде где је родитељско васпитање заказало. Данас имаш пуно неваспитаних родитеља који не знају децу да науче ни - добар дан да кажу, а камоли нешто друго. А та њихова деца ће сутра бити родитељи, каква ће тек њихова деца бити. Тако је и дошло до оваквих девијација у друштву. Осим тога има и деце која немају родитеље. Дакле обавезно васпитање у обавезној основној школи, а да тај предмет држе учитељи веронауке. За то се залажем. Гласајте за мене Neša_, Vladan :::. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 1 сат, Neša_ рече Hrana nije kao nekad. Previše ima ženskih hormona. To utiče na ponašanje žena, ali i muškaraca, koji jedu takvu hranu. Ma daj brate sta si sad napisao. I Avion koristi kerozin pa nije raketa. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 14 минута, Milica Bajic рече Осим тога има и деце која немају родитеље. Дакле обавезно васпитање у обавезној основној школи, а да тај предмет држе учитељи веронауке. За то се залажем. Гласајте за мене Ma jok, nego to da bidu stricna lica, pedagog i psiholog, da ispravljaju ko se iskrivi.? Evo glasam za tebe, al da znas 100e glas.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 пре 36 минута, Mali Marko рече Генерално, родитељ је тај који васпитава своје дете,мени је мајка увек говорила да гледам себе и своје понашање и да ме није брига шта други раде и мисле,свој пут да трасирам тако да не газим по другима како би дошао до неког циља. Тиме сам се и водио, било је утицаја са стране наравно али некако сам се одупрео. Васпитање полази од куће и родитеља мислим да је то исправан пут, али опет кажем нисам родитељ још увек (само наводим пример своје мајке). Na roditelje se isprva ugledamo, a kasnije trazimo uzor dalje. Npr Colin Mcrae. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 пре 12 часа, Vegeta рече Budućnost je svetla, bar za nas. Ogroman broj muškaraca će propasti - neki od konzumiranja soje ilevičarenja ima da postanu potpuno isfeminizirani, neki će kao Tvrtko da sede sa strane i kukaju, ogroman broj ode u mgtow i na kraju ostaje jako malo muškaraca za vezu. Oni će biti vrlo traženi i žene će se otimati o njih. Vruće u gradu, gore ulice... zašto su same seksi curice?... U nekim delovima sveta (man drought u Australiji) se već dešava. Bas nesto pricam sa koleginicama u danasnje vreme ako ti juris devojku ili pokazes da ti se svidja ( sto je pre bilo oke) nisi vise zanimljiv. E sad ako si hladan i ne zaiteresovan onda si zanimljiv. Znaci po tvojoj logici stvari svi trebamo svi da budemo roboti bez emocija drugim recima roboti isprogramirani da budemo narcisi koji ne brinu za njene emocije tj da budi djubrad. Tako ja kapiram sve ono sto si do sad pisao. A dobri momci nisu zanimljivi jer brinu kako se ona oseca i onda su papucari. Ja ipak biram sredinu ili taj dzentli pristup makar se trudim pa koliko uspe. Niti zelim da se pridrzavam neki pisanih ili nepisanih pravila. Kroim svoja pravila. Budi najbolja verzija sebe za nju i cekaj onu koja zeli da bude najbolja verzija sebe za tebe. A ove price o robotizmu i androidizmu ne prihvatam.? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 28, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2018 Ta teorija pije vodu. Naravno uvek je bolje kada je zena vise zaljubljena. I u praksi je tacno to sto kazes, provereno. Ali zbog te promene, zelje da ljudi budu bezosecajni tu smo i gde smo jer se svi plase da budu povredjeni. Pre samo 10tak godina je bilo drugacije.. I onda su svi nesrecni. Svi pate, momci ne prilaze curama jer nemaju povratnu informaciju, devojke su instagram zvezde sa 100000 lajkova veliki je broj neseecnih ljudi. I 100000 zena u Beogradu samo. Ne brate moj nabildovani i mladi, takve stvari su nas i dovele dovde. Ne zalim se nego kazem ili menjamo sistem Ili da prihvatimo postojeci. ? A posle ja volim Soraju i ove estradne umetnice a pogledaj ove tvoje pevaljke...? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука