Нифада Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Veza brak, uvek je flert izvan toga los. Ljudi treba da flertuju samo kad su slobodni i kada hoce nekog da osvoje. Flert radi ljubomore ili dokazivanja sebi da vredis nije dobar veruj mi. Moze da napravi gadne probleme kada si u braku ili vezi. Flert je zavođenje.Problem kod mnogih u braku je što misle da su nekog osvojili,treba nastaviti sa zavođenjem i osvajanjem i u braku. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Управо сада, Нифада рече Naravno,samo umoriš se nekad od praznih osmeha Osmeha kao položaja usana,i čekaš da ti se neko osmehne dušom i srcem,na primer,a ne ume to svako. Ali vremenom ce da pocne da se smeje iskreno i od srca. Stvarno uspeva ta prica sa zracenjem i privlacenjem. Probaj i videces, pa na ulici ako se osmehujes ljudi ce ti uzvratiti osmehom. Znam samo da osmeh i lepa rec najledenija srca otapaju. Znas nikada napadom neces postici da te neko postuje vec lepom reci. E sad ima i ljudi koji ne vole kada im kazes neku lepu rec. Ali vremenom popuste. Sama ta promena pristupa inicira ljubav prema drugima. To ti je u principu ona prava hriscanska ljubav. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Управо сада, Liga Džentlmena рече Ali vremenom ce da pocne da se smeje iskreno i od srca. Stvarno uspeva ta prica sa zracenjem i privlacenjem. Probaj i videces, pa na ulici ako se osmehujes ljudi ce ti uzvratiti osmehom. Znam samo da osmeh i lepa rec najledenija srca otapaju. Znas nikada napadom neces postici da te neko postuje vec lepom reci. E sad ima i ljudi koji ne vole kada im kazes neku lepu rec. Ali vremenom popuste. Sama ta promena pristupa inicira ljubav prema drugima. To ti je u principu ona prava hriscanska ljubav. Osmeh prema svakome.Sećam se jednog komentara kako postoje oni koji ceo svet vole,a ne mogu prstom malim maknuti ni za koga.Nemam ja problem sa osmehivanjem,samo primećujem da najčešće ti osmesi nemaju nikakvo značenje,osim onih sa kojima si najbliži. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, Нифада рече Flert je zavođenje.Problem kod mnogih u braku je što misle da su nekog osvojili,treba nastaviti sa zavođenjem i osvajanjem i u braku. E vidi sad, mislim da sam sa nekim pisao o tome. Vidis kada se mnogo potrosis oko osvajanja neke osobe, ti prosto kada je osvojis izgubis zelju za osvajanjem kada znas koliko si se namucio. Slazem se i ja sam uvek za to da treba muskarac zenu a i zena muskarca i u braku i vezi osvajati. Ona tebi napravi veceru uz svece, ti nju odvedes u neki restoran na veceru, kupis joj neku sitnicu, obradujes je pokloncicem, ona tebe necim drugim. Da tako se odrzava uspesna veza i brak. Ali stereotipi kao sto su da su muskarci koji pokazuju neznost slabi, ubijaju zelju za takvim stvarima. Znas onu foru ako kazes zeni da je volis ode sa drugim. Znaci muskarca uce da bude hladan i bez emocija a da ima para da obezbedi sve. Bez partnerstva nije moguc ni ljubav u beaku. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 1 минут, Нифада рече Osmeh prema svakome.Sećam se jednog komentara kako postoje oni koji ceo svet vole,a ne mogu prstom malim maknuti ni za koga.Nemam ja problem sa osmehivanjem,samo primećujem da najčešće ti osmesi nemaju nikakvo značenje,osim onih sa kojima si najbliži. Ali opet rade dobru stvar tim osmehom, mozda nekom ulepsaju dan. E pa sad, tvoji bliznji uvek ce da cene sve kod tebe, ipak si ti neko ko im je drag ili blizak. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 1 hour ago, Petar-M рече Ко ти је рекао да си права жена ? Neko to treba nekome da kaze? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 26 минута, Џуманџи рече Neko to treba nekome da kaze? @Petar-M to se brate vidi iz aviona. Zena za sva vremena. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 54 минута, Нифада рече Osmeh prema svakome.Sećam se jednog komentara kako postoje oni koji ceo svet vole,a ne mogu prstom malim maknuti ni za koga.Nemam ja problem sa osmehivanjem,samo primećujem da najčešće ti osmesi nemaju nikakvo značenje,osim onih sa kojima si najbliži. Осмех нема значење према ономе ко га не препозна, у твом коментару сам препознао себе у пар ситуација "насмејеш се културно а оно те гледа као теле" и ти се питаш у чему је проблем? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 9 минута, Mali Marko рече Осмех нема значење према ономе ко га не препозна, у твом коментару сам препознао себе у пар ситуација "насмејеш се културно а оно те гледа као теле" и ти се питаш у чему је проблем? Desi Mare care, dugo te nije bilo. U toj osobi koja ne zna da prepozna osmeh, mora da ima teskih problema kada ne moze da ti se nasmeje.Nije do tebe do te osobe je. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Desi Mare care, dugo te nije bilo. U toj osobi koja ne zna da prepozna osmeh, mora da ima teskih problema kada ne moze da ti se nasmeje.Nije do tebe do te osobe je. Био мало ван земље а када сам дошао прегршт обавеза. Како си ми ти,пазиш ли Нелета? Скупа је роба брате тај осмех... Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Био мало ван земље а када сам дошао прегршт обавеза. Како си ми ти,пазиш ли Нелета? Скупа је роба брате тај осмех... dje si mali, ja se taman bio ponadao da si se nedje na moru zadavio) Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 13 минута, Mali Marko рече Осмех нема значење према ономе ко га не препозна, у твом коментару сам препознао себе у пар ситуација "насмејеш се културно а оно те гледа као теле" и ти се питаш у чему је проблем? Postoje kurtoazni osmesi,a postoje i osmesi sa značenjem.Postoje osmesi koji ti znače i osmesi koji ti baš i ne znače.Možda se nismo razumeli najbolje.Jedno je kurtoazija,drugo je osmeh koji nešto podrazumeva,odnosno osmeh sa značenjem.Ima tu razlike Flojd and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, Mali Marko рече Био мало ван земље а када сам дошао прегршт обавеза. Како си ми ти,пазиш ли Нелета? Скупа је роба брате тај осмех... E braze ako mi verujes decko se promenio iz korena. Vredela su par saveta koje je dobio. Pa pogledaj ga blista covek. A kako bi bez njega vidis da su nam teme postale puste. A fali nam jos igraca i igracica da prodube malo temu, ne znam gde nestadose? Neki vec par dana nisu aktivni a pojavila se i neka nova lica. Hehe. Pa jel si pocrneo makar tamo u inozemstvu? Da, osmeh te lako zavede al sta se krije iza njega.. hm tesko je znati heeh. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 2 минута, kordun рече dje si mali, ja se taman bio ponadao da si se nedje na moru zadavio) Где си Кордунче е нећеш да се нагледаш тог филма скоро како иде? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 пре 5 минута, Нифада рече Postoje kurtoazni osmesi,a postoje i osmesi sa značenjem.Postoje osmesi koji ti znače i osmesi koji ti baš i ne znače.Možda se nismo razumeli najbolje.Jedno je kurtoazija,drugo je osmeh koji nešto podrazumeva,odnosno osmeh sa značenjem.Ima tu razlike Разумели смо се, осмех је осмех а после осмеха следи разговор. Сваки осмех је позитиван сигнал за сваку даљу радњу зар не? Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука