Jump to content

Вратите ми стари форум Поуке!

Оцени ову тему

Forum je drugačiji  

25 члановâ је гласало

1. 1. Forum je posle svih ovih izmena:

• Slabo posećen, slabo je učešće na njemu, nema više toliko aktivnih forumaša, ljudi se ne snalaze, sve u svemu začin "C"
      9
    • Odličan! Imamo vrhunski dizajn. Ljudi se i dalje učlanjuju. Postavljaju se nove teme. Diskusije su dinamične i informativne.
      6
    • Željko ne sabotiraj forum!
      4
    • To Žeksi care, najzad da neko progovori! Ja po difoltu otvaram pouke i onda idem na neke druge mreže jer ništa ne nalazim.
      6

Препоручена порука

1 minute ago, Иван ♪♫ рече

ja sam odmah napravio bookmark, evo ga, isto kao ranije nov sadržaj: https://pouke.org/forum/discover/unread/?&stream_read=all 

Ово је оно што тражим. Мени када идем на непрочитам садржај избацује само то, непрочитано, док овде имаш и једно и друго. Како си то направио? :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ignjatije рече

Ово је оно што тражим. Мени када идем на непрочитам садржај избацује само то, непрочитано, док овде имаш и једно и друго. Како си то направио? :) 

Trebalo je iz menija otvoriti neku listu aktivnosti ali na kojoj se prikazuje filter, i onda se samo promeni filter.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Користим још једно 5-6 форума, Поуке су дефинитивно најмодернији форум, одличан дизајн и сада чет је права ствар.

Само да ради још и на мобилном и биће екстра.

Мобилни скин је такође фантастичан. Постављање тема је олакшано бар за 30%

Подели на овим сајтовима

Kad se setim starog foruma...suza krene al je brzo ugasim vinjakom

Odlicna ova nova vinjakova ambalaza

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Lako je tebi brate, ti si se tek ozenio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Forum je sada bolji nego ranije. Secam se ranije nesto prokomentarisem spopadnu me deset provokatora trolova, koji me prvo ponize izvredjaju a posle prijave onom strasnom administratoru sa sandjamama na slemu koji me blokira.. Pa gde je tu pravda za nas stare forumase koji smo ovde od samoga pocetka... Ja sam i dalje pod administriranjem ali vidim da su neki trolovi najureni i bas mi je drago zbog :dobro:toga, da se stane vise na put zlikovcima...

Подели на овим сајтовима

Тотално сам се сморио откад су ми узели онај стари форум, приметио сам то код себе да је овај нови форум много мртвији, а да су људи доста досаднији него на претходном форуму. И мање се и свађају, па слабије потежем овлашћења и онда нико не види колико сам моћан, што ми најтеже и пада у суштини.

ВРАТИТЕ СТАРИ ФОРУМ !!!1! :( 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Trebalo bi pokrenuti neki biznis u sklopu zrua. Kad/ako smo vec potrosili klasicno forumasenje bar da forumasi dolaze tu, mozda se i neki veterani vrate, da zarade pare. Ako vec budzimo IT deo sajta mogli bismo napraviti neki odeljak koji pravi pare. :)

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Trebalo bi pokrenuti neki biznis u sklopu zrua. Kad/ako smo vec potrosili klasicno forumasenje bar da forumasi dolaze tu, mozda se i neki veterani vrate, da zarade pare. Ako vec budzimo IT deo sajta mogli bismo napraviti neki odeljak koji pravi pare. :)

ne_shvata

Повољно гледам у шоље, пасуљ, наталне карте, зечије шапице... 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, RYLAH рече

Тотално сам се сморио откад су ми узели онај стари форум, приметио сам то код себе да је овај нови форум много мртвији, а да су људи доста досаднији него на претходном форуму. И мање се и свађају, па слабије потежем овлашћења и онда нико не види колико сам моћан, што ми најтеже и пада у суштини.

ВРАТИТЕ СТАРИ ФОРУМ !!!1! :( 

Зар и ти, сине Бруте!:D

• Волим 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Na sta tacno mislis?

Подели на овим сајтовима

Ne znam sta kukate toliko, sadasnji forum je ok barem u funkcionalnom smislu, pogotovo oko obavestenja kad me neko citira, lajkuje mi nesto i spomene me u objavi/postu. Dizajn je dobar, jasan i jednostavan.

Jedini problem na koji sam ja naisao je pretraga, tu treba vratiti onu staru. I sto su avatari mutni, ne vidi mi se dobro Rastin i ove figurice od limenki piva na stolu. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...