Jump to content

Вратите ми стари форум Поуке!

Оцени ову тему

Forum je drugačiji  

25 члановâ је гласало

1. 1. Forum je posle svih ovih izmena:

• Slabo posećen, slabo je učešće na njemu, nema više toliko aktivnih forumaša, ljudi se ne snalaze, sve u svemu začin "C"
      9
    • Odličan! Imamo vrhunski dizajn. Ljudi se i dalje učlanjuju. Postavljaju se nove teme. Diskusije su dinamične i informativne.
      6
    • Željko ne sabotiraj forum!
      4
    • To Žeksi care, najzad da neko progovori! Ja po difoltu otvaram pouke i onda idem na neke druge mreže jer ništa ne nalazim.
      6

Препоручена порука

Sve je stvar navike.

Za par godina kad promene ovaj dizajn svi cemo opet da kukamo kako je ovaj bio savrsen a nov nista ne valja

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Не дижите тензије без потребе. Та прилагодићемо се новом дизајну. Није тако лош као што изгледа.

Изв.  мала шала;) 

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Juan рече

- Колега, је л' успела операција?

Jeste. Pacijent se nalazi u sobama 21, 22 i 23.

.............................................................................................[ Posetioca koliko admina plus jos 16] .

Подели на овим сајтовима

Сад је такво доба године - људима деца матурирају, спремају се за пријемне, почињу алергије, људи такође вапе за неким одмором, љути смо због резултата избора ( :D ) итд, итд, а можда је и црква.нет преотела део форумаша, ко зна...

Све у свему - не дирајте ми нови дизајн, бре! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Шала на страну. Нисам нешто против новог изгледа, навикао сам се у великој мери. Мада је и ранији био екстра. Додатне функције су добре углавном. Замерам што нема, или ја не могу да нађем(користим таблет готово сво време од када се форум променио) где је опција "нов садржај". Дакле, не нове активности него нов садржај. Уместо тога даје гомилу других опција а ту не видим нигде.

Што се смањене активности тиче то није због новог дизајна. Захватило је све форуме, поготову верске, и ФБ групе. Скоро све битно је већ одавно речено и поновљено милион пута. Упознали смо се толико да скоро унапред знамо шта ће други члан одговорити, каква реакција ће бити. Јуче је слабо било, претпостављам, и због славе.

Активност на овом форуму у односу на друге форуме, верске форуме, је одлична. Погледајте рецимо ислам босну. Највећи исламски форум на нашим просторима. Одавно, одавно су се жалили на мртвило форума, а нису га мењали годинама. Исто је и са ФБ групама.

Духовне теме нису интересантне јер нема препирања, али постоје. Имамо огромну ризницу душекорисних и општекорисних тема и садржаја. Ко жели требало би му неколико живота да све прегледа. А верујем да постоји добар број чланова и посетилаца који то користе, али се не оглашавају, не види се њихова активност.

Популарне теме о политици, гејевима, еволуцији, атеистима, апокалипси... имамо и превише. Кога то занима не треба му активност друга осим читања расправа. До краја живота неће стићи да све прегледа.

Мене је забрињавало то захлађење на верским форумима и групама. Поготову на међуверским. Али разумем га потпуно, јер сам лично део тога. Досади човеку једно исто вртење у круг.

Због тога су политичке теме најактивније. Ту се свакодневно нешто ново и провоктивно дешава, а и лаке су за варење. На религијском плану слабо шта има ново, није толико занимљиво широј публици, захтева се одређено предзнање и напор мозга.

Биће боље, после сваке осеке дође плима. ;)

И да, немојте у догледно време да мењате дизајн форума. Доста је било, што би неко реко. :)

Подели на овим сајтовима

• Гости
23 minutes ago, Ignjatije рече

Шала на страну. Нисам нешто против новог изгледа, навикао сам се у великој мери. Мада је и ранији био екстра. Додатне функције су добре углавном. Замерам што нема, или ја не могу да нађем(користим таблет готово сво време од када се форум променио) где је опција "нов садржај". Дакле, не нове активности него нов садржај. Уместо тога даје гомилу других опција а ту не видим нигде.

https://pouke.org/forum/discover/

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма нови форум је царски, одлично ради, много је напреднији софтверски од старог форума, мени је све ту што ми треба, чак и више него што треба.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, R2D2 рече

То није исто што и "нов садржај" раније. Ово избацује све активности, и лајкове и понавља теме у листи онолико пута колико су коментарисане. Нов садржај је исто што и листа активних тема, само продужена на неколико страна. Прегледнија је била сто пута него садашња "све активности" где се понављају исте теме. Ниси овде од јуче. Знаш  како је било и на шта мислим.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ignjatije рече

То није исто што и "нов садржај" раније. Ово избацује све активности, и лајкове и понавља теме у листи онолико пута колико су коментарисане. Нов садржај је исто што и листа активних тема, само продужена на неколико страна. Прегледнија је била сто пута него садашња "све активности" где се понављају исте теме. Ниси овде од јуче. Знаш  како је било и на шта мислим.

ja sam odmah napravio bookmark, evo ga, isto kao ranije nov sadržaj: https://pouke.org/forum/discover/unread/?&stream_read=all 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...