Ignjatije Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 8 hours ago, Adelaida рече A ti brate da obratis malo paznju na svoje reci upucene meni. ( kako se drugima obracas to me ne zanima, medjutim, ne dozvoljavam da se meni obracas na taj nacin ) Обраћам пажњу. Не знам како си те речи разумела, узимајући у обзир шта сам цитирао од тебе, и мој стил писања на форуму, који никада није био претећи према члановима, а поготову не према сестрама, а честоје неозбиљно озбиљан, али никада увредљив. Жалиш се на главобољу због Руса, рекох да се смириш пошто си се много ухватила за њих а изазивају ти здравствене проблеме. А мало је и шаљиво требало да буде јер сви знају за моју љубав према Русији. Нисам имао намеру да те повредим, у то буди сигурна. У будуће са тобом само озбиљно и без шале, све док се боље не упознамо, знам и ја како сам се осећао на разна писанија чланова према мени док их нисам боље упознао. Све најбоље без обзира на различите политичке ставове. Шалом! Adelaida and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 21 minutes ago, Ignjatije рече Обраћам пажњу. Не знам како си те речи разумела, узимајући у обзир шта сам цитирао од тебе, и мој стил писања на форуму, који никада није био претећи према члановима, а поготову не према сестрама, а честоје неозбиљно озбиљан, али никада увредљив. Жалиш се на главобољу због Руса, рекох да се смириш пошто си се много ухватила за њих а изазивају ти здравствене проблеме. А мало је и шаљиво требало да буде јер сви знају за моју љубав према Русији. Нисам имао намеру да те повредим, у то буди сигурна. У будуће са тобом само озбиљно и без шале, све док се боље не упознамо, знам и ја како сам се осећао на разна писанија чланова према мени док их нисам боље упознао. Све најбоље без обзира на различите политичке ставове. Adel voli da se šali, to mozes vidjeti na raznoraznim manje ozbiljnim temama, ali ova je ipak ozbiljna, zbog čega je tvoj komentar izgledao kao da treba da zacuti, jer iznosi loše strane diktatora i rezima u Rusiji, mada ga ja nisam tako shvatio pošto sam pročitao neke tvoje komentare i shvatio da te boli kritika Rusije, ali da nisi svadjalacki nastrojen. Ipak u svakom slučaju treba da štitis njenu slobodu da kaže sve što misli o bilo čemu čak i ako to ne prija tvom emotivnom stanju. Lijepo je što se ona zanima za geopolitičke teme i promišlja o njima. Evo moj stric je zivio u Rusiji od 1990 do 2013, u centru Moskve i on ima isto mišljenje o Putinu i njegovom rezimu kao Adel, i to uopšte ne veze emotivno kao ti za pravoslavlje, kako bi opravdao njegovu diktaturu. Diktator je diktator, bez obzira da li se on prezivao Putin, Djukanovic, Vučić ili neki još gori čiji je obim diktature bio mnogo, mnogo veći kao Mao, Lenjin, Staljin ili Čavez kome se izgleda divi forumas sa njegovim avatarom i u tome ne vidi nikakav problem. Tesko mi je da shvatim da ti gajis simpatije prema Šešelju kada evo svi moji prijatelji koji su ozbiljno učestvovali u ratu u BiH, prije svega da bi štitili svoje porodice jer su se našli u tom ludilu i pored toga što su znali koji su kreteni Milosevic, Karadzic i Mladić, za klovna Šešelja da ne pričamo, a sve ovo mi je potvrdio i prof. Rajko Kasagic sa kojim sam razgovarao mnogo puta i koji na spomen Miloševićevog imena proživi stres. Danas u RS imamo gomilu kretena pocev o diktatora Dodika ili mog komsije Bosica, sve lopov do lopova i ozbiljnu institucionalizacija nepotizma i korupcije za koju se ljudi sprdaju i to prihvataju kao nešto najnormalnije što samo govori o nivou moralnih vrijednosti koje žele da praktikuju. Patrijarh da ga iole zanima politika i prosperitet gradjana kritikovao bi Vučića i Dodika, i sve ostale partije ali zašto kad se najbolje prilagoditi svakom rezimu. RYLAH, АлександраВ, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 3 hours ago, Ignjatije рече А мало је и шаљиво требало да буде јер сви знају за моју љубав према Русији. Нисам имао намеру да те повредим, у то буди сигурна. У будуће са тобом само озбиљно и без шале, све док се боље не упознамо, знам и ја како сам се осећао на разна писанија чланова према мени док их нисам боље упознао. Opusteno, nisam se ni najmanje uvredila, samo ne dozvoljavam da mi se bilo ko obraca u tom tonu. ( mogao si da dodas neki smajlic,cisto da znam da se salis ) Ja ne znam da li i zbog cega volis Rusiju, to je tvoje pravo, naravno, kao i moje da prevrnem ocima na pomen " bratske " Rusije koja treba da nas brani od strasnih neprijatelja.... I ako nigde niti u jednom mom postu nisam rekla apsolutno nista sto ne stoji. Znas, uvek postoje dve strane medalje. Pa tako i za Rusiju. Ne zelim nikome da namecem svoje misljenje, jer smatram da svako ima prava na svoje, a ne podnosim ni da neko brani da iznesem moje misljenje, o bilo cemu, doneseno na osnovu istrazivanja, iskustva, istorijskih cinjenica, trenutnog desavanja i sagledavanja obe strane....uostalom i sam si rekao da treba citati izmedju redova u jednom tvom postu, pa sto onda to ne primenis u slucaju politike Rusije. Ali ajde da stanemo ovde, dosta mi je sto se sa narodom raspravljam u vezi Vucica, ne moram jos i ovde na forumu u vezi Putinove politike...mnogo je brate... Ronald and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 5 hours ago, Aquilius Cratus рече 6 hours ago, Чавез рече Па дечко је у праву, девојчица мрзи Путина и Русе и то се види из авиона и зато је тако реаговао. А ако неко може да пише ружно о Патријарху није ни чудо да овако пише о Русима нашој правсолавној браћи? Ne mrzi devojcica Putina i Ruse, ali nema ni razloga da ih voli. Devojcica govori realno na osnovu svog licnog i tudjeg iskustva, poznavajuci materiju za nijansu bolje od nekih decaka. To sto su Rusi pravoslavni, ne znaci da mora devojcica da voli i njihovu politiku. ( sto mi je super ovo " devojcica" osecam se k'o Arja Game of thrones rules! ) Драшко and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 5 minutes ago, Adelaida рече ( sto mi je super ovo " devojcica" osecam se k'o Arja Game of thrones rules! ) Mislis a girl has no name and hates no Russian?! Драшко, Adelaida, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Zadnji put kad su se vlast i opozicija sastali sa patrijarhom u etno selu "Stanisici" da se uz dobru klopu i pice prozbori malo o RS, jer mnogo je lakse punog stomaka, i da padne jedna svadja izmedju predstavnika SNSD-a i SDS-a, i ustaje Bosic( bukadzija) i kaze patrijarhu:" Vi nikad niste dosli kod nas u stranku kada slavimo slavu, a kad SNSD slavi uvijek idete". Patrijarh odgovara:" Dosao bih ,ali me niste nikad zvali". Bosic sjede i zacuta A ujednoj emisiji kad si gostovali Bosic i Dodik, svadjaju se konkretno oko politike i ne mogu da izdrze jer ne znaju sta je dijalog vec prelaze kao obicni primitivci na licnu osnovu i kaze Dodik nesto u fazonu: " Pa jesi li me zvao da ti sredim (navodi nekog tamo) da radi u zeleznici". Ali najadnije je kako se diktatori dobro slazu, jer je Bota Dodiku prao lovu kroz Partizan itd., kasnije kad je dosao Vucic koga je on pljuvao ranije brzo su se dogovorili i slazu se dosta dobro. Vidjeli ste juce u parlamentu Cg svadju izmedju Djukanovica i opozicije, cak se Radulovic htio fizicki obracunati sa njim, prijeteci mu i govoreci:" Da ti mene nije bilo vec bi te ubili". Iz te recenice ako se malo zadubimo mozemo da izvucemo zakljucak ili makar da se zapitamo da li je i njemu Milo nesto pomogao, mada je taj Radulovic kao i PZP dosta jadni, jer u toj partiji imamo jednog Kocu Pavlovica ciji je sin optuzen za silovanje, i ko zna kako vracen u CG i onda u Belgiji upisao fakultet, cak ima i svoj blog. zanimljivo je da je Marovic dok je u zatvoru dozvolio da ga posjecuje samo mitropolit Amfilohije, mada tu nista ne mogu da povezem jer je mitropolija zapocela da gradi dosta toga u Budvi ko zna ko je tu u dilu i sa kim. RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 RYLAH, Adelaida, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Uskoro ce se zavrsiti protest opozicije i miting vladajuce koalicije. Na mitingu vladajuce koalicije su bili mahom prisutni zaposlenici u javnoj upravi koji su prisiljeni da dodju, na protestu opozicije ostrasceni stranacki aktivisti mahom osjedele kose oni cije je vrijeme proslo davno. U opoziciji su cini se omanuli u procjeni koliko ljudi mogu da okupe, dok je vladajuca koalicija uspjela zbog prisiljavanja. I jedni i drugi pricaju prazne price i demagogije. Onaj ko je imalo mudre glave danas se naravno nije pojavio. Ronald, Дијана., Aquilius Cratus and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Ма хвала Богу само да је све прошло мирно, на оба митинга. А ко ће да просипа какву демагогију, то је мање битно, и овако сви раде апсолутно исто, на целом Балкану, само да не увлаче народ у те своје будалаштине. Караконџула, АлександраВ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Ма хвала Богу само да је све прошло мирно, на оба митинга. Где мирно, ја гледо малопре на Пинку својим очима - почо рат! Идем д' извадим пушку, неће ме бити на форуму неко време. АлександраВ, Караконџула, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Управо сада, Плутон рече Где мирно, ја гледо малопре на Пинку својим очима - почо рат! Идем д' извадим пушку, неће ме бити на форуму неко време. Ма не причам због Пинка, него су људи наелектрисани брука, и врло је лако потпалити масу, само ако имаш интереса. То није само у РС, него на целом Балкану. АлександраВ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Свака Част Вучићу што је својим благовремени, превентивним, и мудрим деловањем опет допринео миру и стабилности, овог пута на Балкану. Плутон, АлександраВ, Караконџула and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 53 minutes ago, Плутон рече Постоје ли отрцанији стихови? Ово се понавља к'о "добар дан" од '90-е наовамо кад год осјетимо да смо побједили неко "велико зло". Као кад раније репрезентација СРЈ у било којем спорту побједи неку од великих западних сила, типа Америка, Њемачка и сл. одмах иде ова пјесма као пратећи садржај. Плутон, RYLAH, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Уууупс... Застава СНС-а на митингу опозиције у Бања Луци Плутон, Adelaida, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Имамо ми своју Српску напредну странку! Немојте да мислите да сте само ви у Србији привилеговани. Плутон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука