JESSY Написано Јун 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 11 minutes ago, Anika рече Strašno! да, да..... АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 Ненад Р., Рапсоди, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Leto je ono vreme kada nam je previse vruce da radimo one stvari za koje nam je zimus bilo previse hladno. -Владимир-, Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Рапсоди, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Понекад на неки коментар, мој коментар прогута кнедлу... АлександраВ and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 ..или бар мислим да знам да мислим... АлександраВ, Драшко, Anika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 29, 2016 Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Драшко, АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 Једна рука, једна нога и један пријатељ Лапис Лазули, -Владимир-, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Da li verujete u ljubav na prvi pogled ? Што, да ти се није десила? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 2, 2016 Пријави Подели Написано Јул 2, 2016 2 minutes ago, Anika рече Што, да ти се није десила? Ma , neee ... Moram da kupim sociva , ali ne znam da li se isplati ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 15, 2016 Пријави Подели Написано Јул 15, 2016 "Well Hi there, I'm a big ol' whale." credit: Viralvideouk Pass it on Posted by Sun Gazing on Donnerstag, 14. Juli 2016 kao macici se maze АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Ronald, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 "Najveći ubica života je žurba, želja da dohvatimo stvari pre pravog trenutka." Na ovome sam doktorirala...vise puta... АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 5 minutes ago, *Jелена* рече Na ovome sam doktorirala...vise puta... me too Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука