Jump to content

Препоручена порука

11 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Dovoljno je videti da je Srpsko lekarsko drustvo uvrstilo homeopatiju kao legitiman metod lecenja klasicne medicine

У просвећеним западно-европским земљама хомеопатије, акупунктуре и остале враџбине цветају десет пута више, а често су чак покривене осигурањем. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juan рече

У просвећеним западно-европским земљама хомеопатије, акупунктуре и остале враџбине цветају десет пута више, а често су чак покривене осигурањем. 

Tacno, a sve to je samo dodatna potpora ovome sto govorim.

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Dovoljno je videti da je Srpsko lekarsko drustvo uvrstilo homeopatiju kao legitiman metod lecenja klasicne medicine

Холистика и хомеопатија нису исто.

Холистички приступ медици насупрот механицистичком је тренутно тренд и у класичној медицини. Отуда се хомеопате шлепајући се на тренд све више прогуравају и на западу па и код нас јер и ми смо неки запад( макар и минималан).

Лично мислим да је холистички приступ исправнији, неколико доктора ме је у то уверавало годинама, нисам одједаред био присталица. 

Али с друге стране хомеопате су ми смешна појава, нарочито због њихових "лекова" и прописа у вези исхране, начина живота, спавања, облачења и остале будалаштине.

Подели на овим сајтовима

37 minutes ago, Juan рече

I placebo mora da se plati. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...