Дејан Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 30 minutes ago, kordun рече nisam brate ozenjen, ove godine ako Bog da, a imam jedno dijete abortirano. zasto me to pitas u ovoj temi? ako si mislio da je to neka teska okolnost za pomoc roditelju u bolesti, moje sestre ce te demantovati al nečija sestra neće. Tvoj slučaj je jedan i neponovljiv, kao šo je svako od nas jedinstven i neponovljiv slučaj kao jedinka na ovom svetu. Moja Marija već sada se izjašnjava da hoće u gerontološki. Ne znam kako će se život odvijati, ako bude bilo potrebe da ide tamo, neka ide. Moj zet je stavio roditelje u gerontološki, majka je slepa i nepokretna, otac nema obe noge. Drugog izbora nije imao. Paradoksologija, Џуманџи, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 3 minutes ago, kordun рече hrvatska dava dobre novce za kucnu njegu, cak i supruzniku oboljelog, ne znam kakvo je stanje u srbiji, nisam se nikad ni raspitivao jer sam nesto ubijedjen da je to sitno Toliko sitno da je bolje da se ne spominje. Paradoksologija and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 5 minutes ago, kordun рече hrvatska dava dobre novce za kucnu njegu, cak i supruzniku oboljelog, ne znam kakvo je stanje u srbiji, nisam se nikad ni raspitivao jer sam nesto ubijedjen da je to sitno Nema ozbiljnog novca određenog za one koji se brinu o nemoćnima. Kao što nema novca za one koji se brinu o maloj deci, osim porodiljskog za prethodno stalno zaposlene žene. Valjalo bi da ima za sve koji se bave nužnim poslovima brige u jednom društvu zbog kojih ne mogu istodobno raditi na plaćenom poslu. kordun and javor је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Sa sajta pia, al cisto sumnjam da je moguce ovo dobiti tj ko zna kakva je procedura... Цитат Pravo na novčanu naknadu za pomoć i negu drugog lica ima osiguranik i korisnik penzije kome je zbog prirode i težine povrede ili bolesti neophodna pomoć i nega za obavljanje radnji radi zadovoljavanja osnovnih životnih potreba. Po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju, pravo, praktično, imaju samo nepokretni, slepi, dementni i oni koji bez tuđe pomoći ne mogu da se hrane, oblače, niti kreću po kući, kao i oni koji su na dijalizi. U slučajevima kada invalidska komisija proceni da zdravstveno stanje može da se poboljša, zakazuje se kontrolni pregled.Naknada za tuđu pomoć i negu iznosi 16.105,09 dinara, a prima je oko 74.000 korisnika. Ova isplata nije uslovljena visinom drugih primanja. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече Sa sajta pia, al cisto sumnjam da je moguce ovo dobiti tj ko zna kakva je procedura... Komlikovana Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 11 minutes ago, Снежана рече Родила сам их да имају свој живот и да буду срећни. Povecam, podebljam, podvucem, pozlatim. Djeca ne smiju zaboraviti roditelje, ali roditelji moraju ovo zeljeti svojoj djeci ako ih vole. Јелена011, Paradoksologija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Управо сада, Danijela рече Komlikovana Ako je kao i za deciji dodatak koji iznosi tricavih oko 3000din a vise kostaju dokumenta onda jbg Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 2 minutes ago, Јелена011 рече Ako je kao i za deciji dodatak koji iznosi tricavih oko 3000din a vise kostaju dokumenta onda jbg E bas to. Ja odustala kad sam videla sta me ceka. KO ce to sve skupiti, svaki put da mucim oca da ga nosamo na njihove komisije. Neka hvala, ne treba ni nikakva drzavna pomoc. Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Kad malo razmislim ... Mogla bih da posaljem svoju Baku nekoliko dana u neki staracki klub , nesto tipa alfa i omega , na neku zurku , eventualno ekskurziju , da stetkne novo drustvo , da se malo razonodi , samo gleda TV ... Рапсоди, Sanja Т. and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Arso, uzivaj dok te humor sluzi i dok si mlada, a roditelji zdravi i baka samo gleda tv... Humor je odvajkada bio lekovit Samo ovo je ipak i ozbiljna tema, ovde vecina ljudi komentarise iz licnog i bolnog iskustva, pa se bas i ne salimo. Paradoksologija, Justin Waters and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 4 minutes ago, Јелена011 рече Arso, uzivaj dok te humor sluzi i dok si mlada, a roditelji zdravi i baka samo gleda tv... Humor je odvajkada bio lekovit Samo ovo je ipak i ozbiljna tema, ovde vecina ljudi komentarise iz licnog i bolnog iskustva, pa se bas i ne salimo. Razumem ja sve to ... Samo i mi treba da razumemo stare ljude i njihove potrebe ... Treba da osete da su voljeni i potrebi nama ...jer mi smo porodica ... Sanja Т., Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 8 minutes ago, Justin Waters рече Povecam, podebljam, podvucem, pozlatim. Djeca ne smiju zaboraviti roditelje, ali roditelji moraju ovo zeljeti svojoj djeci ako ih vole. Nekako je čest paradoks po kome upravo oni roditelji koji žele svojoj deci sreću i slobodu kao posledicu imaju decu koja žele da se brinu o njima u starosti. I obrnuto. Ima onih roditelja koji oduvek zahtevaju da budu stavljeni na prvo mesto čija deca - živi svetitelji ili samo uslovljeni i zastrašeni mučenici, Bog zna - ipak ispunjavaju zadatu im dužnost. Ali želju i volju vidim samo kod onih kojima bi roditelji dali izbor ili se pak radije sklonili. Јефимија Крунић, Justin Waters, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 12 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 9 minutes ago, Paradoksologija рече Nekako je čest paradoks po kome upravo oni roditelji koji žele svojoj deci sreću i slobodu kao posledicu imaju decu koja žele da se brinu o njima u starosti. Sloboda kao projava ljubavi koja ne vezuje već oslobadja ima za posledicu isto to. Дијана., JESSY, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 29 minutes ago, Arsenija рече Kad malo razmislim ... Mogla bih da posaljem svoju Baku nekoliko dana u neki staracki klub , nesto tipa alfa i omega , na neku zurku , eventualno ekskurziju , da stetkne novo drustvo , da se malo razonodi , samo gleda TV ... stavi je na forum u temu o feminizmu nek pise ili o evolucionoj biologiji Плутон, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 41 minutes ago, kordun рече stavi je na forum u temu o feminizmu nek pise ili o evolucionoj biologiji Zaspace , a posle moram da je pokrijem i na prstima da hodam ... P.s. Necu vise da spamujem temu ... Obecavam . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука