Jump to content

И пре него су ушле у скупштину ДВЕРИ су начиниле политичко самоубиство

Оцени ову тему

Препоручена порука

12 minutes ago, Istochnik рече

Izvini nedjo ali moj komentar nije plod zeljkovog rada nego istine. Dveri su mi u 2012 bili bas simpaticna stranka i nadao sam se u nove ljude i novu snagu, imali su odlican program ali eto krenili su u koaliciju sa DSS i promjenili politicki program na vojnu neutralnost, narod je rekao svoje.

Јел си ти, Источниче, међу оним десетинама хиљада бесних четника које ће Шешељ извести на улице када изабрани представници Двери - ДСС уђу у парламент ?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo srbijo pogledaj kako dverjani udaraju nazad argumentima, ne Nedeljko ja necu biti na ulici niti sam glasac SRS, ja cu ti iskreno reci da sam za Vucica i mogu biti samo na ulici da skacem od srece i slavim jer je SNS osvojio 50% narodnog glasa. U ovom trenutku najbolja opcija za Srbiju je SNS, sto se tice seselja i SRS ja tu samo govorim istinu da je vas posao da kradete glasove SRS-a a vi nemate nikakav odgovor kad vas pitaju zasto ste promenili citavu sustinu programa. Ocigledno da su dveri-dss angazovani od strane amerikanaca s jedne strane da kradu glasove SRS-a a s druge da udju u parlament i destabilizuju vucica.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Istochnik рече

Evo srbijo pogledaj kako dverjani udaraju nazad argumentima, ne Nedeljko ja necu biti na ulici niti sam glasac SRS, ja cu ti iskreno reci da sam za Vucica i mogu biti samo na ulici da skacem od srece i slavim jer je SNS osvojio 50% narodnog glasa. U ovom trenutku najbolja opcija za Srbiju je SNS, sto se tice seselja i SRS ja tu samo govorim istinu da je vas posao da kradete glasove SRS-a a vi nemate nikakav odgovor kad vas pitaju zasto ste promenili citavu sustinu programa. Ocigledno da su dveri-dss angazovani od strane amerikanaca s jedne strane da kradu glasove SRS-a a s druge da udju u parlament i destabilizuju vucica.

Е, на овој теми нам недостаје још само Жељково искрено признање - па да је затварамо.

Подели на овим сајтовима

Patriotska opozicija Dver-DSS.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče predsedniku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu da će Srbija, ukoliko Rusija na sednici Saveta bezbednosti UN 7. jula ne stavi veto na predlog britanske rezolucije o Srebrenici to shvatiti kao poruku da dalje mora sama.

Izvor: http://www.telegraf.rs/vesti/politika/1645101-vucic-odbrusio-putinu-rusi-stavite-veto-na-rezoluciju-o-srebrenici-ili-srbija-dalje-ide-sama

...Da li to ''patriotska'' opozicija govori da se desio genocid u srebrenici a ''ne-patriotska'' vlast trazi od Rusije veto na rezoluciju koja govori o srebrenici kao genocidu.:))Maske su pale..

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja u ovom trenutku imam malo više poštovanja prema Dverjanima nego ranije, jer Boško nije mutav i što je dobro napao RIK naprednjaka zbog falsifikovanih zapisnika.
 Neka ga u skupštini, neka kontra Vučiću.

Zbog ovog klipa nikada ne bih glasao za Dveri, čak i da nije bilo Raduleta. Da nije bilo Raduleta, glasao bih za Komazeca.

Подели на овим сајтовима

Da se ovo stvarno ne događa, bilo bi mi smešno. Pa ima li stranke u Srbiji kojoj se više razlikuju obećanja i stavovi koje zastupa od dela od samod SNS, a to je praksa koju vuku još iz radikalskog perioda. Od srpskih granica K-K-V stigoše na korak do priznanja Kosmeta, od toga da neće više biti stranačkog zapošljavanja oni dođoše do isključivo stranačkog zapošljavanja, od kategoričkog tvrđenja da nećemo sa onima koji su nas bombardovali do ljubljenja zadnjeg dela istima... Da ne spominjem da jedini u okruženju prilikom rešavanja problema kredita u švajcarcima nisu gledali interes naroda već banaka. Moglo bi do sutra da se nabraja.

Подели на овим сајтовима

Двери су престали бити авангарда, и изгубили су подршку младих, због скупе кампање. Млади су се окренули Радуловићу, који је имао јефтину кампању.

Свако се пита, као и ја, одакле Дверима новац за ове изборе? Ко их кредитира (финансира)?

Изгледа да се нису научили на искуству ДС-а на претходним изборима. Тада је ДС уложио силне паре у кампању, и пукли су. Народ не воли шминку. Каква црна #срећа, док народ једва преживљава. Кампања је изгледала као амерички пропагандни филм.

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, Istochnik рече

Ako pogledate program dveri 2012 citavu sustinu stranke su izmenili. Cak ih je Vladan Glisic napustio kad je vidio da su ih preuzele americke obavestajne sluzbe, a to je jasno jer su isli od plana da udju u evroazijsku uniju u 2012 do politicke neutralnosti u 2016 i koaliciju sa DSS-(DOS)..Sve je jasno kao dan, dveri su angazovane od amerikanaca i drugih zapadnih sila da ukradu sto vise glasova od SRS i suzbiju snagu opozicije ali glavno je da sabotiraju približavanje evroazijskom savezu i vojnom savezu koji predvodi rusija ODKB. Hvala bogu narod je pametan i vidio je o cemu se tu radi.

5 hours ago, nedeljko рече

Е, ово су, Ињац, плодови твога рада.

Ne, sine Nedeljko, ovo su plodovi rada Dveri.

Nisam ja oterao Glišića iz Dveri nego Bole Obradović.

Nisam ja Jasminu Vujić ubacio u Dveri nego Boško Obradović.

I nisam ja Šešelja nagovorio da govori o Dverima to što govori, nego su Dveri same do toga dovele.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Ђорђе Р рече

Двери су престали бити авангарда, и изгубили су подршку младих, због скупе кампање. Млади су се окренули Радуловићу, који је имао јефтину кампању.

Свако се пита, као и ја, одакле Дверима новац за ове изборе? Ко их кредитира (финансира)?

Изгледа да се нису научили на искуству ДС-а на претходним изборима. Тада је ДС уложио силне паре у кампању, и пукли су. Народ не воли шминку. Каква црна #срећа, док народ једва преживљава. Кампања је изгледала као амерички пропагандни филм.

Ovo je tačno.

Koliko god da mi DJB ide na nerve upravo Radulović i DJB su potrefili žicu mladima i pokupili njihove simpatije.

У Новом Саду је маса бивших гласача Двери сада гласала за ДЈБ а тако је било и на прошлим изборима.

Нису гласали ни за Трећу Србију ни за Двери, него баш за Радуловића.

У праву је Плутон када најављује све већу популарност ДЈБ...само ако Радуле не учини нешто конкретно тешко да ће та еуфорија потрајати.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Жељко рече

Nisam ja Jasminu Vujić ubacio u Dveri nego Boško Obradović.

Дискредитација проф. Јасмине Вујић је највећа глупост коју сам чуо.

Проф. Јасмина Вујић је богатство, благо и понос Србије, као што су то били пре ње Тесла и Пупин.

Људи који је нападају говоре највише о себи, и колико им је стало до Србије, када успешне србе проглашавају издајницима. За њих су издајници и Тесла и Пупин и сви остали који су напустили Србију и стекли славу и признање од целог света.

Подели на овим сајтовима

25 minutes ago, Ђорђе Р рече

Дискредитација проф. Јасмине Вујић је највећа глупост коју сам чуо.

Проф. Јасмина Вујић је богатство, благо и понос Србије, као што су то били пре ње Тесла и Пупин.

Људи који је нападају говоре највише о себи, и колико им је стало до Србије, када успешне србе проглашавају издајницима. За њих су издајници и Тесла и Пупин и сви остали који су напустили Србију и стекли славу и признање од целог света.

Нико то није порицао, само је мало безвезе да се залажеш за патриотизам проруског типа, неулазак у Европску Унију, чвршћи став према САД, донедавно и за улазак у ОДКБ, а један од главних ликова у странци има велику функцију у институту који директно ради за америчку војску, и води пројекте који су везани за нуклеарну безбедност Америка.

Некако не иду та два.

А да госпођа Вујић и слични треба да се укључе овде само ако имају времена и воље, треба апсолутно. Макар кад оде у пензију у Америкама да се врати овде, ал не са политичарима у предизобрним кампањама, него да јој се да тим младих и паметних људи да их води и да овде нешто здраво направи. Не да се прља у блату српске политике, јер онда постаје легитимна мета других политичара.

Па онда ко проба да саботира такве ликове - лапот.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, RYLAH рече

Нико то није порицао, само је мало безвезе да се залажеш за патриотизам проруског типа, неулазак у Европску Унију, чвршћи став према САД, донедавно и за улазак у ОДКБ, а један од главних ликова у странци има велику функцију у институту који директно ради за америчку војску, и води пројекте који су везани за нуклеарну безбедност Америка.

Некако не иду та два.

А да госпођа Вујић и слични треба да се укључе овде само ако имају времена и воље, треба апсолутно. Макар кад оде у пензију у Америкама да се врати овде, ал не са политичарима у предизобрним кампањама, него да јој се да тим младих и паметних људи да их води и да овде нешто здраво направи. Не да се прља у блату српске политике, јер онда постаје легитимна мета других политичара.

Па онда ко проба да саботира такве ликове - лапот.

Жена је имала такво мишљење и пре него што су Двери постали политичка партија. Зашто не би ишло то двоје заједно? По теби (и другима којима је исто чудно) она би требала да направи саботажу и дигне Америку у ваздух неком нуклеарном бомбом.

Жена се бави научним истраживањем, и едукацијом, а такође има и своје мишљење о земљи у којој живи и ради, као и о томе у ком смеру би требала да иде Србија (земља из које потиче).

Потпуно разумем њен политички став, иако нисам гласао за њу, ни Двери. Винча је уништена, ЕТФ је престао да школује кадрове у области Нуклеарне физике. Она се и те како борила за струку, за Винчу, за ЕТФ. Исто тако се борила да се Телеком не прода.

Разумем и зашто је ушла у политику, и зашто се одлучила за Двери. Није имала шта друго да изабере. У конкуренцији осталих странака, једино су Двери могле да дођу у обзир, или да оснује своју партију, као што је Радуловић урадио. Али Радуловић је напустио своју професију, и прешао је на економију, а онда је напустио економију и прешао на политику. Мислим да је проф. Вујић на првом месту и даље научно истраживачки рад и едукација.

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, александар живаљев рече

Слажем се. Али политичност, у изворном смислу ријечи, припада свим грађанима, па и нама који се трудимо да будемо вјерници.

Из ког разлога нам је потребан већи политички имунитет, могућност да мислимо и дјеламо слободно?

И ја се слажем,  једна од одредница политике  је и  јавна делатност / јавни послови од важности за нацију, народ,  како волиш/ и наравно да сви треба да учествујемо , одлучујемо, боримо се а не да чекамо пасивно да то неко други уради уместо нас,  позивајући се на онај  погубни,  безвољни, крајње себични и глупави принцип   " Ма баш ме брига само да је мени добро па нека влада и црни турчин "     

Али  оснивање партије а самим тим и политички имунитет је био преко потребан за некад ораганизацију  попут Двери,  , првенствено због забране рада исте, па због прогона....итд....итд,  са етикетом партије је клима доста повољнија.....  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ево да пренесем и део коментара Бориса Малагуског о нападу на проф. Вујић:

"Само кратак додатан коментар, пошто видим да има доста реакција у фазону „А јесте, баш би она била тако успешна и на тој функцији да није амерички агент“. По тој логици је и Ноам Чомски амерички агент, такође професор на једном угледном универзитету (МИТ), који се залагао против НАТО бомбардовања и наставља да се супротставља америчкој империјалистичкој политици према Србији. И Оливер Стоун, тек је то амерички агент, иако снима филмове о „америчким непријатељима“ попут Хуга Чавеза и Едварда Сноудена. Свако ко у САД говори против америчке спољне политике је заправо тајни агент ЦИА и све је то контролисано од стране мрачних сила, мутаната који живе испод земаљске коре и хране се врелом магмом, док успешним људима мислима контролишу умове да буду квази-бунтовнички зомбији које људи не треба да следе, већ да седе и на Фејсу мудрују о пропасти света и цивилизације која не може да се избегне, па боље ни не покушавати, јел ‘тако? Доста ми је, бре, глупих теорија завере људи који прстом нису мрднули за Србију, а пуна су им уста Србије. ‘Ајде ви будите као Чомски. ‘Ајде снимајте филмове као Стоун, изборите се! Учите и будите вредни као Јасмина Вујић, па ће ваше деловање имати некаквог утицаја."

Цео текст:

http://anti-censura.com/boris-malagurski-moram-da-reagujem-na-to-sto-pojedini-mediji-napadaju-moju-dragu-prijateljicu-jasminu-vujic-da-je-americki-agent/

Подели на овим сајтовима

Мислим да је највећа грешка коју су двери направиле улазак у колацију са ДСС. Од те коалиције , једино је ДСС могао да има неку корист, Двери само штету .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...