Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Bojan* рече

Ne vredi. Fin sam, pa ne mogu.

Samo uživo.

E, to bi ličilo na ogovaranje, a neću to. Mislila sam da uopšteno kažeš, šta su rekle. Sada dolazim do zaključka da su par njih, sa nekim komentarima koji možda nisu na mjestu, učinile da sve žene cijeniš jednako. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

E, to bi ličilo na ogovaranje, a neću to. Mislila sam da uopšteno kažeš, šta su rekle. Sada dolazim do zaključka da su par njih, sa nekim komentarima koji možda nisu na mjestu, učinile da sve žene cijeniš jednako. 

Ne cenim sve žene jednako. Ali svejedno. Njih ionako nije briga kako ih ja cenim.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Dimitrije рече

@Bojan* burazeru otkrij mi, zanima me

Verujem da ti to odlično znaš, samo ne želiš da priznaš sam sebi. A možda si i pod uticajem nekih ženskih bajki, koje nemaju dodirnih tačaka sa surovom stvarnošću.

• Збуњен 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Ayla рече

I to što kažeš... a ja mogu dodati, ni mene svi ne doživljavaju na isti način, kao ni ja ljude oko mene. Istina, ne dodiruje me to.

Mene sve doživljavaju na isti način i imaju iste reakcije na moju pojavu,  to jest nemaju nikakve reakcije, ali vole da pričaju sa mnom. Pretpostavljam da im se sviđa moj humor. Sve ima svoj trenutak i zna se kad je dosta i gde je crta.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bojan* рече

Mene sve doživljavaju na isti način i imaju iste reakcije na moju pojavu,  to jest nemaju nikakve reakcije, ali vole da pričaju sa mnom. Pretpostavljam da im se sviđa moj humor. Ali sve ima svoj trenutak i zna se kad je dosta.

Istina. Negdje se pitam, zar nije mnogim ženama glavni adut kod muškarca koji ih je osvojio, bio upravo humor?
Ja sam jedna od njih. Može da ima facu kao šarpej (vjeruj mi da ne uveličavam, tako je jedan izgledao :0212_rolleyes:), ali ako me je nasmijao, a uz to ima posebnog šarma... ja sam pokošena. :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Ayla рече

E, to bi ličilo na ogovaranje, a neću to. Mislila sam da uopšteno kažeš, šta su rekle. 

Ogovaranje je kada se priča o konkretnoj osobi, iza njenih leđa, da ne čuje, a ovo je opšta stvar, što znači da nije ogovaranje. Osim toga i onaj ko čita ženske odgovore na nekim temama ovde, dođe do istog zaključka, tako da ne moram ni da kažem. Vidi se.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...