Jump to content

Секс и трудноћа

Оцени ову тему

Препоручена порука

4 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Taman koliko i za ovo sto si ti naveo.

Ниси баш сигуран да је лоза светог Симеона чудотворна, зар не?

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Одговори 377
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

4 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Nista manje nego da gurui lece mantrama. A ti?

Ништа мање или ништа више? Чини ми се да избегаваш одговор...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ниџока 1.1 рече

Ништа мање или ништа више? Чини ми се да избегаваш одговор...

Pa ako je nista manje onda je jednako, zar ne? Ja izbegavam odgovor a ti si preskocio ovo moje pitanje "A ti?"?! Tebi se mozda cini da ja izbegavam odgovor ali meni je ocito da ti to radis.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Pa ako je nista manje onda je jednako, zar ne? Ja izbegavam odgovor a ti si preskocio ovo moje pitanje "A ti?"?! Tebi se mozda cini da ja izbegavam odgovor ali meni je ocito da ti to radis.

Ако ти је једнако онда се може разумети да ниси сигуран ни у једно ни у друго. Ја верујем да је лоза светог Симеона чудотворна.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ниџока 1.1 рече

Ако ти је једнако онда се може разумети да ниси сигуран ни у једно ни у друго. Ја верујем да је лоза светог Симеона чудотворна.

Otac Makarije čudotvorac je još bolji....

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Ниџока 1.1 рече
hour ago, Aquilius Cratus рече

Isto kao i cinjenicu da razni indijski guru likovi svojim mantrama i napitcima isceljuju tesko bolesne i neplodne a imaju otvoreno nehriscanske a cesto i antihriscanske stavove.

12 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Nista manje nego da gurui lece mantrama. A ti?

Гуруи " можда " и лече мантрама, итд... итд...али како је то њихово исцељење и колико траје / држи воду док мајстори оду /  исто као и биоенергетичари, преместе жариште болести на други орган, а ти јадан мислиш излечен , па се после чудиш када када ти неки други део тела оболи на пречац...

У Хиландару, монаси поседују албум са фотосима брачних парова са децом, којима је Света лоза Св.Симеона Мироточивог помогла.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ниџока 1.1 рече

Moglo bi da sam napisao u odricnom obliku ali posto sam rekao da je nivo evidencije taman za jedno koliko i za drugo to znaci da je postojeci za oba slucaja i jednak. Da sam mislio ovo sto ti sugerises napisao bih nema ni za jedno ni za drugo.

Lepo samo zasto neverujes svim onim svedocanstvima koji potvrdjuju isceliteljsku moc koju gurui poseduju? A tolikima su pomogli izlecili ih.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Рапсоди рече

Гуруи " можда " и лече мантрама, итд... итд...али како је то њихово исцељење и колико траје / држи воду док мајстори оду /  исто као и биоенергетичари, преместе жариште болести на други орган, а ти јадан мислиш излечен , па се после чудиш када када ти неки други део тела оболи на пречац...

У Хиландару, монаси поседују албум са фотосима брачних парова са децом, којима је Света лоза Св.Симеона Мироточивог помогла.   

Ovo si izvukla kao madjinicar iz sesira. To bilo ko moze da odvali i da kaze za sve slucajeve kroz istoriju ukljucujuci i one u svim pravoslavnim manastirima. Stotine hiljada ljudi ce ti ispricati identicnu pricu, ja cuo uzivo i od jendih i od drugih, o isceljenju, potpunom i trajnom, kako od indijuskih gurua tako i od africkih i haicanskih vraceva kao ovi sto su bili po manastirima. Potpuno je isti nacin potvrde i jednog kao i drugog. Price, price, price i pirce, kao i bezbrojna lekarska uveranja o prvotibnom stanju kao i onom posle lecenja. Ako je neko i miligram intelektualno post i iznad decijih bolesti samoobmane u svetlu postojecih ukaza mora sva ta svedocanstva da drzi na jednakom nivou evidencije. U ostalom, odeljenje saoobmanjivaca je uvek bilo vece od onih koji razlikuju i dopadljiva i istinita uverenja.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Aquilius Cratus рече

Stotine hiljada ljudi ce ti ispricati identicnu pricu, ja cuo uzivo i od jendih i od drugih, o isceljenju, potpunom i trajnom, kako od indijuskih gurua tako i od africkih i haicanskih vraceva kao ovi sto su bili po manastirima. Potpuno je isti nacin potvrde i jednog kao i drugog. Price, price, price i pirce, kao i bezbrojna lekarska uveranja o prvotibnom stanju kao i onom posle lecenja.

Заборавио си савремене врачеве хомеопате...

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Moglo bi da sam napisao u odricnom obliku ali posto sam rekao da je nivo evidencije taman za jedno koliko i za drugo to znaci da je postojeci za oba slucaja i jednak. Da sam mislio ovo sto ti sugerises napisao bih nema ni za jedno ni za drugo.

Lepo samo zasto neverujes svim onim svedocanstvima koji potvrdjuju isceliteljsku moc koju gurui poseduju? A tolikima su pomogli izlecili ih.

Немој да врдаш него лепо реци нисам сигуран и ћао.

Којим сведочанствима? Дај неки линк.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Aquilius Cratus рече

Ovo si izvukla kao madjinicar iz sesira. To bilo ko moze da odvali i da kaze za sve slucajeve kroz istoriju ukljucujuci i one u svim pravoslavnim manastirima. Stotine hiljada ljudi ce ti ispricati identicnu pricu, ja cuo uzivo i od jendih i od drugih, o isceljenju, potpunom i trajnom, kako od indijuskih gurua tako i od africkih i haicanskih vraceva kao ovi sto su bili po manastirima. Potpuno je isti nacin potvrde i jednog kao i drugog. Price, price, price i pirce, kao i bezbrojna lekarska uveranja o prvotibnom stanju kao i onom posle lecenja. Ako je neko i miligram intelektualno post i iznad decijih bolesti samoobmane u svetlu postojecih ukaza mora sva ta svedocanstva da drzi na jednakom nivou evidencije. U ostalom, odeljenje saoobmanjivaca je uvek bilo vece od onih koji razlikuju i dopadljiva i istinita uverenja.

Да узмемо условно да  си у " праву '' па да кажемо да на свакој страни прште исцељења  трајна и потпуна....и онај непомјеник може да ти помогне трајно и потпуно али и да ти ћапи душу исто тако трајно и потпуно.... 

Па онда да изведемо закључак,  ти мени/ оћу рећи непомјенику/  душу, ја теби/ он теби /  потпуноооо и трајнооо исцељење....  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ниџока 1.1 рече

Немој да врдаш него лепо реци нисам сигуран и ћао.

Којим сведочанствима? Дај неки линк.

Ok ocito ne razumes o cemu pricam. A po nacinu (ne)misljenja bih rekoa da jos neko vremen neces ni moci.

Kakav link?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...