Jump to content

Добродошли на прву црквену друштвену мрежу Црква.нет!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inace ovo za Bicanica, nije to jedna te ista opcija koja je mutirala nego dve razlicite. Imate da izaberete gde zivite u kojoj drzavi iz padajuceg menija, a imate posebno da izaberete u kom mestu u toj drzavi zivite, tipa Backi Jarak, AP Vojvodina, tako da ovo kod Bicanica to on nije namestio da mu pise Zivi u Srbija, a dole lepo stavio adresu. 

I naravno prevod los, ovo drugo treba biti Lokacija, mada je besmisleno da stoje oba izdvojeno najbolje izbrisati jednu varijablu koji ce pendrek. Ili staviti mesto rodjenja, jer ima nas koji smo migrirali. 

Подели на овим сајтовима

Zato sto to korisnicko ime pise gore u adressbar kao: crkva.net/DejaVu pa ne moze imati space. Isto imas za fejs i tviter. I to je u sustini jedinstveno, jer ako bi bilo uzeto da bude ime recimo onda kada kucas: crkva.net/Dejan, nece ti izaci Dejan koga trazis jer ti nece izaci nista, ovako ti lepo kad ukucas izadje profil. 

facebook ne ogranicava ljude na taj nacin, tamo su primjenjeni tzv. permalinkovi.

mogao si da konvertujes prazan prostor u tacku kao sto je facebook uradio : 

http://php.net/manual/en/function.preg-replace.php

konkretno ovo ti je za konvertovanje razmaka i kose crte u ravnu crtu ili povlaku:

sBSAJnL.png

Подели на овим сајтовима

Ладно има лажна држава Косово у опадајућем менију... 7896634
Додуше, има и Република Српска, тако да...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

facebook ne ogranicava ljude na taj nacin, tamo su primjenjeni tzv. permalinkovi.

mogao si da konvertujes prazan prostor u tacku kao sto je facebook uradio : 

http://php.net/manual/en/function.preg-replace.php

konkretno ovo ti je za konvertovanje razmaka i kose crte u ravnu crtu ili povlaku:

sBSAJnL.png

Ma znam kako se to radi, nisam ja pravio sajt to je skinuta tema i ostalo :D Moze i tako slazem se, izmedju Imena i prezimena da se stavi pa pise /Pera-Peric, tako je za forum namesteno, samo znam da nema tako na fejsbuku jer kad se ljudi registruju i udju na svoj profil gore im umesto imena pise: facebook.com/10101010013013101031031039010301 sto je jedinstveni kod nesto nalik id i tako nesto, pa su kasnije ubacili opciju da izmenis tu i stavis korisnicko ime tipa /pera.peric4, tako da ti oni ne spajaju ime i prezime, jer i to je problematicno posto nije unique kad ukucas u adressbaru jer ima stotine Pera Perica. 

O tome sam ti pricao i zasto bi moralo da postoji korisnicko ime pored imena i prezimena. 

Подели на овим сајтовима

Ладно има лажна држава Косово у опадајућем менију... 7896634

Додуше, има и Република Српска, тако да...

Сређено, постављена је Македонија са ћирилицом уместо лажног Косова...

Подели на овим сајтовима

И Југославија да се скине.... када је нема више

Она нека је :)

Има људи који воле Југославију :)

Подели на овим сајтовима

Ma znam kako se to radi, nisam ja pravio sajt to je skinuta tema i ostalo :D Moze i tako slazem se, izmedju Imena i prezimena da se stavi pa pise /Pera-Peric, tako je za forum namesteno, samo znam da nema tako na fejsbuku jer kad se ljudi registruju i udju na svoj profil gore im umesto imena pise: facebook.com/10101010013013101031031039010301 sto je jedinstveni kod nesto nalik id i tako nesto, pa su kasnije ubacili opciju da izmenis tu i stavis korisnicko ime tipa /pera.peric4, tako da ti oni ne spajaju ime i prezime, jer i to je problematicno posto nije unique kad ukucas u adressbaru jer ima stotine Pera Perica. 

O tome sam ti pricao i zasto bi moralo da postoji korisnicko ime pored imena i prezimena. 

pa i to je jos prostije za rijesiti, procesljas bazu da utvrdis ima li pera-peric, ako ima , turis mu  u  permalink dodatak, recimo godinu rodjenja ili redni broj pere perica ako ih ima 100, ovaj nas nek bude pera-peric.9, a koja je platforma u pitanju, nije valjda bbpress?

Подели на овим сајтовима

pa i to je jos prostije za rijesiti, procesljas bazu da utvrdis ima li pera-peric, ako ima , turis mu  u  permalink dodatak, recimo godinu rodjenja ili redni broj pere perica ako ih ima 100, ovaj nas nek bude pera-peric.9, a koja je platforma u pitanju, nije valjda bbpress?

Moze i tako, palo mi je na pamet, mada vecina tih drustvenih mreza ima i korisnicko ime pored Imena i prezimena, a koje korisnici posebno unose. Videcemo mozda ubacimo tako kako si napisao da ljudima bude lakse. 

Nije, neka wowonder tako nesto. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Да се пријавим, регистрован из прве и сретнем прво Њега лично!!!

Не, није Христос, ал` ми драго, много ми драго!

А баш сам се питао дал` ћемо се икад срести на нету пошто сам обрисао фејс а он давно напустио Поуке.

Баш сте ме обрадовали!!!

• Волим 1
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...