Јелена011 Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Sjajne ste dame Meni su ovih dana na pameti papuce i sandale kako ide leto, i tu nemam dileme. Grubin sandale su zakon. Nista udobnije i lakse za noge nisam nosila.. Za svaki dan, nema te plastike koju bih obula na 40 stepeni ili ono sto kod vecine sandala godinama vidim, tanak djon. Ja sam operisana od toga Nesto ovakvo mi je na pameti za ovu godinu Лапис Лазули, Sanja Т. and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 5 minutes ago, Јелена011 рече Sjajne ste dame Meni su ovih dana na pameti papuce i sandale kako ide leto, i tu nemam dileme. Grubin sandale su zakon. Nista udobnije i lakse za noge nisam nosila.. Za svaki dan, nema te plastike koju bih obula na 40 stepeni ili ono sto kod vecine sandala godinama vidim, tanak djon. Ja sam operisana od toga Nesto ovakvo mi je na pameti za ovu godinu I moja strina Senka ih voli. Kaže da ih ne bi dala ni za Lobotinke (mada ih nikada nije nosila, ako ćemo iskreno...mislim Lobotinke -.-) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Za te nisam cula, ove sam otkrila pre par godina i spasile su mi zivot Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 најпознатије штикле на свету http://eu.christianlouboutin.com/lu_en/homepage-1/women-1/shoes.html?p=1 Снежана, Ronald and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 7 minutes ago, Јелена011 рече Za te nisam cula, ove sam otkrila pre par godina i spasile su mi zivot I meni ove https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Louboutin АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Управо сада, Ayla рече I meni ove https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Louboutin A zato sam ja neobavestena Joj al stvarno vam svaka cast kad mozete. Ja mislim da bih umrla da to obujem na pet minuta, u stikli od par cm sam na maturi izdrzala samo za slikanje i posle je usledila preobuka, nikad nisam mogla da stanem na stiklu. Ni kad sam bila dete, moja ravnoteza je onako na svoju ruku, ja ne mogu da samo stojim u stiklama duze od par sekundi odma zanosim Prelepo mi je videti na drugome, ko to ume da nosi, tako mi je ma ne znam, prezenstveno. Ali to nisam ja. Kao sto recimo iako nosim sve ortopedske, ne mogu mokasine, espadrile, smeta mi i potpuno ravna sandala, cipela.Za razliku od stikli koje me nikad nisu vukle ovo jeste i bas sam recimo patila dugo u vreme ono srednje skole, faksa, joj prodjem pored radnje, svaka mi je lepa na svoj nacin, a znam da je ne mogu Na zadnjem poslu sam imala jednu mladju koleginicu, jaoj kako je bila em lepa em zgodna, em nosila stikle i haljine nekih nasih beogradskih mladih kreatora, koje je prilicno jeftino nabavljala, a svaka je bila unikat, i to je tako nosila, da nema ko se za njom nije okrenuo ni od muskih ni od zenskih. Bila je milina gledati. I sad ce Ronald da me strelja, ja volem da se okrecem za zgodnim zenama, lelee na suprotnom polu me nista fizicki ne moze oduseviti koliko na zenskom. Uzivajte na tim stiklicama i za nas ravne Лапис Лазули, Sanja Т., Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Navučem i ja ravno...nekad. Volim bajkerice. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 13 minutes ago, АлександраВ рече најпознатије штикле на свету http://eu.christianlouboutin.com/lu_en/homepage-1/women-1/shoes.html?p=1 Otrov (i još moj broj ) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 1 minute ago, Ayla рече (i još moj broj ) прави број за праве жене са правим штиклама Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Hvala nebesima na tome АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Ime i tu smo iste ja vrtoglavicu dobijem kad vidim ovoliku potpeticu a stopala sama vicu :"nemoj molim teee ni da pomislis,neeeee!" Divim se ko moze izistinski A sto Roni da te strelja pa on obozava lepe zene i ume da uziva u tim prizorima vise od bilo koga?Stvarno je divota videti tako lepe zene koje umeju tako da se nose ko pokretna mirisna ikebana.Muskarac koliko god da je i elegantan i zgodan i ima stila to pogledas konstatujes aha super svaka mu cast a zenu ceo dan da gledas ne moze da ti dosadi,meni je to ko umetnost evo Ajla kad stavi sliku milina gledati Dao Bog lepote ovom nasem caknutom narodu makar toga ne fali. Ronald and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Ovih dana nosim poncho... АлександраВ, Лапис Лазули, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 8 hours ago, Јелена011 рече A zato sam ja neobavestena Joj al stvarno vam svaka cast kad mozete. Ja mislim da bih umrla da to obujem na pet minuta, u stikli od par cm sam na maturi izdrzala samo za slikanje i posle je usledila preobuka, nikad nisam mogla da stanem na stiklu. Ni kad sam bila dete, moja ravnoteza je onako na svoju ruku, ja ne mogu da samo stojim u stiklama duze od par sekundi odma zanosim Prelepo mi je videti na drugome, ko to ume da nosi, tako mi je ma ne znam, prezenstveno. Ali to nisam ja. Kao sto recimo iako nosim sve ortopedske, ne mogu mokasine, espadrile, smeta mi i potpuno ravna sandala, cipela.Za razliku od stikli koje me nikad nisu vukle ovo jeste i bas sam recimo patila dugo u vreme ono srednje skole, faksa, joj prodjem pored radnje, svaka mi je lepa na svoj nacin, a znam da je ne mogu Na zadnjem poslu sam imala jednu mladju koleginicu, jaoj kako je bila em lepa em zgodna, em nosila stikle i haljine nekih nasih beogradskih mladih kreatora, koje je prilicno jeftino nabavljala, a svaka je bila unikat, i to je tako nosila, da nema ko se za njom nije okrenuo ni od muskih ni od zenskih. Bila je milina gledati. I sad ce Ronald da me strelja, ja volem da se okrecem za zgodnim zenama, lelee na suprotnom polu me nista fizicki ne moze oduseviti koliko na zenskom. Uzivajte na tim stiklicama i za nas ravne Sto Ronald, hehehe? Pa ja sam gledao Fashion TV odmah pošto sam iz pelena izašao, hehehe, mada poslednjih godina manje, pa i nikako, ali uvijek je zanimljivo ići u kupovinu sa zenama. Šta ja vise volim da pogledam? Pa kolekciju koju predstavljaju žene kao što i ljubitelji fudbala uglavnom više vole muškarce da vide na terenu, o čemu nam govori i odnos zarada Zizel zaradjuje kao Ronaldo, a Sean O'pry kao Celia Sasic( ne znam koliko tacno ona nisam mogao da nadjes na netu ali sam racionalno pretpostavio). Ali ja volim i žene na fudbalskom terenu da vidim jer je napredak koji su postigle u zadnjih nekoliko godina ogroman. Problem za visoku modu je što postoji velika mogucnost da ih 3D printing totalno poremeti jer bi njegova komercijalizacija značila da Ayla i Aleksandra mogu da kupe ili čak naprave (Ayla bi sigurno mogla, jer je umjetnik, ne znam čime se Aleksandra bavi)iste cipele kao ove za koje možda štede da ih kupe ili ih samo gledaju, od Louboutin, Prade ili Isssey Miyake itd. Obična pamučna majica kosta 5eura, medjutim svi znamo da joj marka podiže cijeni, medjutim meni je mnogo ljepse kada vidim kako neko ima izgradjen stil, koji uvijek produbljuje, pristupajuci modi kao umjetnik i koliko detaljima ostavljaj utisak i uzivo i na slici( kao Ayline duboke cipele na slikama forumasa, ali i farmerice koje su uklapaju, lijepo izbjeljene sa naglaskom na stranama, e sad i odnos njenih koljena i listova za taj model farmerica koje se uklapaju u njene cipele, mada nisam posvetio mnogo pažnje, već preletio sinoc) da uvijek može da bude kreativan i unosi nove raznovrsnosti. Meni je upravo najzanimljivije kad zene prilaze kriticki garderobi koju su obukle, skidaju oblace, gledaju se, razmišljaju, pa i nerviraju, hehehe. Mada mnogi mi se svidja ono što vidim ovde na ovoj temi, Jecine slike haljinica i sandalica, Snezine, Anikine, Arsenijine, Adelaidine, ove tvoje ravne sandalice naravno, i svih ostalih jer to govori koliko ozbiljno i posveceno pristupate odnosu izmedju svog tijela, garderobe, udobnosti itd i koliko je to daleko od ovog medijskog modnog kiča kojem smo izloženi svakodnevno, odnosno koliko se trudite da budete umjetnice kada je u pitanju odnos izmedju garderobe i tijela( kad Sanja predlaže Jeci kako bi mogla da iskoristi materijal, ona meni kroz tu poruku pokazuje njenu kreativnost) a za to uopšte nije bitno kako neko izgleda, jer ljubitelji mode uvijek traže nešto što će ih inspirisati kada je u pitanju garderoba koju oblace zene.Ja naletim nedavno na Sisley farmerice za 2.5 eura, Cavalli 3 eura i Bruno Banani 20 eura, ali muškarcima je mnogo jednostavnije, ne koriste šminku, frizure su jednostavnije itd. Meni je samo žao što mnogi ljudi u Crkvi, ne i na ovom forumu, pokušavaju bilo kakav vid umjetnosti istisnuti iz života hrišćana insistirajući na pravilima(na zensku modu mnogi gledaju sa nipodastvanjem), kao da ne mogu da shvate da je ljubav umjetnost svih umjetnosti koja zahtjeva najveću posvećenost i konstantantan rad na sebi kako bi kroz rijeci razumio i shvatio druge i svakim danom ih volio vise i ako se konstantno boreći sam sa sobom. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 АлександраВ, Ronald, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука