Ayla Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 38 minutes ago, Santi рече A šta da radim drugo sem da se pomirim sa sudbinom da pravo žensko nikad biti neću Jesi pravo žensko, samo se ti u tome osjećaš prijatno. Kad poželiš drugačije, biće drugačije. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 21, 2016 Нова,дивна.Плава!Ручни рад.Поклон а као да сам је ја бирала. Ronald, kamila, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 23 hours ago, *Jелена* рече Нова,дивна.Плава!Ручни рад.Поклон а као да сам је ја бирала. Super ti stoji, tanak ti je vrat pa ove punije dodju lijepo do izražaja, naravno i kosa je je osisina dovoljno sto omogućava da se vidi sa svih strana. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 hour ago, Ronald рече Super ti stoji, tanak ti je vrat pa ove punije dodju lijepo do izražaja, naravno i kosa je je osisina dovoljno sto omogućava da se vidi sa svih strana. Hvala Roni Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 19 minutes ago, *Jелена* рече Hvala Roni A da ne idem u detalje da se ova boja odlično uklapa i u blijed ten itd, hehe Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 22, 2016 Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 ... Ovo smo nosili kad smo bili mali ... Ленка* and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 22, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 22, 2016 1 hour ago, Ronald рече A da ne idem u detalje da se ova boja odlično uklapa i u blijed ten itd, hehe Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Ovo je od moje kolekcije. Obozavam lepe stikle, kosulje ove i boja roze, bele, crne, boja vatre.... lepo i kvaliteno. Ne volim sarenilo, previse nakita i ostalo kicenje kao da sam novogodisnja jelka. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 24, 2016 Пријави Подели Написано Јун 24, 2016 Jos ovu tasnu sa novcanikom da kupim i ovo cu dodati mojoj kolekciji. Лапис Лазули and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 26, 2016 Пријави Подели Написано Јун 26, 2016 Little red dress . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2016 Neša_ and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 30, 2016 Пријави Подели Написано Јун 30, 2016 .. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Da li je neko od ovde prisutnih imao iskustva sa tretmanima lica ... Koliko sam primetila - pojedini saloni u ponudi imaju i minival trepavica ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 Шта те занима у вези са третманима лица? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 1, 2016 Пријави Подели Написано Јул 1, 2016 47 minutes ago, Anika рече Шта те занима у вези са третманима лица? Imam vaucer za besplatni tretman ... ne znam za sta da se odlucim ... ...Ili da isprobam dobru staru metodu sa krastavcima ... koja glasi - jedan krastavac preseci na 2 dela , jedan deo izblendirati , a drugi iseci na kolutice ... Zatim zamoliti osobu od poverenja da nam nanese masku na lice ... ... Moracu to da probam ... Postoji jedna osoba u koji imam poverenja . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука