Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 minutes ago, Arsenija рече

P.s. Kako nosite suknje ? Sa cim ih kombinujete ...

Bodi majica...bodi rolka bez rukava...uži modeli košulja sa maramom oko vrata kao obavezni detalj, trik-majica i sako preko... Uži model suknje dobro prati i begi majica.
Boje u skladu sa suknjom, ali sa crnom ili bijelom nema greške.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Arsenija рече

Dodji da me vidis. :)

p.s. Sve zavisi od suknje, ali sad ima tako dobrih bluzica da se nabavi, prava je steta ne iskoristiti ih.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, kordun рече

jes, sta ce ti suknja kad ima tako dobrih bluzica

Naravno, kako ti sve znas. Bingo.  :whackado:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, Arsenija рече

Bilo čim gore, zavisi od vremenskih prilika (i džempere, i košulje, i obične bodi majice, i bretele etc) i sa nekim štiklama ili platformama na nogama, ne stoje mi lepo suknje i haljine na ravnu obuću, kratke mi noge. Dugonoge žene imaju valjda više sreće, ne izgledaju kao hidrant u suknjama sa nečim ravnim na nogama.

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Anika рече

Dodji da me vidis. :)

p.s. Sve zavisi od suknje, ali sad ima tako dobrih bluzica da se nabavi, prava je steta ne iskoristiti ih.

Vazi . :)  

Evo jedne blagocestive haljine ... 

927ffcd9e1b5ed2637d37d6f2f0e51e4.jpg
...

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Arsenija рече

Ko ima kratke noge treba da nosi kratke suknje ...  

Ko zna da sedi u kratkim suknjama i treba da ih nosi. Ja sedim i hodam kao prosečan bajker, stoga ako ne planiram da svi prekoputa vide kakve gaće nosim, nosim suknje do kolena i svi srećni.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Santi рече

Ko zna da sedi u kratkim suknjama i treba da ih nosi. Ja sedim i hodam kao prosečan bajker, stoga ako ne planiram da svi prekoputa vide kakve gaće nosim, nosim suknje do kolena i svi srećni.

:bighug:

Nasmijala si me iskrenošću...hvala :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...