Лапис Лазули Написано Јун 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 41 minutes ago, Santi рече Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Teksas haljina . Лапис Лазули and Anika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 P.s. Kako nosite suknje ? Sa cim ih kombinujete ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 3 minutes ago, Arsenija рече P.s. Kako nosite suknje ? Sa cim ih kombinujete ... Bodi majica...bodi rolka bez rukava...uži modeli košulja sa maramom oko vrata kao obavezni detalj, trik-majica i sako preko... Uži model suknje dobro prati i begi majica. Boje u skladu sa suknjom, ali sa crnom ili bijelom nema greške. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Devojka je nekada radila nokte u Bg-u, sad je zapalila preko, šteta. Odlično crta. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 14 minutes ago, Arsenija рече P.s. Kako nosite suknje ? Sa cim ih kombinujete ... Dodji da me vidis. p.s. Sve zavisi od suknje, ali sad ima tako dobrih bluzica da se nabavi, prava je steta ne iskoristiti ih. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 2 minutes ago, Anika рече Dodji da me vidis. p.s. Sve zavisi od suknje, ali sad ima tako dobrih bluzica da se nabavi, prava je steta ne iskoristiti ih. jes, sta ce ti suknja kad ima tako dobrih bluzica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 1 minute ago, kordun рече jes, sta ce ti suknja kad ima tako dobrih bluzica Naravno, kako ti sve znas. Bingo. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 11 minutes ago, Anika рече Naravno, kako ti sve znas. Bingo. zato sto i ja kombinujem bluzu bez suknje Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 33 minutes ago, Arsenija рече P.s. Kako nosite suknje ? Sa cim ih kombinujete ... Bilo čim gore, zavisi od vremenskih prilika (i džempere, i košulje, i obične bodi majice, i bretele etc) i sa nekim štiklama ili platformama na nogama, ne stoje mi lepo suknje i haljine na ravnu obuću, kratke mi noge. Dugonoge žene imaju valjda više sreće, ne izgledaju kao hidrant u suknjama sa nečim ravnim na nogama. Лапис Лазули and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 20 minutes ago, Anika рече Dodji da me vidis. p.s. Sve zavisi od suknje, ali sad ima tako dobrih bluzica da se nabavi, prava je steta ne iskoristiti ih. Vazi . Evo jedne blagocestive haljine ... ... Ronald, Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 4 minutes ago, Santi рече ne stoje mi lepo suknje i haljine na ravnu obuću, kratke mi noge. Ko ima kratke noge treba da nosi kratke suknje ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Ko ima kratke noge treba da nosi kratke suknje ... Ko zna da sedi u kratkim suknjama i treba da ih nosi. Ja sedim i hodam kao prosečan bajker, stoga ako ne planiram da svi prekoputa vide kakve gaće nosim, nosim suknje do kolena i svi srećni. Ленка*, kordun, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 4 minutes ago, Santi рече Ko zna da sedi u kratkim suknjama i treba da ih nosi. Ja sedim i hodam kao prosečan bajker, stoga ako ne planiram da svi prekoputa vide kakve gaće nosim, nosim suknje do kolena i svi srećni. Nasmijala si me iskrenošću...hvala Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 20 minutes ago, Ayla рече Nasmijala si me iskrenošću...hvala A šta da radim drugo sem da se pomirim sa sudbinom da pravo žensko nikad biti neću Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука