Рапсоди Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Пре пар дана видела сам девојку на улици која је носила такву одевну комбинацију / тако јој је фантастично стајала/ да сам напросто била одушевљена. Носила је капутић мало изнад колена бордо боје , провидне најлон чарапе и старке плитке исто у бордо варијанти.Невероватно са колико стила је умела то да понесе ... плитке старке и елегантан капут / претпостављам да је испод капута имала неку лепу кратку сукњу / Тако даме да знате, да обичне старке ако умете да их носите и искомбинујете могу да изгледају божанствено, модерно и стилски и све то са провидним најлон чарапама и елегантним краћим капутом......само треба знати знање.... PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 On 2.5.2016. at 13:10, *Jелена* рече ПрееееееКРАСНО!!! Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 3 hours ago, *Jелена* рече devojke,imam neki skroz blesav materijal,dajte ideju ako imate sta da sijem od njega? Хаљина-горњи део и шлеп од овог матерјала, напред тил до пода,или неки сличан матерјал, а подсукња, неки црни матерјал мало краћи-рецимо до колена. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Управо сада, Сања Т. рече Хаљина-горњи део и шлеп од овог матерјала, напред тил до пода,или неки сличан матерјал, а подсукња, неки црни матерјал мало краћи-рецимо до колена. Vau super ideja! Hvala Sanjci! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Управо сада, *Jелена* рече Vau super ideja! Hvala Sanjci! На услузи Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 3 hours ago, *Jелена* рече mada i meni treba za svadbu,al se srecom udaje neka moja slikarka pa mogu da pustim masti na volju i stavim naocare za sunce u obliku zvezda i neku ludu frizuru hihi i da me izbace sa ulaza sa naznakom: cirkus je dve ulice nize! Mrzim to kad nesto kao moram da se obucem elegantno ... Prolece je ... Razmiljala sam da kupim jednu belu haljinu i krem cipele , ubacila bih i neki crveni detalj ... Ali , to je smesno ... Odabracu nesto jednostavnije ... Nesto obicno ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 2 hours ago, Сања Т. рече On 2.5.2016. at 13:10, *Jелена* рече ПрееееееКРАСНО!!! Заиста, Сања прекрасно. Па ово се и мени свиђа! А у ствари тајна је у црвеном кармину - због контраста. Види, цвеће које је по природи црвено, бледи од силине усана оне која хаљину носи. Рапсоди, Лапис Лазули and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 hour ago, PredragVId рече Заиста, Сања прекрасно. Па ово се и мени свиђа! А у ствари тајна је у црвеном кармину - због контраста. Види, цвеће које је по природи црвено, бледи од силине усана оне која хаљину носи. Vidi...stvarno nosi karmin...nisam ga ni primetila. Ipak je haljina prekrasna zbog dezena Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 1 minute ago, Сања Т. рече Vidi...stvarno nosi karmin...nisam ga ni primetila. Ipak je haljina prekrasna zbog dezena Ма није. Шалим се. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 On 27.4.2016. at 14:33, Ronald рече http://obucametro.rs/index.php?route=product/product&path=58_59&product_id=583 udobne prakticne ali ova roze boja uf malo vristi ,nesto je nervozna Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Мај 9, 2016 Пријави Подели Написано Мај 9, 2016 udobne prakticne [emoji4] ali ova roze boja uf malo vristi ,nesto je nervozna [emoji4] Kad su lijepe noge i stopala koja su obula ovo[emoji1] ,samo mogu za njima da vriste, hehehe[emoji1] Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2016 10 hours ago, Ronald рече Kad su lijepe noge i stopala koja su obula ovo ,samo mogu za njima da vriste, hehehe Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2016 АлександраВ, florenntina and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 АлександраВ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука