Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре пар дана видела сам девојку на улици која је носила такву одевну комбинацију / тако јој је фантастично стајала/ да сам напросто била одушевљена. Носила је капутић мало изнад колена бордо боје , провидне најлон чарапе и старке плитке исто у бордо варијанти.Невероватно са колико стила  је умела то да понесе ...  плитке старке и елегантан капут / претпостављам да је испод капута имала неку лепу кратку  сукњу / Тако даме да знате, да обичне старке ако умете да их носите и искомбинујете  могу да изгледају божанствено, модерно и стилски и све то са провидним најлон чарапама и елегантним краћим капутом......само треба знати знање....;) 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, *Jелена* рече

27yahyp.jpg

v75qae.jpg

devojke,imam neki skroz blesav materijal,dajte ideju ako imate sta da sijem od njega? :1319_womens::smeh2:

Хаљина-горњи део и шлеп од овог матерјала, напред тил до пода,или неки сличан матерјал, а подсукња, неки црни матерјал мало краћи-рецимо до колена.:scratch_head::stadaradim:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Сања Т. рече

Хаљина-горњи део и шлеп од овог матерјала, напред тил до пода,или неки сличан матерјал, а подсукња, неки црни матерјал мало краћи-рецимо до колена.:scratch_head::stadaradim:

Vau super ideja! Hvala Sanjci! :smeh2:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, *Jелена* рече

mada i meni treba za svadbu:smil443643319dc3d:,al se srecom udaje neka moja slikarka pa mogu da pustim masti na volju :kupanje: i stavim naocare za sunce u obliku zvezda i neku ludu frizuru hihi :D i da me izbace sa ulaza sa naznakom: cirkus je dve ulice nize! stretcher

Mrzim to kad nesto kao moram da se obucem elegantno ...

Prolece je ... Razmiljala sam da kupim jednu belu haljinu i krem cipele , ubacila bih i neki crveni detalj ... Ali , to je smesno ... Odabracu nesto jednostavnije ... Nesto obicno ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Сања Т. рече

On 2.5.2016. at 13:10, *Jелена* рече

1461517897575746741.jpg

ПрееееееКРАСНО!!!   :)))

Заиста, Сања прекрасно. Па ово се и мени свиђа! А у ствари тајна је у црвеном кармину - због контраста. Види, цвеће које је по природи црвено, бледи од силине усана оне која хаљину носи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, PredragVId рече

Заиста, Сања прекрасно. Па ово се и мени свиђа! А у ствари тајна је у црвеном кармину - због контраста. Види, цвеће које је по природи црвено, бледи од силине усана оне која хаљину носи.

Vidi...stvarno nosi karmin...nisam ga ni primetila.

Ipak je haljina prekrasna zbog dezena ;)

Подели на овим сајтовима

On 27.4.2016. at 14:33, Ronald рече

udobne prakticne :) ali ova roze boja uf malo vristi ,nesto je nervozna :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

udobne prakticne [emoji4] ali ova roze boja uf malo vristi ,nesto je nervozna [emoji4]

Kad su lijepe noge i stopala koja su obula ovo[emoji1] ,samo mogu za njima da vriste, hehehe[emoji1]

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

10 hours ago, Ronald рече

Kad su lijepe noge i stopala koja su obula ovoemoji1.png ,samo mogu za njima da vriste, heheheemoji1.png

Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...