Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Nazalost ne, al bih voljela da naucim. A volite li marame i saloveee? Ja daaaaaa, i cesto ih nosim....i onda mi dosade pa zaboravim neki period na njih...pa dok se ne sjetim opet Salove volim samo ovako na slici ne znam zasto ne podnosim nista tako oko vrata smeta mi valjda kratak vrat pa me gusi (tripujem) inace su mnogo lepe ove dve marame Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 A volite li marame i saloveee? Ja daaaaaa, i cesto ih nosim....i onda mi dosade pa zaboravim neki period na njih... ... Salove nosim samo kad je hladno ... Interesantno je - bar meni - nositi sal preko jednobojne haljine , ali samo ako u tome ne izgledate smesno ... ... Secam se da je moja Majka imala pune fioke marama i ja sam kao dete svaki dan to sa odusevljenjem pakovala ... I bar jednom dnevno sam otvarala neke sminke na sprat ... I gledala sta sve ima , bilo je prelepo , zato sam kasnije mnogo volela da crtam svoju Majku u cipelama sa stiklom i sebe pored nje , sa malo manjim stiklama ... Dugo je taj crtez bio zalepljen na jednom zidu ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ja volim spoj etno i modernog....... Moderno upakovan etno stil. PredragVId, Лапис Лазули and kamila је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ja volim spoj etno i modernog....... Moderno upakovan etno stil. I ja ! Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Шлиц.Сјајни су ми https://www.facebook.com/www.slic.rs/ npr https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/s960x960/12829028_10153482342436903_8890908983999845121_o.jpg Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Rapso IVKO jel da? http://www.ivko.com/sr/ Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Rapso IVKO jel da? http://www.ivko.com/sr/ Uf...uf...sjajno ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Lapi da ne zapostavimo muške... Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Lapi da ne zapostavimo muške... Taman posla muski su mi omiljeni vazda bili Ali ovde ovo su tasnice i masnice...znaci oceujem da se oni prikljuce ,i daju misljenje o zenskom odevanju,a za musku odecu druga tema Рапсоди and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 ...џинс у свим могућим комбинацијама Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Lapi da ne zapostavimo muške... ... Sutra cu vam se i ja pridruziti ... ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ja nemam pojma sta volim od garderobe. Najvise volim da mi je udobno, da me nista ne steze, da mi ne spada pa da moram da navlacim ili se utezem u kaiseve.... Volim haljine, one su mi bas udobne. Trenerke ni po kuci ne nosim. Nikada u zivotu nisam imala trenerku u kompletu. Gornji i donji deo. Ozbiljno. Nekako mi se to nikad nije svidjalo, ni patike nemam. ( Imam starke, ali to nisu patike) Снежана је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2016 Ja nemam pojma sta volim od garderobe. Najvise volim da mi je udobno, da me nista ne steze, da mi ne spada pa da moram da navlacim ili se utezem u kaiseve.... Volim haljine, one su mi bas udobne. Trenerke ni po kuci ne nosim. Nikada u zivotu nisam imala trenerku u kompletu. Gornji i donji deo. Ozbiljno. Nekako mi se to nikad nije svidjalo, ni patike nemam. ( Imam starke, ali to nisu patike) A sta nosis po kuci Adel? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 24, 2016 Пријави Подели Написано Март 24, 2016 A sta nosis po kuci Adel? Ako ne moram nigde da idem i niko nece da dodje kod mene ogrtac preko pidzame , to je jedna varijanta. Druga- helanke i neku majicu. Kada je leto haljinu... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 25, 2016 Пријави Подели Написано Март 25, 2016 Jedna jedina Kate Middleton. Sve sto obuce joj tako dobro lezi. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука