Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево, натерала си ме да ти фоткам једну хаљиницу. Мало ми се изгужвала у ормару, не замери. :)))

251006489f6e5d56b7ca597304d15d7850e15e29

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

938620841063eda4cf15ba23798df5751ec2e5d3

Ову блузицу сам видела уживо, феноменална је, материјал је предиван. Панталоне бих променила. Не толико боју, колико модел.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Сад, гле, нпр. ово. Материјал није лош, сукња онако, могло је и мало другачије, горњи део ок ко има лепа рамена :))) , накит бих мењала. Али уз ово мора да иде неко освежење, сувише је црне. Тако да нека лепа торбица, сандалице, шта знам...

9291326696ae0e078f9e3dfb7f67dc1ceeb0c5df

Подели на овим сајтовима

Ovu haljinicu sam uzela prosle godine za sestrinu svadbu 

9a4vvs.jpg

mada sam htela ovu srednju svetlu ali je nisu imali tada 

72cbhh.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ево, натерала си ме да ти фоткам једну хаљиницу. Мало ми се изгужвала у ормару, не замери. :)))

251006489f6e5d56b7ca597304d15d7850e15e29

svila? :)

Подели на овим сајтовима

Дај бре Лапис, у сред поста, подсећа ме ово на Зораннах. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Hvala  :) 

od cega je pravljeno?

Ovo je pravljeno od beolina, a inace koristim i glinu, zanimam se tako  :D  Zauzete ruke, zuzete misli. Em volim da nosim nakit em volim da ga pravim  girl_smiley

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Oblacim se i kupujem u zavisnosti od trenutnog raspolozenja  :D  Tako da u mom ormaru moze da se nadje par komada garderobe koje sam kupila nekad a obukla nikad  :stadaradim:

Ono sto je jedino sigurno da uvek volim i nosim kako god da sam raspolozena, u bilo koje godisnje doba, u bilo koje doba dana, za bilo koju priliku je nakit. Imam gomilu nakita, sto kupljen sto napravljen by me , sto darovan....mindjuse, narukvice, prstenje, ogrlice, lancici.... :cheesy3:  

Svaka ti cast ovo za nakit,uvek sam se divila zenama koje uvek nose neki nakit,ja volim nakit a tako me iritira ,nosim ga samo u bas svecanim prilikama ili kad imam zivaca za to inace me nervir da mi se tu nesto muva krece oko vrata ruke ,krstic na lancicu mi je maksimum i neke mindjuse sto ih i ne osecam.srebro,alergicna na biyuteriju mada nekad uspem da nosim i to kratko.

inace ovaj rišelje fazon volim u skoro svemu :)

i1xop4.jpg

Подели на овим сајтовима

@Anika.Ja ni ne znam sta je to Zorannah ako mi verujes,cula sam za to ime ,ali me toliko ne zanima da ne mogu ni da proguglam :)

Inace za mene odeca nije nesto kao kapric,hir ja to vise posmatram kao umetnost,lepa slika,lepa muzika-lepa halina,cipelice,frizura...nesto u cemu uzivam u smislu ideje stvaralastva,kreativnosti ,inspiracije,dozivljaja ,ne neki prestiz,ideali i sta ti ja znam za sta vec sve to nekome sluzi...:)

Ineteresantne su koka majce :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...