Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 P.s.... a sada pišite .... Šta je to neophodno svakoj ženi ... 1 . Mala crna haljina 2. Mala siva haljina 3 . Mala teget haljinica. ... 4. Haljina na cvetice 5. Zimska džemper haljina 6.Crna haljina sa cipkom 7. Bordo haljina 8 . Crna satenska ... 9 . Jadna sa zelenim cirkonima. .. .... 18 . Još jedna lepa cvetna ... letnja haljina . I naravno -19 . hit sezone - siva na kockice ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 @Debora Super ti je slatka ideja,svidja mi se, podrzavam! A haljina za Di bas lepa Debora је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 2 hours ago, Живана рече @Debora Super ti je slatka ideja,svidja mi se, podrzavam! A haljina za Di bas lepa Hvala ti ja gomilu odeće imam koju ne nosim, i različitih stilova i brojeva, pošalje mi ponekad tetka iz Austrije... glupo mi da joj kažem: šalji tetka pare umesto ovogapa se tako skupi, i onda mi ili stoji, ili prodam/razmenim/poklonim. Eto ja sam kao probila led, ako ste za kačite sličice, možda ideja i zaživi "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Ne znam da li ste primetili da se na novim modelima rukavica ... na vrhovima palca i kažiprsta nalaze kao neki satenski dodatni elementi ... ako ih tako mogu nazvati ... Čemu li to služi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 10 minutes ago, Arsenija рече Ne znam da li ste primetili da se na novim modelima rukavica ... na vrhovima palca i kažiprsta nalaze kao neki satenski dodatni elementi ... ako ih tako mogu nazvati ... Čemu li to služi ? daj neku sliku.. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 11 minutes ago, Debora рече daj neku sliku.. Nemam sliku ... ali imam utisak da to služi za nekakav tač . Rukavice su mozda dizajnirane tako da budu u službi mobilnih telefona ... ali nisam sigurna ... Skroz neobicna pojava . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 8 hours ago, Arsenija рече Ne znam da li ste primetili da se na novim modelima rukavica ... na vrhovima palca i kažiprsta nalaze kao neki satenski dodatni elementi ... ako ih tako mogu nazvati ... Čemu li to služi ? Da mozes da pises na Poukama sa telefons i na -10 C dok cekas autobus -Владимир-, Arsenija and Debora је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 21, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2016 Kat von D Ayla and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 31, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2016 Lady Godiva, Данче*, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 volim pletene zimske haljine Лапис Лазули, Ayla , Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 28, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2017 Meni se dopada ovako neki grunge, rock stil.. Ayla , Ronald and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 15, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 15, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2017 Кожне јакне са везом, апсолутни хит за пролеће 2017. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2017 то су те боје АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука