Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 1 hour ago, Ronald рече Jeco, zar sumnjas u moj ukus, hehe Nikada Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 To su te ikone stila . Elem , sa tolikim budzetom svako bi znao da se nabudzi ... P.s. Samo se kad nas na Balkanu zene budze i silikonima . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 23 minutes ago, Tvrtko рече Ja tek sad ukapirao da si ustvari pitala: jesi li čudna što bi nosila feredžu. Prvobitno sam pomislio da je pitanje: zašto bi je nosila, pa sam je zato predložio kao zaštitu protiv komaraca. Nego juče ti svratim ja u jednu radnju, kad tamo: jedna ekstra lepa devojka. Toliko joj je dobro stajalo ono što je imala na sebi, da sam bio prinuđen da je pohvalim. Oduševila se, a onda smo se upoznali. Imala je na sebi belu majicu, a preko nje sivi džemper sa krupnim redovima (ne znam kako se to kaže), otprilike ovakav kao na slici, samo duži, pa joj se pupak ne bi video kad ne bi imala ništa ispod: I više joj je otkriveno jedno rame, ali samo jedno. Imala je dole farmerke, mestimično iscepane, pa je na tim mestima koža nepokrivena. Krstove ne nosi kao ova vernica na slici. Izgleda kako si na ZRU otvorilo ti se, još smo ti i samopouzdanje napumpali, hehe Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 1 hour ago, Tvrtko рече Ja tek sad ukapirao da si ustvari pitala: jesi li čudna što bi nosila feredžu. Prvobitno sam pomislio da je pitanje: zašto bi je nosila, pa sam je zato predložio kao zaštitu protiv komaraca. Nego juče ti svratim ja u jednu radnju, kad tamo: jedna ekstra lepa devojka. Toliko joj je dobro stajalo ono što je imala na sebi, da sam bio prinuđen da je pohvalim. Oduševila se, a onda smo se upoznali. Imala je na sebi belu majicu, a preko nje sivi džemper sa krupnim redovima (ne znam kako se to kaže), otprilike ovakav kao na slici, samo duži, pa joj se pupak ne bi video kad ne bi imala ništa ispod: I više joj je otkriveno jedno rame, ali samo jedno. Imala je dole farmerke, mestimično iscepane, pa je na tim mestima koža nepokrivena. Krstove ne nosi kao ova vernica na slici. lepa kombinacija kako si opisao svidja mi se Ronald and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Лапис Лазули and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 8 minutes ago, -Владимир- рече Da li nesto nedostaje ne ovoj slici ? Ja bih recimo promenila patike , da one budu u boji ... A vi ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 2 minutes ago, Tvrtko рече I mi . Tvrtko , recite Vi nama koju grsku najcesce prave muskarci pri izboru farmerica ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 1 minute ago, Tvrtko рече Pa... kako da Vam kažem, ... ja, ovaj... Možda je greška što biraju jednobojne umesto šarenih? Greska . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 @Ronald, @Tvrtko Избрисане су вам поруке, Роналде не чачкај га више, Твртко не тули више на свакој теми, зар ти није доста одобравања? Пријатна ноћ Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 7 minutes ago, Tvrtko рече @Arsenija, Jel' imaš neko lakše pitanje? A mogla bi usput da kažeš i koja je ta greška. Ја видех неке добре моделе хаљина што је критиковани поставио Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 15 minutes ago, Tvrtko рече Tvrtko , nemoj da places . Uzmi jednu praistorijsku musku maramicu ... ... P.s. Deko , ako ovo citas , znaj da te puno volim ... kao i to da su tvoje maramice najlepse . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 12 minutes ago, Tvrtko рече @Arsenija, Jel' imaš neko lakše pitanje? A mogla bi usput da kažeš i koja je ta greška. Salila sam se ... Mislim da je greska upravo ta - izbeljene pantalone . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 18 minutes ago, Снежана рече @Ronald, @Tvrtko Избрисане су вам поруке, Роналде не чачкај га више, Твртко не тули више на свакој теми, зар ти није доста одобравања? Пријатна ноћ Moram ga cackati jer forum čitaju i drugi i na trabunjanje se uvijek mora odgovoriti. Jesam pretjerao, ali ni on ne prestaje. Prijatna i tebi noć http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 4 minutes ago, Tvrtko рече Zar ima negde drugačijih da se kupe? I ja verujem da ih je tesko naci ... A sada , idem da spavam , sutra me ceka naporan dan ... i standardno ustajanje u 6 h ... Krv , suze i znoj ... a plata je moja standardno - na Nebesima ... Laku noc . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука