Jump to content

Ташнице, машнице и тако редом...

Оцени ову тему

Препоручена порука

23 minutes ago, Tvrtko рече

Ja tek sad ukapirao da si ustvari pitala: jesi li čudna što bi nosila feredžu.

Prvobitno sam pomislio da je pitanje: zašto bi je nosila, pa sam je zato predložio kao zaštitu protiv komaraca.   joooj

Nego juče ti svratim ja u jednu radnju, kad tamo: jedna ekstra lepa devojka. Toliko joj je dobro stajalo ono što je imala na sebi, da sam bio prinuđen da je pohvalim. Oduševila se, a onda smo se upoznali.

Imala je na sebi belu majicu, a preko nje sivi džemper sa krupnim redovima (ne znam kako se to kaže), otprilike ovakav kao na slici, samo duži, pa joj se pupak ne bi video kad ne bi imala ništa ispod:

moda-fashion-grazia-stil-dana-letnji-dze

I više joj je otkriveno jedno rame, ali samo jedno.

Imala je dole farmerke, mestimično iscepane, pa je na tim mestima koža nepokrivena. Krstove ne nosi kao ova vernica na slici.  

Izgleda kako si na ZRU otvorilo ti se, još smo ti i samopouzdanje napumpali, hehe :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Tvrtko рече

Ja tek sad ukapirao da si ustvari pitala: jesi li čudna što bi nosila feredžu.

Prvobitno sam pomislio da je pitanje: zašto bi je nosila, pa sam je zato predložio kao zaštitu protiv komaraca.   joooj

Nego juče ti svratim ja u jednu radnju, kad tamo: jedna ekstra lepa devojka. Toliko joj je dobro stajalo ono što je imala na sebi, da sam bio prinuđen da je pohvalim. Oduševila se, a onda smo se upoznali.

Imala je na sebi belu majicu, a preko nje sivi džemper sa krupnim redovima (ne znam kako se to kaže), otprilike ovakav kao na slici, samo duži, pa joj se pupak ne bi video kad ne bi imala ništa ispod:

moda-fashion-grazia-stil-dana-letnji-dze

I više joj je otkriveno jedno rame, ali samo jedno.

Imala je dole farmerke, mestimično iscepane, pa je na tim mestima koža nepokrivena. Krstove ne nosi kao ova vernica na slici.  :)))

lepa kombinacija kako si opisao svidja mi se :) 

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

@Ronald, @Tvrtko

Избрисане су вам поруке, Роналде не чачкај га више, Твртко не тули више на свакој теми, зар ти није доста одобравања?

Пријатна ноћ :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Tvrtko рече

:cmizdrenje:

@Arsenija,  Jel' imaš neko lakše pitanje? 

A mogla bi usput da kažeš i koja je ta greška.  ;)

Ја видех неке добре моделе хаљина што је критиковани поставио:aplauz:

• Волим 1

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Tvrtko рече

:cmizdrenje:

@Arsenija,  Jel' imaš neko lakše pitanje? 

A mogla bi usput da kažeš i koja je ta greška.  ;)

Salila sam se ... :)

Mislim da je greska upravo ta - izbeljene pantalone . 

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

18 minutes ago, Снежана рече

@Ronald, @Tvrtko

Избрисане су вам поруке, Роналде не чачкај га више, Твртко не тули више на свакој теми, зар ти није доста одобравања?

Пријатна ноћ :)

Moram ga cackati jer forum čitaju i drugi i na trabunjanje se uvijek mora odgovoriti. Jesam pretjerao, ali ni on ne prestaje. Prijatna i tebi noć:)

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Tvrtko рече

Zar ima negde drugačijih da se kupe?  ne_shvata

I ja verujem da ih je tesko naci ... 

A sada , idem da spavam , sutra me ceka naporan dan ... i standardno ustajanje u 6 h ...

Krv , suze i znoj   ... a plata je moja standardno - na Nebesima ... :1502_baby:  Laku noc .

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...