Jump to content

Не могу да будем део света где жене не желе децу, а мушкарци не желе породицу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дискутабилно, мислим да има од свега по мало, а највише шта види у породици, како се мајка сама облачила и како је децу облачила, онда тек све остало.

Па мислим, размисли, и жене воле знаш већ шта, па нико не маше с тиме кад се удвара  :))

pa majka je uci svemu tome jos dok nije ni osnovnu skolu zavrsila, dosla takva vremena gdje se proizvode slabi ljudi, ali glavni motiv tome je da nadje sto boljeg muskarca za sebe, ovo drugo sa igrom sujete izmedju zena je sporedna stvar...

vecini muskaraca su interesantne drolje, ajde da se ne lazemo, malo je muskaraca koji  su to prevazisli, ja ih malo poznajem,  vecini mojih prijatelja muskaraca zamjeram najvise to, mozda ti brate zivis u drugacijem svijetu od mene

Подели на овим сајтовима

ja se sa tim ne slazem uopste, zenama ej njihov izgled i seksualnost gotovo jedino oruzje kojim pridobijaju muskarce, zene su bas onakve kakve ih muskarci hoce, one tu nemaju previse izbora, muskarci hoce danas da zene izgledaju kao drolje, pa se one u skladu sa tim i oblace, tu su najmanje one krive, a najvise muske zelje, muskarci se na ulici okrecu za nekom koja je iskazala svoje atribute, na normalne ne obracaju paznju, ostale zene nisu corave da to ne vide, pa su se adaptirale na te uslove

Al si ovo podmuklo podvalio :nene:

Подели на овим сајтовима

pa majka je uci svemu tome jos dok nije ni osnovnu skolu zavrsila, dosla takva vremena gdje se proizvode slabi ljudi, ali glavni motiv tome je da nadje sto boljeg muskarca za sebe, ovo drugo sa igrom sujete izmedju zena je sporedna stvar...

vecini muskaraca su interesantne drolje, ajde da se ne lazemo, malo je muskaraca koji  su to prevazisli, ja ih malo poznajem,  vecini mojih prijatelja muskaraca zamjeram najvise to, mozda ti brate zivis u drugacijem svijetu od mene

а у чему се тачно не слажемо?

Подели на овим сајтовима

ипак погледај видео прво ;)

Joj ne mogu, počela sam, htela makar na preskoke, ali nemam živaca za to :smeh1: .

Osećam se kao da gledam Žene u crnom :)):smeh1: :smeh1: :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Joj ne mogu, počela sam, htela makar na preskoke, ali nemam živaca za to :smeh1: .

Osećam se kao da gledam Žene u crnom :)):smeh1: :smeh1: :smeh1:

Хехе, уопште није то што мислиш да јесте.

Ја сам мислио да се ви феминисткиње борите против предрасуда... ;) 

Подели на овим сајтовима

Хехе, уопште није то што мислиш да јесте.

Ја сам мислио да се ви феминисткиње борите против предрасуда... ;)

Ma čitala sam o njima, gvirnula im i na forum...šta ja znam,, not my cup of tea.

Подели на овим сајтовима

Ma čitala sam o njima, gvirnula im i na forum...šta ja znam,, not my cup of tea.

пс: заправо критикује претерани migtow и изједначава га са ,,трећеталасним феминизмом"  (шта год то било), у смислу како мисле и делују

:unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

а у чему се тачно не слажемо?

u tome da su krivlji muskarci za ovakvo stanje, zene nisu sposobne da tvore drustvo, vazda se prilagodjavaju muskarcima, za sve ovo smo mi najvise krivi, eto nam sada

Подели на овим сајтовима

пс: заправо критикује претерани migtow и изједначава га са ,,трећеталасним феминизмом"  (шта год то било), у смислу како мисле и делују

:unbelieveble:

To je ok, delovalo mi je da podržava, moja greška. Oni su mi američka verzija Žena u crnom :))

Cenim da je to - feminizam je postao toliko jak da se okrenuo protiv sebe i stvorio MGTOW :smeh1:

Подели на овим сајтовима

u tome da su krivlji muskarci za ovakvo stanje, zene nisu sposobne da tvore drustvo, vazda se prilagodjavaju muskarcima, za sve ovo smo mi najvise krivi, eto nam sada

Не могу мушкарци бити криви зато што им се свиђају жене! А жене воле да су привлачне.

Немој сад и ти ко радикални феминизам!   :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...