kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Дискутабилно, мислим да има од свега по мало, а највише шта види у породици, како се мајка сама облачила и како је децу облачила, онда тек све остало. Па мислим, размисли, и жене воле знаш већ шта, па нико не маше с тиме кад се удвара pa majka je uci svemu tome jos dok nije ni osnovnu skolu zavrsila, dosla takva vremena gdje se proizvode slabi ljudi, ali glavni motiv tome je da nadje sto boljeg muskarca za sebe, ovo drugo sa igrom sujete izmedju zena je sporedna stvar... vecini muskaraca su interesantne drolje, ajde da se ne lazemo, malo je muskaraca koji su to prevazisli, ja ih malo poznajem, vecini mojih prijatelja muskaraca zamjeram najvise to, mozda ti brate zivis u drugacijem svijetu od mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ti su mi hit, PRAVDA ZA MUŠKARCE ! a dobro, to je cena slobode govora...mišljenje je kao zadnjica, svako ga ima, ali bih radije živela u takvom nego cenzurisanom svetu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Kjanu danas porucio: Muski govorite u svoje ime! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ja se sa tim ne slazem uopste, zenama ej njihov izgled i seksualnost gotovo jedino oruzje kojim pridobijaju muskarce, zene su bas onakve kakve ih muskarci hoce, one tu nemaju previse izbora, muskarci hoce danas da zene izgledaju kao drolje, pa se one u skladu sa tim i oblace, tu su najmanje one krive, a najvise muske zelje, muskarci se na ulici okrecu za nekom koja je iskazala svoje atribute, na normalne ne obracaju paznju, ostale zene nisu corave da to ne vide, pa su se adaptirale na te uslove Al si ovo podmuklo podvalio http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ti su mi hit, PRAVDA ZA MUŠKARCE ! a dobro, to je cena slobode govora...mišljenje je kao zadnjica, svako ga ima, ali bih radije živela u takvom nego cenzurisanom svetu. ипак погледај видео прво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 pa majka je uci svemu tome jos dok nije ni osnovnu skolu zavrsila, dosla takva vremena gdje se proizvode slabi ljudi, ali glavni motiv tome je da nadje sto boljeg muskarca za sebe, ovo drugo sa igrom sujete izmedju zena je sporedna stvar... vecini muskaraca su interesantne drolje, ajde da se ne lazemo, malo je muskaraca koji su to prevazisli, ja ih malo poznajem, vecini mojih prijatelja muskaraca zamjeram najvise to, mozda ti brate zivis u drugacijem svijetu od mene а у чему се тачно не слажемо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 ипак погледај видео прво Joj ne mogu, počela sam, htela makar na preskoke, ali nemam živaca za to . Osećam se kao da gledam Žene u crnom :smeh1: Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Joj ne mogu, počela sam, htela makar na preskoke, ali nemam živaca za to . Osećam se kao da gledam Žene u crnom :smeh1: Хехе, уопште није то што мислиш да јесте. Ја сам мислио да се ви феминисткиње борите против предрасуда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Хехе, уопште није то што мислиш да јесте. Ја сам мислио да се ви феминисткиње борите против предрасуда... Ma čitala sam o njima, gvirnula im i na forum...šta ja znam,, not my cup of tea. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ma čitala sam o njima, gvirnula im i na forum...šta ja znam,, not my cup of tea. пс: заправо критикује претерани migtow и изједначава га са ,,трећеталасним феминизмом" (шта год то било), у смислу како мисле и делују Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 а у чему се тачно не слажемо? u tome da su krivlji muskarci za ovakvo stanje, zene nisu sposobne da tvore drustvo, vazda se prilagodjavaju muskarcima, za sve ovo smo mi najvise krivi, eto nam sada Рапсоди and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 пс: заправо критикује претерани migtow и изједначава га са ,,трећеталасним феминизмом" (шта год то било), у смислу како мисле и делују To je ok, delovalo mi je da podržava, moja greška. Oni su mi američka verzija Žena u crnom Cenim da je to - feminizam je postao toliko jak da se okrenuo protiv sebe i stvorio MGTOW http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 u tome da su krivlji muskarci za ovakvo stanje, zene nisu sposobne da tvore drustvo, vazda se prilagodjavaju muskarcima, za sve ovo smo mi najvise krivi, eto nam sada Не могу мушкарци бити криви зато што им се свиђају жене! А жене воле да су привлачне. Немој сад и ти ко радикални феминизам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 Ма важно да се волимо, све остало није битно... JESSY and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука