Дијана. Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 ne mogu naći jednu pjesmu , pjeva je Bichevskaya i spada u opus jeromonaha Romana, o dječaku koji pjeva o svojoj smrti, i sjećam se samo dijela refrena ---ah,umru ja, umru ja... moja skromna margilka... evo nešto srodno ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Mocartov Requiem, svakako, naročito neki dijelovi... Zero, Иван Ивковић and Pancakes је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 putniče stani, jer grob ljubav skriva. ...zagrljene kosti, grešnika mladih koje okriviše za tajnu ljubav i grijehe mladosti... +++ https://www.youtube.com/watch?v=cypUMZan7Vg Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Ова острвска, фолк-панк-рок сензација је имала честе искоке "у пакао". Неке од импресија су у овим композицијама. С тим што је потоња инспирисана, не баш примјерним и од заједнице прихваћеним, животом и дјелом Жана Женеа. ВјечитиНуб је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Nádherný zpěv horňáckého primáše PETRA MIČKY s jeho hudeckou muzikou na pohřbu seniora B. Rychlíka, Morava VELKÁ NAD VELIČKOU-Pohřeb folkloristy JAROŠKA SLOVÁKA: před kostelem-zpěváci, muzika, Morava VIDEO: http://bit.ly/1QYWFP1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2016 Sopor Aeternus - The Skeletal Garden "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 У питању је "Када будем умро", Душко Јакшић је извођач! Нема пјесме на - youtube! http://www.mojvideo.com/video-kad-budem-umro/ab04b5bc8279a96d6312 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 5, 2016 Пријави Подели Написано Март 5, 2016 ...животе како умиреш и како обитаваш у гробу и рушиш царство смрти и подижеш мртве из ада.. Дијана., Zero and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 The Dubliners - Fiddler's Green Zero је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Иван Ивковић and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 On 6. 3. 2016. at 18:06, Zero рече www.youtube.com/watch?v=klzEgethNDk Невероватно како људи умеју да споје овако тежак текст са овако веселом музиком. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Dolu cintorínom + text, Dole grobljem, slovačka narodna FS Vršatec - Dolu cintorínom, Dole grobljem, slovačka narodna Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Sága krásy - Slovak folk music. Oj, chto to chodyť po hrobi. Rusínska balada. Rusinska narodna iz istočne Slovačke Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Russian Folk Songs about Death Песни о смерти, Ruske narodne pjesme o smrti Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 10, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2016 Slovenska Nekropola - Mesmerion цео албум "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука