Jump to content

Да ли све жене имају проблем са паркирањем...? :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

ruskinja-291x169.jpg

Devojka iz Rusije Alina Mihajlčenko (27) napravila je nekoliko neverovatnih poteza na parkingu. Nju je snimio slučajni prolaznik, dok je pokušala da isparkira svoj auto, a šokirani posmatrači nisu mogli da poveruju da je devojka uništila više od deset tuđih automobila.

Devojka je tokom vožnje pričala mobilnim telefonom, a nakon napravljenog incidenta pokušala je da lagano odšteta. Prolaznici su je zadržali dok se nije pojavila policija.

https://www.youtube.com/watch?v=gGnsk2OAjDc

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ova mora da je stala pred crtu prije nego se usudila da unakazi svoj i ostala auta.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

tumblr_nwe3d0swHE1r5yiuao1_400.gif

34e0899f7f150c7430b91571eb6d7726.gif

img_day39.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Automobili i saobraćajna pravila su radjena po meri prosećnog muškarca, a ne žene. Počev od veličine vozila, do toga da nam se vid razlikuje....da je pravljeno po meri žena, muškarci ne bi ni umeli da voze.

Saobraćajni znaci tipa 500 metara levo većini žena ne znači ništa.

Ali smo zato opreznije i pravimo manje saobraćajnih nezgoda u proseku.

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2016. at 22:00, Gordana . рече

Automobili i saobraćajna pravila su radjena po meri prosećnog muškarca, a ne žene. Počev od veličine vozila, do toga da nam se vid razlikuje....da je pravljeno po meri žena, muškarci ne bi ni umeli da voze.

Saobraćajni znaci tipa 500 metara levo većini žena ne znači ništa.

Ali smo zato opreznije i pravimo manje saobraćajnih nezgoda u proseku.

Ћути, чуће те феминисткиње, па ће да лобирају, па ће све да се промени, па ће сви морати поново да полажу! Јел то желиш?  :smeh1:  :) 

Подели на овим сајтовима

On 1. 3. 2016. at 22:36, MiroslavJ рече

Жене имају проблем у вожњи због тога што размишљају "праволинијски". Тачка А старт, тачка Б циљ, како стићи од А до Б, то није битно. Тако и код паркирања. Ја сам овде, тамо паркинг место, како сместити ауто на паркинг место, то није битно. :)

Иначе, сва релевантна истраживања која су рађена у разним земљама говоре да су жене безбеднији возачи од мушкараца. Бар је тако било, колико се сећам. Једино ако се у међувремену за последњих 10ак година то није променило.

Sto bi rekao moj zmu, ako bi mogla da ubacis auto u tu rupu koja je slobodno mesto onako po principu dignes auto kranom i samo ga spustis odozgo :)))

Tako i ovde, vecina zena koje znam su prosecni vozaci, ali par njih koje znam da voze dobro ne mogu da pariraju ni jednom muskom kojeg znam.

Zene koliko god da su oprezne su i opasne, u voznji ta opreznost moze i da kosta glave. U gradu je to dobra osobina, al na otvorenom putu, smrtonosna.

Danas bas za malo nas ne ubi jedna pripadnica lepseg pola koja je odlucila naglo da vozi 60 po autoputu, pa mislim daj zeno idi po puteljcima pa tako vozi. Ja bas ne podnosim spore vozace na takvoj vrsti puta. 

Jos kad cujem i neke muske, kao jupi isao sam do grcke putovao sam tri godine sa prosecnom brzinom u voznji 90, dodje mi da ga roknem. Samo mi nije jasno kako ostanu budni :)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ja nemam više problema sa parkiranjem...ne vozim više. Spasio se grad u kojem živim jer je AMSCG je redovno vozače obavještavao o mom kretanju, kako bi me izbjegli.
Za sve je kriv instruktor. Kada sam na poligonu učila parkiranje, išlo je ovako - smotaj puni lijevo, kad ti smokva bude na ivici retrovizora motaj kontra i kreći se dok ti crveni štap ne bude na sredini retrovizora, onda lagano nazad, i kad ti bijela greda bude u liniji ramena - KOČI!
Ja kroz grad, da se parkiram... kad ono, nema smokve, nema crvenog štapa, a bijele grede ni na puškomet. Što sad? Jedan junak mi parkira auto, drugi isparkirao, do kuće kočnicu takla nisam, Tako par dana, dok ne shvatih da to nije za mene. Odložih ključeve...kapitulirah.

Antitalenat.    1324_womens

Подели на овим сајтовима

Moj instruktor je bio lud covek . 1 dan na poligonu , pa odmah u grad . Sta da vam pricam kad nisam prepoznala pesaka ( moj ujak - Uja :))) , mase covek pola sata - primetila sam ga tek kad me je instruktor pitao - Da li ovaj covek tebi mase ? Rekoh - Pa , to je moj Ujak ... :)) ) ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 2. 3. 2016. at 20:58, Arsenija рече

Moj instruktor je bio lud covek . 1 dan na poligonu , pa odmah u grad . Sta da vam pricam kad nisam prepoznala pesaka ( moj ujak - Uja :))) , mase covek pola sata - primetila sam ga tek kad me je instruktor pitao - Da li ovaj covek tebi mase ? Rekoh - Pa , to je moj Ujak ... :)) ) ...

12:smeha:  :cheesy3:  e to je pakao. ja sam poceo drugi dan voznje sa poligona u grad,nisam nijedan  poklopac  na ulici zaobisao.   :D poklopci poskakivali od muke, pitao me ocemo li ih vise zaobilaziti hahahhah

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...