Jump to content

Снимак ђавоимане девојке са Острога

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 3. 2016. at 10:53, Volim_Sina_Bozjeg рече

U okolini Sopoćana živi jedna porodica, oni su bili muslimani a jedna od hćeri je bila opsednuta demonima. Išli su redom po pomoć, psihijatri,muslianski sveštenici, vračare i na kraju od svih nekako im je najviše pomogao smireni manastir Sopoćani.

Pored očigledne smirenosti kou je devojka osećala tamo, porodica i ona odlče da se ona Krsti. Prilikom Krštenja, kažu monasi a ja između ostalog razgovarao sa njima 10 tak koji su bili tamo, da su iz devojke izlazili krici koji su bii toliko neartikulisani, da ih jednostavno nije bilo moguće povezati sa devojkom, čak prilikom miropomazanja, kažu a ja prenosim, da se devojka poprilično uzdignula od poda, da li je to bila neka iluzija praćena jakim intezitetom od same situacije prepune kricima i kočenjima devojke ne znaju ni oni ali očigledno da su imali na delu jednu situaciju gde ne samo da devojka ne vlada sobom, nego nema nikakve šanse da proizvodi svoj glas i svoje zvukove, takodje nema nikakve šanse da je ona sama od sebe uspela da se podigne od zemlje, to se prosto kosi prirodnim zakonima kojima je darovan čovek.

Posle Krštenja devojka je bila poprilično smirena, kasnije se i pričestila. Porodica je dolazila na Bogosluženja, devojka nije propuštala nijednu Liturgiju. Psihijatri su konstatovali poboljšanje, kasnije više nije bilo potrebe ni za farmakološkim tretmanom u smislu terapije.

Ta porodica je prešla kompletna u Pravoslavlje, Krstili su se i otac i majka i sestra te devojke. Znam da se otac zove Jovan, viđao sam ih tamo, bili su vrlo redovni na Liturgijama.

Po njihovim rečima, ne postoje tamne sile koje mogu nadvladati svetlost ali mogu u jednom momentu zaista učiniti čoveku boravak u zemaljskom paklu. Monasi o ovome pričaju smireno i tiho, nemaju nikakvu egzibicionističku stranu u svedočenju ovog nesvakidašnjeg događaja a kasnije su mnogi dolazili u manastir Sopoćane da nađu utehu pred svetim Lekarima, čije se mošti čuvaju tamo.

U ovakvim stvarima nema senzacije ali nema ni mesta nikakvom protivljenju svedočenja, jer 10 ljudi koji isto vide nisu dva naduvana lika koji ne vide mačku koja vrišti, no to pripisuju onostranim zmajevima.

Sve to u razgovoru možete čuti od samih članova porodice.

Kako objsnjavas to da muslimani imaju identicne price, gde su su se maldi ljudi isceljivali od demona cim su krocili kroz vrata dzmije?

Mogu da ti nadjem ta svedocanstva, alii ne moram, znas  i sam da ih ima  u svakoj religiji...

Ako idemo tom stranom da je pravoslavlje jedina "prava" religija, zasto se i u drugim religijama desavaju identicne situacije? Da li je to poruka od boga da nema prave religije vec da su sve jednake pred njim?

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 9:24, cloudking рече

Ja sam opsednut komšikom... ne znam kako to da izlecim :(

Исповеди се жени . Мислим да ће она знати како да те ослободи тога .

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 11:50, -Владимир- рече

Да, биће то врло интересантан "егзорцизам" :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 11:50, -Владимир- рече

Sve sam to uradio i nista... I dalje isto... Ovo neki tezak slucaj. Moracu kontinuirano da mu posvecujem paznju ako zelim do izlecenja

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 12:04, cloudking рече
Sve sam to uradio i nista... I dalje isto... Ovo neki tezak slucaj. Moracu kontinuirano da mu posvecujem paznju ako zelim do izlecenja

A da se ispovediš mužu komšinice (i ja). Možda pomogne.

On 9. 1. 2020. at 12:45, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 12:55, VaSa110 рече

A da se ispovediš mužu komšinice (i ja). Možda pomogne.

Iz mene ce svakako da istera djavola ali ce u meni da ubije boga

I opet cu da budem ateista.

Win-win! Hvala!

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 11:23, cloudking рече
Kako objsnjavas to da muslimani imaju identicne price, gde su su se maldi ljudi isceljivali od demona cim su krocili kroz vrata dzmije?

Ne znam bre brate, ja sam sa tom porodicom razgovarao, razgovarao sam i sa monasima. Razumeš? Uživo ti ljudi su sedeli i pričali samnom.

Ta devojka sve to govori sama.

Ne razumem zašto msiliš da barem mi ovde stariji imamo potrebu da izmišljamo ili da se ne ogradimo ako nemamo direktna saznanja? Shvataš? Ja sam sa tim ljudima govorio, razgovarao, jeo pio, molio se.... 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2016. at 13:41, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne znam bre brate, ja sam sa tom porodicom razgovarao, razgovarao sam i sa monasima. Razumeš? Uživo ti ljudi su sedeli i pričali samnom.

Ta devojka sve to govori sama.

Ne razumem zašto msiliš da barem mi ovde stariji imamo potrebu da izmišljamo ili da se ne ogradimo ako nemamo direktna saznanja? Shvataš? Ja sam sa tim ljudima govorio, razgovarao, jeo pio, molio se....

Ni u jednoj sekundi nisam rekao da izmisljas.

Samo me zanima tvoje objasnjenje te pojave i cinjenicu da ni cudotvorna iscelenja ni isterivanja demona nisu iskljucivo vezani sa pravoslavljem. Druge religije (islam pogotovu) takodje imaju nebrojeno zapisa i svedocanstava o istovetnim slucajevima.

Devojka cim prodje vrata dzamije krene da ispusta krike i zvukove i tek nakon odredjenog muslimanskog obreda ona progleda i progovori, na primer.

Zasto je to moguce ako znamo da je jedino pravislavlje Istina?

Da li mislis da oni mozda lazu ili izmisljaju te price?

Ili je to boziji znak da nijedna religija nije posebno istinita vec da su sve religije jednake za njega (posto dopusta takva cuda u svim drugim religijama. Mozes da proveris ali ja cu ti reci da svega toga ima u SVIM religijama koje trenutno postoje)

Expand  

Подели на овим сајтовима

:-) добра књига у прави час:

.....progovorio o životnoj borbi sa Sotonom http://http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2016&mm=03&dd=19&nav_id=1109640

....Da sam u velikom problemu shvatio sam kada je otac Mateo nakon dugog insistiranja uspeo od demona da dobije odgovor da ih je u mom telu 27 legija, a jedna legija broji 36.000 demona”, ispričao je Vjasuso u Zagrebu.

------

Подели на овим сајтовима

Pitam se zašto je Hristos govorio demonima, da napuste besomučnog čoveka. Zašto ih Hristos izgoni a ne da besomučnog leči psihijatrijskom metodom.

Nadam se da razumete da Hristos najbolje poznaje savremenu medicinu, pa tako i psihijatrijsku praksu. Hristos nije lečio bolesno stanje takvog čoveka u smislu da mu izleči um na način koji psihijatrija poznaje, nego je naprotiv tačno jasno i glasno izgonio demone a to je rezultiralo i povratak u zdravo stanje svesti i tela opsednutih ljudi.

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2016. at 8:36, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pitam se zašto je Hristos govorio demonima, da napuste besomučnog čoveka. Zašto ih Hristos izgoni a ne da besomučnog leči psihijatrijskom metodom.

Nadam se da razumete da Hristos najbolje poznaje savremenu medicinu, pa tako i psihijatrijsku praksu. Hristos nije lečio bolesno stanje takvog čoveka u smislu da mu izleči um na način koji psihijatrija poznaje, nego je naprotiv tačno jasno i glasno izgonio demone a to je rezultiralo i povratak u zdravo stanje svesti i tela opsednutih ljudi.

I vi stvarno mislite da mozete da lecite kao Isus? Zato vrsite obrede?

Sve i da su te price o Isusovim isceljenjima tacne, otkud ideja da bi iko od vas smrtnika mogao i da pretpostavi da poseduje slicne sposobnosti?

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 21. 3. 2016. at 8:47, cloudking рече

I vi stvarno mislite da mozete da lecite kao Isus? Zato vrsite obrede?

Sve i da su te price o Isusovim isceljenjima tacne, otkud ideja da bi iko od vas smrtnika mogao i da pretpostavi da poseduje slicne sposobnosti?

Znaš ono kad ja uvalim neku priču na temi savremene medicine, pa ti klikneš da mi odgovoriš a onda posle dužeg tumbanja napišeš uvod tipa: Uh, sad ne znam odakle da počnem da ti objasnim. :))

Eto tako ti na ovim verskim temama deluješ na mene. :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...