Manolis Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Samo gotičarka dolazi u obzir Плутон and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Upoznaju se dvoje Srba, njeni su vegetarijanci, njegovi mesožderi. Njeni liberali, njegovi nacionalisti i tradicionalisti. Svako slavlje problemi i pokolj. Ili - ako su ljudi normalni - sve se lepo dogovori i o svemu se civilizovano diskutuje. A to da od nacionalnosti zavisi ko je kome heroj a ko zločinac već ukazuje na druge, veoma ozbiljne probleme i sa društvom i sa pojedincima. То не може схватити онај ко није одрастао у вишенационалној средини. Нпр. Хрвати из сусједних села су на почетку рата уплаи у наша села и направили покољ у коме су страдали и чланови моје породице. У њиховим књигама и сјећању народа то се зове као ослобађање од великосрпске хегемоније , побијене цивиле не помињу. После су заједно са легионарима напали, али се наши организовали, а се нико од њих, осим једнога кога су пустили да каже како су се ови провели, није вратио. Они их сматрају мученицима и невиним жртвама, као да су ишли да скупљају биљке за хербаријум. И у тој средини гдје се зна ко је био на којој страни и ко је коме страдао, људи могу да разговарају, тргују, раде, али да се не упуштају у неке веће расправе, јер свако тјера по своме. Што би стари рекли : То је тако и другчије не мере бит'! Данче*, zuti car and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Gotik Djordje Balasevic: Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ако у Србији не може свака странка са сваком да сарађује, не знам где може. Ратови се воде тако што сиротиња гине на команду оних који су у међусобно добрим односима. Последњи ратови су то показали и доказали, вође су увек у добрим односима, чланство је проблем. Paradoksologija, Жика and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Ратови се воде тако што сиротиња гине на команду оних који су у међусобно добрим односима. Последњи ратови су то показали и доказали, вође су увек у добрим односима, чланство је проблем. Прошло је то време кад је нешто значило ко је у којој партији. Данас је свеједно што се тиче тих и сличних односа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 pazi ovo ti je top secret info.ako je srecna ali zaista ako joj pruzas ono sto je cini srecnom,i drugu ce ti maltene oprostiti,znaci ,back to the drawing board,pa vidi sta si zapostavio.sumnja je posledica nezadovoljstva osim ako ne dajes druge objektivno zabrinjavajuce signale.tu se spremi da budes biven. Ma nema tu sumnje , nego sam jos na oocetku upoznat sa pravilom službe , čisto preventivno, da ne zalutam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Прошло је то време кад је нешто значило ко је у којој партији. Данас је свеједно што се тиче тих и сличних односа. Ma da. Prošlo je vreme stranačkih ideologija - sad svaka stranka zadržava pravo da se ideološki okrene za 180 stepeni u svakom trenutku. Više se ni na slavama ne svađa po partijskoj liniji. Glavna je stvar u kojoj meri su ljudi spremni da otvoreno i kritički pristupe raznim sopstvenim i tuđim predrasudama, mržnjama i miopičkim tumačenjima svega i svačega. Kada par ljudskih bića i eventualno njihovi roditelji imaju ili razviju tu spremnost, razlike su manje bitne. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 i miopičkim tumačenjima svega i svačega. Хех, па нешто сумњам како ће ти се ова паролица, ко'ко год коме звучала elekventno fancy, уопште и примити у српском говорном подручју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 miopičkim Bože Paradoksalna kakva je ovo složenica? PS.Znam na šta sa mislila al ipaslo je urnebesno. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Mada mislim da si pre trebala da kažeš miopijskim tumačenjima,da je pravilnije nego miopičkim.Možda je ideološka deformacija zbog uticaja feminizma na tvoju malenkost. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Mada mislim da si pre trebala da kažeš miopijskim tumačenjima,da je pravilnije nego miopičkim.Možda je ideološka deformacija zbog uticaja feminizma na tvoju malenkost. U oftalmologiji se koristi i jedno i drugo. Za prenosno značenje sam ja nailazila samo na "miopički". Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 U oftalmologiji se koristi i jedno i drugo. Za prenosno značenje sam ja nailazila samo na "miopički". Ne znam možda si i u pravu ali mi nekako ovo zvuči pravilnije.Recimo utopija-utopijski,mizoginija-mizoginijski,filantropija-filantropski,mizantropija-mizantropski, etc. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 U oftalmologiji se koristi i jedno i drugo. Za prenosno značenje sam ja nailazila samo na "miopički". Зар је толики проблем рећи ”кратковидо”? Претпостављам да је твој речник обликован писањем истраживачких радова, али чак и у радовима не бих никада користио ту реч, него ”креатковидо” или ” short-sighted”. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Правилно је епикурејци ..................замислите да неко погреши ...............у средњој школи једна моја другарица одговарала из филозофије и погрешила...............ваљање од смеха све са професором................ Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука