feeble Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Која је најлуђа међунационална комбинација коју сте видели? Моја је дефинитивно и без конкуренције Туркиња, милитантни националиста и тексашки реднек. Meni je najneobicnije bilo musliman i Madjarica. Nekako mi zvuci totalno nekompatibilno. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Meni je najneobicnije bilo musliman i Madjarica. Nekako mi zvuci totalno nekompatibilno. Српкиња из Босне и Србин Лала. Она води кућу а он стално звоца. feeble, RYLAH, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Српкиња из Босне и Србин Лала. Она води кућу а он стално звоца. Pa ko je tu muž, a ko žena hahahaha? Баба and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 jesi ti humljanin ili dukljanin, mislim jesi li covjek il nisi Devojka je u pitanju Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Devojka je u pitanju Pa šta i da jeste, i žena je čovek. Piše o sebi u muškom rodu inače. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Devojka je u pitanju Није девојка него ђевојка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Pa ko je tu muž, a ko žena hahahaha? Немам појма али видео сам ту варијанту. А видео сам и варијанту Српкиња из Босне и Маџар, иста ситуација као и претходно. Једина је разлика што обоје пију пиво, заједно. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Devojka je u pitanju онда ће брак између пенкејк и Арсеније (њене тетке, бабе и осталих) превазићи све могуће међунационалне комбинације Плутон, Баба, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Niko nije pomenuo Rome ? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Niko nije pomenuo Rome ? Нисам никад видео мешовиту породицу Ром(киња) + нешто друго. чуо сам али нисам видео Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Нисам никад видео мешовиту породицу Ром(киња) + нешто друго. чуо сам али нисам видео Roditelji se protive , pa naprave haos . To je nesto kao " nemoguca ljubav " ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Није девојка него ђевојка Ma šalim se, cool je Palačinka lik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Samo da nije rvatica il šiptarka sve ostalo mož da prođe. (Што би рекли Беранци) ЕНЕ! За кај не би? Бате-буразере(што би опет рекли Беранци), дођеш фино до Подгорице, нафта је скоро па џабе, сипамо мало, теке да се докотрљамо до Скадра/Тиране и идемо да ти купимо једну Албанку. И то мо'ш да бираш, као да си на ауто пијаци. Хрватице су после Српкиња најљепше жене уз Рускиње. То би ти већ било јасно чим би се примакао граници. Гарантујем ти да би остао у оној кућици на граничном прелазу(ја сам га прешао четири, пет пута и то строго пословно и не даље од аеродрома). Е сад, мислим да о та два народа имамо исто мишљење, али ово су жене. Ако није из неке усташко-ОВК-а фамилије или ако није и она баш застранила по том питању, не видим разлог зашто је не би оженио. Тебе барем не занима у Цркви да се жениш, зар не? Сад да видим шта се све писало од твог одговора, па до ове потоње стране. Баба је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Нисам никад видео мешовиту породицу Ром(киња) + нешто друго. чуо сам али нисам видео Мене су страшили кад сам био клинац неким причама "како је неки тако оженио циганку а њој један дан само кврцнуло нешто у глави и отишла са чергом, оставила му ситну децу и попасла неко силно злато." И онда још у тој причи додају: "Крв је то. Навикло луњати по свету. И та деца кад порасту исто ће тако. И каква је то онда породица?!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Kaže se Rom, ova druga reč je uvredljiva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука