Jump to content

Националност

Оцени ову тему

Препоручена порука

Која је најлуђа међунационална комбинација коју сте видели?

Моја је дефинитивно и без конкуренције Туркиња, милитантни националиста и тексашки реднек. 

Meni je najneobicnije bilo musliman i Madjarica. Nekako mi zvuci totalno nekompatibilno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Meni je najneobicnije bilo musliman i Madjarica. Nekako mi zvuci totalno nekompatibilno.

Српкиња из Босне и Србин Лала.

Она води кућу а он стално звоца.

Подели на овим сајтовима

Српкиња из Босне и Србин Лала.

Она води кућу а он стално звоца.

Pa ko je tu muž, a ko žena hahahaha?

Подели на овим сајтовима

Pa ko je tu muž, a ko žena hahahaha?

Немам појма али видео сам ту варијанту. А видео сам и варијанту Српкиња из Босне и Маџар, иста ситуација као и претходно.

Једина је разлика што обоје пију пиво, заједно.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Devojka je u pitanju :)

онда ће брак између пенкејк и Арсеније (њене тетке, бабе и осталих) превазићи све могуће међунационалне комбинације 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Нисам никад видео мешовиту породицу Ром(киња) + нешто друго.

чуо сам али нисам видео

Roditelji se protive , pa naprave haos . To je nesto kao " nemoguca ljubav " ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Samo da nije rvatica il šiptarka sve ostalo mož da prođe. :D

(Што би рекли Беранци) ЕНЕ!

За кај не би? Бате-буразере(што би опет рекли Беранци), дођеш фино до Подгорице, нафта је скоро па џабе, сипамо мало, теке да се докотрљамо до Скадра/Тиране и идемо да ти купимо једну Албанку. И то мо'ш да бираш, као да си на ауто пијаци. Хрватице су после Српкиња најљепше жене уз Рускиње. То би ти већ било јасно чим би се примакао граници. Гарантујем ти да би остао у оној кућици на граничном прелазу(ја сам га прешао четири, пет пута и то строго пословно и не даље од аеродрома). Е сад, мислим да о та два народа имамо исто мишљење, али ово су жене. Ако није из неке усташко-ОВК-а фамилије или ако није и она баш застранила по том питању, не видим разлог зашто је не би оженио. Тебе барем не занима у Цркви да се жениш, зар не?

Сад да видим шта се све писало од твог одговора, па до ове потоње стране.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Нисам никад видео мешовиту породицу Ром(киња) + нешто друго.

чуо сам али нисам видео

Мене су страшили кад сам био клинац неким причама "како је неки тако оженио циганку а њој један дан само кврцнуло нешто у глави и отишла са чергом, оставила му ситну децу и попасла неко силно злато." И онда још у тој причи додају: "Крв је то. Навикло луњати по свету. И та деца кад порасту исто ће тако. И каква је то онда породица?!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...